من خیلی دوست دارم اما میخوام همه نیرومو بزارم 63
فکر کنم اینطوری بهتره
Sent from my LT15i using Tapatalk
من خیلی دوست دارم اما میخوام همه نیرومو بزارم 63
فکر کنم اینطوری بهتره
Sent from my LT15i using Tapatalk
سلام مجدد یک ترایب ایرونی تو ورلد 67 ایجاد شده با بچه های قوی اسمش فعلا ایران .5شنبه ورلد استارت میخوره همه هم کنار هم میافتیم
اگه دوست دارید این آیدی را voldemort1365 اد کنید تو ورلد یا همین جا آیدیتان را بگید تا دعوت نامه براتون بفرستند
سلام دوستان
دنیای 67م Tribal Wars در حال حاضر باز شده، ما یه ترایب ایرانی راه انداختیم به اسم Persian و با تگ IRAN
از دوستان دعوت میکنم عضو شن، اگه تا 3 روز دیگه یعنی 24/01، 24م ژوان عضو شید، همگی نزدیک هم قرار می گیریم
ما الان یه 20 نفری هستیم، ترایب هم 65 نفر جا داره.
یه توضیحی بدم که این امکان باهم بودن جدیدا به این بازی اضافه شده و اگه الان به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید. world 67 در حالت Pre-registration، قرار داره، یعنی قبل از اینکه شروع شه میتونی ثبت نام کنی و اگه وراد یه ترایب شی با هم ترایبی هات یه جا می افتین.
حال هر کی میخواد یه ترایب خوب ایرانی رو تجربه کنه عجله کنه
آی دی خود من : Voldemort1365
اسم ترایب : Persian
تگ ترایب (برای سرچ کردن) : IRAN
سلام من الان امدم ثبت نام کنم باید کدوم طرف جغرافیای رو کانفرم کنک تا سمت شما باشه
جنوب غربی رو بزن south west تقریبا نزدیک ترین حالت میشه احتمالا
ولی خوب دیگه چندان نزدیک نیست
البته برای پروتکشن و این مسائل وگرنه بعدها که روستاها زیاد بشه(البته اگه بتونی زیاد کنی چون دیگه یکم دیر شده) مسئله فاصله مهم نیست
رد ضمن اسم تریب iran نیست بلکه irin هست!![]()
یعنی کشته مرده بازی ایرانی هام
حداقل می تونستین جواب رد به ایمیلم بدید
بجز دو نقر بقیه زحمت جواب سلام رو هم ندادین
برا همینه تو بیشتر اوقات به جایی نمیرسین![]()
سلام دوستان
ورلد 68 داره شروع میشه و به صورت Pre-registration هست
شما میتونید از قبل ثبت نام کنید
تا اونجایی که فهمیدم این ولد اکانت پریمیوم بی نهایت دارهپس میتونید با خیال راحت بازی کنید
راستی!
شما میتونید با عضویت در ترایب من (کافیه سرچ کنید iWant) یک پکیج ست درودیوار قلعه هدیه بگیرید!
![]()
کی گفته اکانت بی نهایت داره؟
یعنی چی پکیچ ست در و دیوار؟![]()
سلام
خوبین ؟
آقا هفته پیش با من تماس گرفته شده و ازم خواسته شده که تابستون با بچه ها ترایب بزنیم
منم گفتم اگه تعدادمون زیره 15 نفر هست میام و اینکه همه حداقل بک تایم بلد باشن.
شاید تابستون بریم اگه خواستم برم به بعضیا که شمارشونو دارم خبر میدم.
مرتضی آماده باش. : دی
کسایی کهحدث میزنم بیان : میلاد-بابک(خره) - اشکان-مهدی -نادر- رنک 3 ورد 1 رو هم میاریم (دوک ترایبی که ورد 1 رو برد) Controleng. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به هر حال 20 خرداد که امتحان بچهخ ها تموم شد یکم اینجا رو چک کنید.
ممد کجایی؟؟؟؟ بیای هااااااا : دیییییییییی
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)