تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 471 از 1635 اولاول ... 3714214614674684694704714724734744754815215719711471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

کسی نبود جواب مارو بده
    عزیزان من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم
    بعداز مدتها جستجو تو سایت ها sx 200 isروانتخاب کردم
    حالا از اساتید دوربین می خواستم بپرسم آیا دوربین بهتری تو قیمت 330 هزار تومن نسبت به sx200پیدا میشه یا نه
    البته فیلم برداری hd هم برام خیلی مهمه
    تو این رنج قیمت که دوربین با زوم بالا کیفیت فیلم HD باشه Sony H20 هست.
    من هفته ی پیش h20 با یه کیف و رم 4 گیگ و با یه محافظ LCD خریم 345000 تومن، البته از نمایندگی.
    H20 نویزش از SX200 کمتره و در حالت فیلم برداری زوم اپتیکال هم داره.
    اما میشه گفت تنها بدی H20 واید نبودن لنزشه. که در حالت واید اچ 20، 38mm و اس ایکس200، 28mm هست.
    و اینکه h20 فوکوس نیمه دستی داره و SX200 فوکوس تمام دستی.
    هر سوالی در مورد H20 داری میتونی برام پیغام بفرستی تا کمکت کنم.
    راستی من همون هفته ی پیش SX200 از نمایندگی کنان تو گرگان قیمت گرفتم که با ضمانت آهونگار میداد360000 تومن.

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام و درود خدمت دوستان عزيز.امروز ديدم چند تا دوربين جديد معرفي کردن Nikon COOLPIX P100 Olympus SP-800UZ Fujifilm FinePix HS10 ميشه بفرمايين اينا حدودا کي ميان و ميشه لطفا يه توضيحات و مشخصات بيشتري ازشون بزارين؟به نظر شماها کدوم ميتونه بهتر باشه؟من که البته سر در نميارم اما فکر ميکنم که فوجي جالب تر باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مارک های متفرقه مثل بنکیو اصلا توصیه نمیشه. مارک های معروف مثل الیمپوس و نیکون و سونی و فوجی و حتی کنان هم بعضا کیفیت عکس مطلوبی ندارند. چه برسه به یه مارکی مثل بنکیو.
    تو این محدوده اگه فقط کیفیت عکس براتون مهمه من یه دوربینی مثل پاناسونیک LX3 یا کنان S90 رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه فیلمبرداری هم براتون معیار هست میتونین برین سراغ Panasonic FZ35 و Canon SX20 که فیلمبرداری HD و زوم بیشتر و زوم موقع فیلمبرداری دارند ولی کیفیت عکسشون قدری پایین تر هست و ابعادشون بزرگتره.[/QUOTE]

prowler88 ممنون که جواب دادید در درجه اول کیفیت عکس برام مهمه چون میخوام یه دوربین عکاسی بخرم نه فیلم برداری
    به نظر شما برای من که حرفه ای نیستم و فقط برای عکس های خانوادگی میخوام دیگه چه مدل دوربین هایی مناسب تره .خودم بیشتر از مدل های کنان خوشم میاد

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

سلام و درود خدمت دوستان عزيز.امروز ديدم چند تا دوربين جديد معرفي کردن Nikon COOLPIX P100 Olympus SP-800UZ Fujifilm FinePix HS10 ميشه بفرمايين اينا حدودا کي ميان و ميشه لطفا يه توضيحات و مشخصات بيشتري ازشون بزارين؟به نظر شماها کدوم ميتونه بهتر باشه؟من که البته سر در نميارم اما فکر ميکنم که فوجي جالب تر باشه.
    اطلاعات Nikon COOLPIX P100 :
    10 مگاپیکسل
    سنسور SMOS
    ایزو 80 تا 3200
    زوم واید 26 میلیمتر
    زوم تله 678 میلی متر
    دیافراگم 2.8 تا 5
    پایین ترین سرعت شاتر 8 ثانیه و بالا ترین 2000/1
    سایز فیلم برداری :1920x 1080, 1280 x 720, 640 x 480, 320 x 240
    حاقظه : SD/SDHC card
    مانیتور 3 اینچ با تراکم 460000 پیکسل
    باتری لیتیومی !
    وزن 480 گرم !

مشخصات ریز در :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

اطلاعات Olympus SP-800UZ :
    14 مگاپیکسل
    سنسور CDD
    ایزو 64 تا 3200
    زوم واید 24 میلیمتر
    زوم تله840 میلی متر
    دیافراگم 2.8 تا 5.6
    پایین ترین سرعت شاتر4/1 ثانیه و بالا ترین2000 /1
    سایز فیلم برداری :1280x 720 @ 24 fps, 640 x 480 @ 30 fps/15 fps, 320 x 240 @ 30 fps/15 fps
    مانیتور 3 اینچ با تراکم 230000 پیکسل
    باتری : Rechargeable LI-50B battery and charger
    وزن 455 گرم !

:

مشخصات ریز در :
    کد:
    Last edited by hadi h; 06-02-2010 at 14:03.

8. این کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

اطلاعات Fujifilm FinePix HS10:
    14 مگاپیکسل
    سنسور SMOS
    ایزو 100 تا 3200
    زوم واید 24 میلیمتر
    زوم تله 720 میلی متر
    دیافراگم 2.8 تا 5.6
    پایین ترین سرعت شاتر4/1 ثانیه و بالا ترین1400 /1
    سایز فیلم برداری:1920x 1080 (Full HD), 1280 x 720, 640 x 480 30 fps, 320 x 240 30 fps
    مانیتور 3 اینچ با تراکم 230000 پیکسل
    باتری : 4x AA Alkaline, Lithium or Ni-MH batteries
    وزن 666 گرم !

:

ریز مشخصات در :
    کد:

10. این کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا خيلي ممنون.حالا از اين 3 تا کدوم بهتره از هر نظر؟نويز عکس و رنگ و سافتو ...و بين اينا و کانن sx1 و sx20 و پاناسونيک fz35 و سوني hx1 کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

استاد ممنون از اين اطلاعاتت.ولي ميخوام بدونم بين اين 3 تا کدوم بهتره؟از همه نظر،رنگ و نويز و سافت بودن عکس و ........وبين اينا و کانن هاي sx1 sx20 panasonic fz35 sony hx1 کدوم بهتره؟

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

استاد ممنون از اين اطلاعاتت.ولي ميخوام بدونم بين اين 3 تا کدوم بهتره؟از همه نظر،رنگ و نويز و سافت بودن عکس و ........وبين اينا و کانن هاي sx1 sx20 panasonic fz35 sony hx1 کدوم بهتره؟
    والا من یه نقد خفن دارم از sx20 و fz 38 که می ذارم !

:

خب من از چندتا فاکتور اصلی شروع می کنم .
    خب سایز تصویر برداری جفتش که یکی تراکم پیکسلش هم یکیه ! پس فرقی نداره !
    طیف سایز توی پاناسنیک بهتر از کانن ! پس پاناسنیک بهتره !
    طیف تو نسبت عرض به طول تو پاناسنیک بیشتره ! پس بازم پاناسنیک
    جفتشون از سنسور CCD استفاده کردن ! ولیکلا سنسور های CCD کانن یه چیز دیگس (از نظر من) ! پس کانن بهتره !
    ایزو تو پاناسنیک از 100 تا 1600 ولی تو کانن از 80 تا 1600 ! پس کانن بهتره !
    زوم واید پاناسنیک 27 ولی کانن 28 ! (حالا تخفیف بده!) پس فرقی ندار ه!
    زور تله تو پاناسنیک 486 ولی تو کانن 560 ! پس کانن تو مورد خیلی بهتره !
    دیجیتال زور هم که اصلا بدرد نمی خوره ولی تو جفتش 4 ایکس هست ! پس فرقی نداره !
    ضد لرزش دست هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
    اتو فوکوس تو پاناسنیک TTL هست ولی تو کانن AiAF TTL 9-point ! پس کانن بهتر !
    فوکوس دستی هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
    ماکرو تو پاناسنیک بهتر از کانن هست !
    تعادل سفیدی هم تو پاناسنیک 5 حالت پیشفرض و 2 حالت دستی ولی تو کانن 6 حالت پیشفرض و 1 حالت دستی ! که با توجه به داشتم حالت پیشرفض بیشتر کانن ! پس کانن بهتر است !
    محدوده ی دیفراگم تو پاناسنیک 2.8 تا 4.4 هست ولی تو کانن 2.8 تا 5.7 هست ! پس کانن بهتره !
    سرعت شاتر در پایین ترین حالت در پاناسنیک 60 ثانیه ولی در کانن 15 ثانیه است ! البته با داشتن حالت B (همون هرچقدر دستتو رو شاتر نگه داری شاتر باز می مونه !) دیگه نباید فرقی داشته باشه ! ولی در کل (با توجه به سرعت شاتر پیش فرض) پاناسنیک بهتره !
    سرعت شاتر در بالا ترین حالت در پاناسنیک 2000/1 ثانیه ولی در کانن 3200/1 ثانیه است ! که به نظر من بالا تر بودن سرعت بیشتر به درد می خوره تا سرعت پایین ! پس کانن بهتره !
    قدرت و نفوذ نور فلش در پاناسنیک 8.5 متر ولی در کانن 6.8 متر می باشد ! پس پاناسنیک بهتر !
    طیف حالت فلش در پاناسنیک در مقابل کانن بیشتر است ! پس پاناسنیک بهتر ! (طیف پاناسنیک : Auto, Red-Eye Auto, On, Red-Eye On, Red-Eye Slow Sync, Off, Slow Sync (1&2) طیف کانن : Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Slow Sync, Off) (که البته تو همون کتابی که معرفی کردم نوشته نا جایی که می تونید با فلش عکس نگیرید !) ! پس پاناسنیک بهتر !
    جبران نور دهی در پاناسنیک -2 تا +2 است و در کانن هم همان مقدار ! پس فرقی ندارد !
    طیف نور سنجی در پاناسنیک و کانن 3 عدد ! (طیف در پاناسنیک : Intelligent Multiple, Center-weighted, Spot ولی در کانن : Evaluative, Center Weighted, Spot) ! به نظرم فرقی ندارد !
    عکاسی به طور مداوم در پاناسنیک 2.3 فریم در ثانیه البته فقط 5 عکس ولی در کانن 0.7 فریم در ثانیه بدون محدودیت ! سرعت تو پاناسنیک بهتر ولی خب محدودیت داره ! تو کانن کمی کند تر ولی بدون محدودیت ! بسته به عکاسی شما فرق داره !
    و اما فیلم برداری در پاناسنیک و کانن اندازه و سایز یکی ولی طیف پاناسنیک بهتر ! در کل فرقی ندارد !
    هیچ کدام ریموت کنترل ندارن !
    عکاسی با تاخیر (همون سلف تایمر (Self-timer )) در پاناسونیک 2 و 10 ثانیه ولی در کانن 2 و 10 و انتخاب به صورت دستی ! پس کانن بهتر !
    طیف کارت ذخیره در پاناسنیک در مقابل کانن کمتر ! (طیف پاناسنیک : SD/SDHC card, Internal ولی در کانن : SD / SDHC / MMC / MMC Plus / HC MMC Plus ، Internal) ! پس کانن بهتر !
    پاناسنیک40 مگابایت حافظه داخلی دارد ول یکانن ندارد ! پس پاناسنیک بهتر !
    پاناسنیک توانایی گرفتن تصویربا فرمت RAW را دارد ول یکانن ندادر (بزرگترین مشکل !) ! پس پاناسنیک بهتر !
    کیفیت عکس در پاناسنیک Fine, Standard ولی در کانن Fine, Normal ! این یکی هم تخفیف بده چون فکر نکنم کسی بسیار خوب رو ول کنه بره سراغ خوب ؟! ! پس فرقی ندارن !
    مانیتور پاناسنیک 2.7 اینچ ولی کانن 2.5 اینچ ! پس پاناسنیک بهتر !
    مانیتور پاناسنیک ثابت ولی کانن گردان ! پس کانن بهتر !
    تعداد پیکسل های موجود در مانیتور هر دو دوربین 230000 می باشد !پس فرقی ندارد !
    هیچ کدام لایو ویو ندارن ! (Live View ) ! پس فرقی ندارن !
    از لحاض خروجی کامپیوتر (USB) هر دارای نسخه ی 2 و سرعت 480 مگابیت در ثانیه می باشند ! پس فرقی ندارن !
    پاناسنیک دارای باتری لیتیومی شارژی (Lithium-Ion rechargeble) است ولی در کانن باتری قلمی استفاده می شود ! از یه نظر کانن بهتر است (می شود چند سری باتری شارژی خوب خرید که ترسی از اتمام باتری نداشته باشی ! ولی خب پاناسنیک لیتیومی دارد !) این باز به نظر خودت !
    وزن پاناسنیک 397 گرم ولی کانن 600 گرم ! در بعضی از مواقع خب وزن کم خیلی مهمه (بعضی جا ها هم وزن زیاد مهمه !) ! ولی در کل پاناسنیک بهتر !
    اندازه و سایز دوربین ها : پاناسنیک : 118×76 × 89
    کانن 128×88×87 میی متر !
    که خب پاناسنیک بهتر !
    خب پاناسنیک تو ایران نمایندگی نداره ! ولی کانن داره ! پس کانن تو این موضوع خیلی بهتر !
    قیمت پاناسنیک : بین 490 تا 540 دلار !
    کانن : 360 تا 430 دلار
    (این قیمت ها برای سایت آمازون می باشد !)
    پس کانن بهتر !
    خب تو یه سایت (dpreview) هم که من مشخصاتو از اون سایت گرفتم یه نظر سنجی بود که کانن با 28 شرکت کننده نمره 4 از 5 گرفته بود ! پاناسنیک با 16 شرکت کننده 4.2 ! که خب از این موضوع می شه اینو برداشت کرد که تعداد نفراتی که کانن دادن بیشتر هستن !
    من مقایسه و البته نظرم رو واسه هر مقایسه گفتم ! انتخاب با خودت !
    ولی یه پیشنهاد چرا دوربین های SLR رو امتحان نمی کنی !
    البته چندتا نکته !
    1 = فیلم نمی گیره !
    2= باید لنز بخری!
    3= و البته با 500 - 600 (مدل 1000D و 450D) چیز خوبی گیرت نمیاد ! (توجه 500 -600 فقط پول بدنه هست وباید لنز جدا بخری !)
    این ها بود نظر من !

14. 5 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب خيلي ممنون از اطلاعاتت.در مورد slr به همون دليل که گفتي بايد کلي پول لنز و .........بدم.و الان بودجه اش رو ندارم.اما در آينده احتمالا بگيرم.از gh1 هم خوشم مياد.اما اين مقايسه خيلي خوب بود اما بين 2 مورد از 4 مورد بود و ضمنا در مورد اين 3 تا دوربين جديد که مشخصاتش رو گذاشتي چيزي نگفتي؟و همينطور در باره نويز اين 2 تا که مقايسه کردي.1.بين اون 3 تا کدوم بهتره؟2.بين اون 4 تا کدوم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •