تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 471 از 1174 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام:
    يا الله يا مدد ديگه امشب بازي كه 17 ساله نبرديم رو ميخوايم ببريم دعا كنيد.
    باز اين روبينهو چش منو دور ديده داره ناز ميكنه ؟
    يه امار درباره بازي مقابل لاكرونيا :(نگيد همش اسپم ميدم اينم يه كار مثبت)

رئال مادرید باید دفاع از عنوان قهرمانی خود را از ورزشگاهی شروع کند که 17 سال است تا به حال در ان پیروز نشده است .
    هر چند این بازی بسیار سخت است ولی سپید پوشان باید خوشحال باشند که این بازی سخت در اواسط یا اواخر فصل اتفاق نمی افتد .

این بازی از هفته اول لالیگا و در ورزشگاه ریازور ورزشگاه خانگی دیپورتیوو لاکرونیا و راس ساعت 23.30 به وقت تهران برگزار خواهد شد .

لاکرونیا به نظر می رسد که قصد دارد دوباره به سطح اول فوتبال اسپانیا بازگردد و تیمی قدرتمند را روانه مسابقات کرده است انها در اخرین بازی خود توانستند تیم هاجدوک اسپلیت را در چارچوب جام یوفا 2 - 0 شکست دهند .

تیم لاکرونیا به تیمی شکست ناپذیر در برابر رئال مادرید در ریازور معروف شده است چون انها 17 سال است در ریازور در مقابل رئال مادرید رنگ شکست را به خود ندیده اند .

به غیر از امتیاز میزبانی تیم لاکرونیا یک برتری دیگر نسبت به رئال مادرید دارد انها برای حضور در رقابتهای مقدماتی جام یوفا مجبور بودند تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را زودتر شروع کنند از اینرو انها در حال حاضر نسبت به رئال مادرید در وضعیت بهتری قرار دارند .

اگر در اول راه شما موفق نشدید باز هم تلاش کنید تلاش کنید ... این شعار رئال مادرید برای این بازی است زیرا انها قصد دارند طلسم 20 ساله را بشکنند .

رئال مادرید بعد از سال 1991 همه ساله با روحیه ای خوب به سمت شمال اسپانیا سفر می کند ولی با روحیه ای خراب به پایتخت برمی گردد .

رئال مادرید امتیازی که دارد اینست که انها در حال حاضر در اوج روحیه و اعتماد به نفس هستند زیرا توانستند در سوپرکاپ اسپانیا با اقتدار قهرمان شوند و بعد از ان نیز اسپورتینگ را با 5 گل شکست دادند .

تیم لاکرونیا در 5 بازی اخیر خود در برابر تیمهای اتلتیکومادرید و هاجدوک ( بازی برگشت ) صاحب پیروزی و در برابر تیمهای کروز ازول و همچنین هاجدوک ( بازی رفت ) صاحب تساوی و در برابر تیم تاچیرا شکست خورده است .

از سوی دیگر رئال مادرید در 5 بازی اخیر خود در برابر تیمهای والنسیا ( بازی برگشت ) - اسپورتینگ لیسبون و ریورپلات کلمبیا صاحب پیروزی و در برابر تیم والنسیا ( بازی رفت ) شکست و در برابر فرانکفورت یک تساوی کسب کرده است .

در تیم لاکرونیا کاپیتان فصل گذشته این تیم یعنی کولوچینی در فصل نقل و انتقالات به تیم نیوکاسل رفت و 3 تن از بازیکنان این تیم نیز به دلیل مصدومیت نمی توانند در بازی امشب شرکت کنند.

در اردوی رئال مادرید نیز غایبان بزرگی دیده می شوند از جمله اشنایدر که به دلیل مصدومیت تا 2 ماه اینده از میادین بدور خواهد بود و دیگر ستاره این تیم یعنی روبینیو نیز به خواست شوستر به این بازی دعوت نشده است .

رافائل فان در فارت نیز به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم از داور در بازی سوپرکاپ نمی تواند در این بازی شرکت کند ولی نیستلروی چون به خاطر گرفتن 2 کارت زرد از بازی اخراج شده بود اجازه حضور در این بازی را دارد .

به احتمال زیاد برند شوستر امشب تیمش را با این ترکیب راهی میدان خواهد کرد :

کاسیاس - راموس - کاناوارو - په په - هاینزه - گاگو - گوتی - هیگوئین - روبن - رائول و نیستلروی

از جمله بازیکنانی که در تیم لاکرونیا امید هواداران این تیم به انهاست می توان به بازیکن مکزیکی انها گوئاردادو که در حمله بازی می کند و همچنین خوان کارلوس والرون نام برد که فرماندهی وسط زمین را بر عهده دارد که زمانی او را زیدان اسپانیا می نامیدند .

در رئال مادرید نیز بیشترین امید به ارین روبن و گونزالو هیگوئین است که در بازی برابر اسپورتینگ نمایش بسیار خوبی از این دو بازیکن دیده شد .

هر چند رئال مادرید در 17 سال گذشته نتوانسته است لاکرونیا را در ریازور شکست دهد ولی با توجه به اینکه غایبان بیشتری در تیم لاکرونیا دیده می شود و همچنین روحیه بالای بازیکنان رئال مادرید می توان احتمال داد که این بازی با نتیجه 2 - 1 به سود رئال مادرید به پایان برسد .

بازيكنان دعوت شده به اين بازي:

هرچند که انتظار می رفت با منتفی شدن انتقال روبینیو به چلسی از این به بعد شوستر از این برزیلی استفاده کند ولی این طور نشد .

برند شوستر در مسابقات قبلی از جمله بازی برگشت سوپرکاپ در برابر والنسیا و همچنین جام سانتیاگو برنابئو در برابر اسپورتینگ نیز از روبینیو استفاده نکرده بود .

لیست اسامی بازیکنان دعوت شده بصورت زیر است :

دروازه بانان :

کاسیاس - دودک

مدافعین :

راموس - کاناوارو - په په - هاینزه - مارسلو - متذلدر - تورس

هافبک ها :

دیارا - دلارد - گاگو - روبن - گوتی - درنت

مهاجمین :

رائول - نیستلروی - هیگوئین

به اميد برد شيرين رئال در بازي امشب.
    عشق است رئال مادريد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ايها الرفقا :
    ميگم قضيه اينكه كريس جايزه اي جديدي گرفته چيه؟
    اينم ادرسش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به دلم برآت شده که امشب رئال می بره....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه......
    چطوری احمد جون؟(بقولت اینگار دارم با خودم حرف میزنم!)
    کریس بعنوان بهترین بازیکن فصل قبل رقابتهای لیگ های باشگاهی در اروپا انتخاب شد...(چی شد!)
    راستی ما امشب دپور رو نابود میکنیم!این یه قوله....اونم فقط با درخشش روبن....دوستان شما حمله و دفاع رو داشته باشید و من وسط رو دارم....میگم بچه ها اسماشون چی بود؟؟؟!!مستعار ها رو میگم...
    احمد:اونکه خودشو کرد رائول!هر چی ما گفتیم نه اون گفت من رائول....وگرنه قهر میکنم!
    خودم!:گاگو جون
    امین:وسلی(دلم براش تنگ شده!)
    وحید:ایکر جون
    محمد:راموس بود یا روبینهو؟!؟!؟!؟!
    مهدی(اون که از اعضای قدیمیه و منم خیلی نمیشناسمش!!!):زیدان
    علی رضاوید
    کسراااااااااااااااااااااا ااا!:رود(معلوم نیست کجاست این کسرا!)
    سامان:(که اصلا پیداش نیست!)روبرتو
    حسین خودمون:اونکه مدیر تیم و همشهری ما!!!
    مهدی(یار جدیدمون!):نمیدونم!!!!قرار بود کریس باشه اگه اشتباه نکنم؟!...که کریس نیست دیگه...یکی دیگه رو انتخاب کن...گوتی-روبن(فکر کنم یکی روبن بود!!)-رافائل و...
    راستی end چی بود؟؟؟؟!
    ------------------------------------------------------------------------------
    اگه کسی جا مونده منو ببخشه!
    Last edited by charlize; 31-08-2008 at 19:11.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

انتقال روبینیو به چلسی بالاخره به کجا رسید؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

انتقال روبینیو به چلسی بالاخره به کجا رسید؟
    سلام به شما...
    اگه یخورده دقت میکردی جوابت رو پیدا میکردی....

بازيكنان دعوت شده به اين بازي:

هرچند که انتظار می رفت با منتفی شدن انتقال روبینیو به چلسی از این به بعد شوستر از این برزیلی استفاده کند ولی این طور نشد .

برند شوستر در مسابقات قبلی از جمله بازی برگشت سوپرکاپ در برابر والنسیا و همچنین جام سانتیاگو برنابئو در برابر اسپورتینگ نیز از روبینیو استفاده نکرده بود .

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

میگم بچه ها اگه بازی ساعت 12 باشه من نمیتونم بیام نمیدونم این اداره برق چه مرگشه برقای ما رو از پریشب 12 شب میبرن و نمیدونم که میارن چون دیگه ما خوابیم آخه مگه ساعت 12 زمان اوج مصرفه؟ میگم برو بچ من رفتم کارت کپچر گرفتم اما هنوز درگیر نصب آنتنم کسی کارت کپچر داره یه کمکی کنه به ما مدلش win fast tv2000 xp rm اگه درست شه میخوام گلای بازیها رو سیو کنم بزارم اینجا

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام به شما...
    اگه یخورده دقت میکردی جوابت رو پیدا میکردی....

امشبم نرفته با تیم لاکرونیا و نمیخواد فصل جدید و با لباس رئال شروع کنه

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خدا کنه برقای ما ام نره چون دیشب ساعت 10:30 بود که برقامون رفت...
    در ضمن علیرضا جان اذیت کردن که شاخ و دم نداره اگه همین جور پیش بریم یهو دیدی برقام ور داشتن کارتی کردن و اگه بیشتر از اندازه ام مصرف کردی باید بری آزاد برق بگیری...
    می دونستی بازی ایران و مکزیک تو جام جهانی 2006 برقای ما رفت ...آقا منم هی به اداره برق زنگ می زدم اشغال می زد...آخ که چه روزی بود اما بعد که اون شوت میزاپور و گل و دیدم گفتم خدایا چه حکمتی... می دونستی اگه برقا نمی رفت و من این بازی رو می دیدم چی می شد که برقامونو بردی...اما الان برای من فرقی نداره ایران 20 تام گل بخوره به ما چه ...حقشه...
    Last edited by iammahdi; 31-08-2008 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

بچه ها اگه امشب نیومدم بدونید برقا رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •