یه سوال PS3 فرمت های WMV و MOV رو پشتیبانی میکنه؟
یه سوال PS3 فرمت های WMV و MOV رو پشتیبانی میکنه؟
فیلمو یا کپی کن روی یک فلش مموری و یا هارد اکسترنال بعد بزن به PS3 و کپیش کن.
نخواستی کپی هم کنی میتونی پی سی یا لپ تاپ رو از طریق DLNA که مینویسه Media Server به PS3 وصل کنی.
یه سری اطلاعات کامل در باره ه ک ps3 می خواستم.
مثلا چجوری ه ک کنیم و ...
ممنون.
سلام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدwmv رو اره ولی mov رو نمیدونمیه سوال PS3 فرمت های WMV و MOV رو پشتیبانی میکنه؟
فقط WMV متاصفانه !!
samgun جان چرا متاسفانه
dlna کن تا فایل های MKV رو هم حتی برات پخش کنه. تازه Youtube رو هم میتونی بیاری توی PS3 ببینی.![]()
سلام.
یعنی mov هم اجرا میکنه؟ خودتون تست کردید؟
نه Mov اجرا نمیکنه ، MOV فرمت انحصاری شرکت اپل هست و حق امتیازش رو هم تا به امروز به احدی نفروخته .
اطلاعات بیشتر از انجمن های خود سونی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 28-08-2010 at 20:04.
من الان حدود 1 ساله دارم از این روش استفاده میکنم. شایدم بیشتر یادم نمیاد
بله Mov رو هم پخش میکنه.
اینم چند عکس از PS3 در حال پخش MKV و از جمله MOV.
من خودم از MOV استفاده نمیکنم چون نمخیوام سرویس Bonjour که یکی از سرویس های Quick time است در کامپیوترم دائم اجرا بشه. بدم میاد ازشاما قبلا امتحان کردم و MOV را هم مثل بقیه فرمت ها پخش میکنه.
لیست فرمت های قابل پخش زیاده اما بعضی هاش در عکس زیر معلومه.
روی نمایش کلیک کنید تا عکس ها نشون داده بشند.
محتوای مخفی: PlayStation3 - MKV
دوست عزیز شما داری MKV پخش میکنی نه MOV !
MOV مربوط میشه به Ipad , Ipod , Iphone , Mcbook و سایر سخت افزار های شرکت اپل و البته نرم افزار هاش . ولی MKV فرق داره و مال اپل نیست , MKV مال شرکت ماتروسکا هست .
اطلاعات بیشتر :وقتی که شما از مدیا سرور استفاده میکنید ، فایل روی هوا (On the fly ) به فرمت قابل پخش برای کنسول تبدیل میشه و بعد استریم میشه ، خود Ps3 به تنهایی نمیتونه MOV پخش کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 28-08-2010 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)