عزیز تو مایه های crysis 2 که باید فقط سری کرایسیس رو بازی کنی چون این گرافیک در هیچ بازی وجود نداره.
ولی اگه دنبال بازی با گرافیک بالا میگردی metro 2033 خوبه.
عزیز تو مایه های crysis 2 که باید فقط سری کرایسیس رو بازی کنی چون این گرافیک در هیچ بازی وجود نداره.
ولی اگه دنبال بازی با گرافیک بالا میگردی metro 2033 خوبه.
كسي نميگه؟!![]()
ببخشید یکی به من کمک کنه من دنبال این بازیم کسی میتونه آدرس لینک مستقیم اونو بزاره
Captain Tsubasa: Aratenaru Densetsu Joshouمال پلی استیشن1 هست
من دنبال بازی total war:shogun1 میگردم. کسی نداره واسه دانلود
شما میتونید به تاپیک بازی مراجعه کنید و اطلاعاتتون از اونجا بگیرید،
اگه سوالیم بود هون جا بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
اگخ منظورتون بازی Rome:Total war هستش،میتونید بازیهای زیر رو امتحان کنید........
Napoleon:Total war
Empire:Total war
Shogun 2:Total war
سلام دوستان-جون من یه چند تا بازیه توپ در هر سبکی بهم معرفی کنید- مردم از بی بازی.(بازی هاشم جدید باشه نه قدیمی)
راستی در جواب جناب alex fera اون چندتا total war که گفته کدوم بهتره؟
تو فکرم اینه Dead Space 2 بخرم ولی نمی دونم قشنگه یا نه؟ یه توضیحی در بارش بهم بدین
Last edited by Mool Tee; 29-05-2011 at 14:37.
مول جون حتما بخر توپه! من که بازی نکردم ولی معلومه خوبه!
در مورد totalwar به نظر من rome, ,empire از بقیه بهترن البته روم قدیمیه و امپایر هم ماله 2008 اٍ ولی قشنگه! شوگان 2 از همه جدیدتره ولی خیلی پیچیدس! من توش موندم! بعدم قشنگ نیس چون رفته سراغ تاریخ ژاپن که ما هیچی ازشون نمیدونیم!با اون زبونشون![]()
اینم تاپیک dead space 2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[
ممنون عزیز که راهنمایی کردی دمت گرم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
راستی عزیز یه چندتای معرفی می کردی دمت بیشتر گرم بود
آقایون سلام ما بازی قیام ملت ها را میخواستیم شک دارم که Rise Of legends بید یا Rise Of Nations کسی کمکم میکنه ؟
عزیز nations به معنای ملت هاست پس همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)