ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !
ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !
این چرا بسته شد آخرش معلوم نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوسولی یعنی چی دوست عزیز!؟
اتفاقا امکانات و امنیت خیلی بالاتری که داره مناسب کلاس کاریه اینجا هست
در مورد قالب هم میشه یک قالب زیبا و برازنده پی سی ورلد براش طراحی کرد.
جواب اینو میخوام با جواب پایین
تو قسمت مقالات این چیزی که میگه شما نمیتونید و این حرفا رو فکر کنم لازم نباشه گذاشته بشه. الان بخوام تو قسمت امنیتش یه مقاله بندازم نمیشه باید تو قسمت خود مقالات بزارم و مدیر یا ناظرش زحمت بکشه انتقال بکنه! الان که چند تا مقاله اونورا گذاشتم مدیر هم زحمتشو نکشیده خیلی وقته که گذاشتم مال بقیه هم فکر کنم همینطوره انتقال نداده!حالا اون متنی که میگه نمیتونید بزنید رو برداشته بشه که هر کی بتونه یه مطالب بتونه بزاره جای اصلیش.
مدیر بخش مقالات بازنشسته شده و گویا در حال حاضر قسمت مقالات مدیر مستقیم ندارد و در نتیجه این جابجایی ها باقی مانده.
میخوای من بشم؟!
دست ما که نیست![]()
به این دلیل بسته شد که کاربران برای سوالات و مشکلات خودشون تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنند,
که در اینصورت پاسخ گویی منظم و بهتر برای هر تاپیک انجام میشه,
در ضمن,امکان جستجو و رسیدن به جواب برای سایر کاربرانی که مشکلات مشابهی داشته باشن راحت تره.
سلام
نوشته ی زیر نام کاربری بر چه اساس تغییر میکنه ؟
تعداد پست یا تاریخ عضویت ؟؟
و میشه به ترتیب بگین از کجا به کجا میرسه ؟؟؟
-----------
سوال بعدی
مدیران و ناظران و کاربران فعال انجمن ها بر چه اساس انتخاب میشن ؟
تعداد پست ؟
تاریخ عضویت ؟
تعداد تشکر ؟
یا بر اساس بند پ؟
سلام
من که بعنوان کاربر فعال انتخاب شده ام ، باید بگم که کاربر فعال شدن به هیچ عنوان بر اساس تعداد پست یا تاریخ عضویت نیست . کاربرای فعالی داریم که حتی تاریخ عضویتشون 2011 بوده و حتی تعداد پستهاشون زیاد نبوده اما به خاطر فعالیت مفیدی و مستمری که داشتند و دیگران رو راهنمایی میکردند به عنوان کاربر فعال انتخاب شده اند .
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کاربر فعال ، ناظر و ... بر اساس نوع فعالیتی که در انجمن دارند انتخاب میشند
مثلا شما اگه توی یه انجمن خاصی فعالیت های مستمر و مفیدی داشته باشید مدیر اونجا شما رو بعنوان کاربر فعال انتخاب میکنه و بعدا هم در صورت ادامه ی فعالیت های بیشتر ناظر میشین ....
Edit :
پ ن : البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح دادند ...
Last edited by Sayam; 07-03-2012 at 20:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)