سلام
خسته نباشین
من بعضی وقتا توی بعضی از نسخه هایی از ویندوزم که نصب میکنم یه مشکل دارم
کادر نصب بعضی از برنامه ها نشون داده نمیشه ولی برنامه در حال نصب شدنه
مشکل از چیه؟
ممنون
سلام
خسته نباشین
من بعضی وقتا توی بعضی از نسخه هایی از ویندوزم که نصب میکنم یه مشکل دارم
کادر نصب بعضی از برنامه ها نشون داده نمیشه ولی برنامه در حال نصب شدنه
مشکل از چیه؟
ممنون
pleas help me
emruz ye windowse dige ru computeram rikhtam ke aslan zabane farsi tush nist manam nemikham in windows ro az dast bedam komakam konid ke chetori bayad zaban farsi dashte basham hade agal vase farsi neveshtan
windows xp 2006
سلام دوستان!
من با IE8 خودم یه مشکلی دارم! اونم اینه که هر دفعه که می خوام یه New Tab یا open in new windows باز بکنم یه خطا میده و کلا نمی تونه page رو باز کنه و بعد از اینکه 4 یا 5 بار این کار رو تکرار می کنم بالاخره کوتاه میاد و page باز میشه.چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟
بازم ممنون![]()
Last edited by Sport Samand; 13-02-2010 at 16:26.
برو داخل كنترل پنل بعد گزينه ي regional & option language رو انتخاب كن.
بعد برو به تب Language اون دو تا گزينه رو تيك بزن. ( البته واسه نصبشون بايد سي دي ويندوز رو داشته باشي.) يه ويندوزي كه فارسي داخلش داشته باشه واسه نصب.
موفق باشيد.
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون مشکلم برای فارسی نوشتن حل شد
اما بعد از نصب این ویندوز یه مشکله دیگه هم دارم اونم اینکه وقتی کامپیوتر روشن میشه باید تو اون drive که حالت boot داره سی دی ویندوز قرار داده بشه والا ویندوز بالا نمیاد واین اخطار رو میده که سی دی رو توی درایو قرار داده ویه دکمه رو فشار بدین (البته به انگلیسی) حالا من می خوام مثه قبل بالا بیاد .بار اولم نیس که ویندوز نصب میکنم ولی نمیدونم چرا این اشکالا پیدا شدن و تا حالا هیچ برخوردی باهاشون نداشتم در ضمن با disable کردن درایو بوت این مشکل هنوز تکرار میشه!
چیکار کنم؟
با سلام. خواهش ميكنم.
خوب واسه حل اين مشكل ميتونين به بايوس سيستم رفته و گزينه اي رو در اون تب ها پيدا كنيد به نام Frist Boot و يا يه چيزي تو همين مايه ها.
اون رو به Hard Disk تغيير بديد، اونوقت ميره سكتور بوت هارد رو ميخونه كه ويندوزتون هست.
در يه صورت اين كار دوباره انجام ميشه كه سكتور هاردتون بوت نباشه و هميشه دائم احتياج به همين كار داشته باشيد.
موفق باشيد.
روي اون Click Here كه لينك دادتون لطفا كليك كنيد متنش و بذارين بيبنيم واسه چي اين ارور رو ميده!!
آخه دلايل خاصي هست!!!!
موفق باشيد.
خسته نباشید !
می گم برای این که یه برنامه به صورت مخفی کار کنه و اجرا بشه باید چی کار کرد ؟
یعنی یه برنامه هست برای این که مزاحمت ایجاد نکنه و این که کاربر دستکاریش نکنه می خوام یه جورایی مخفیش کنم ...
البته یه سری روش خودم بلدم که مثلا به صورت دستی از توی all programs و قسمت کنار ساعت پاکش کنم ... ولی خب اگه روش کلی هست برای این کار ! ممنون میشم بگین .
با سلام. تا چه نرم افزاري باشه!!!
بعضي از نرم افزارها هستند كه اصلا واسه همين كار هستند كه به هيچ وجه كاربر نتونه با اونا ارتباط برقرار كنه!!
يا حتي گاهي كاربر اصلا نميدونه كه همچين نرم افزاري هم هست يا خير!
كه اغلب اينطور نرم افزارها واسه امينيت و اينا استفاده ميشن.
مثل gold eye ، 007 , .... كه كليه ي كارهايي كه كاربر در ويندوز انجام ميده رو تحت نظر داره .
و بعد براي فراخواني كافيس كليدي تركيبي رو بزنيم تا به ما نشان بده.
حالا منظور شما چه نرم افزاري هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)