درسته مشکل از مرورگر بود که به کوکی های سایت گیر میداد
خوب الان من باید از کدوم بخرم؟![]()
درسته مشکل از مرورگر بود که به کوکی های سایت گیر میداد
خوب الان من باید از کدوم بخرم؟![]()
این سایت از درگاه بانک پاساگارد استفاده می کنه و این بانک رمز حداقل 5 رقمی می خواد
منم رمز کارتم 4 رقمیه!
هیچ سایت مشابهی نیست که از درگاه یه بانک دیگه استفاده کنه؟
سلام
من مشکلی نداشتم ها!
با ملی کارت پرداخت کردم
و فکر میکنم از پارسیان هم پرداخت کردم
بارها و بارها هم شهریه دانشگاه رو با کارت ملی و درگاه پارسیان پرداخت کردم(حتی شارژ اینترنتم رو )
با همون رمز 4 رقمی
به نظرم بهترین سایتش هم همینه و به نظرمم Pay safe از بقیش بهتره و حتی ارزون تر![]()
نه درگاه پاسارگارد مشکل داره فقط بقیه درگاه ها مثه بچه آدم کار میدن!@
حالا فعلا یه بنده خدا خارجی 100 پونیت بم داد از سر رفاقت![]()
میشه توضیح بدی این : دی چی بود ؟
یکی از بچه ها دنبای آموزش میگشت.
من یه آموزش واسه جدید ها دارم. که میتونن باهاش رنک 2 رقمی بشن، چیزی که ایرانیا تو استارت خیلی ضعیف هستن توش.
محمد که داشت بهترین های تریبال میشمرد که رنک تک رقمی و دو رقمی داشتن اسم میبرد. 2 تا اسمو یادش رفت.
بهترین استارتر های ایرانی الان بنظرم میلاد(که همیشه با علی بازی میکنه) و رهام هستن!
هم بخاطر اکتیو بودنشون و هم شیوه فارم کردنشون.
میلاد 1.5 نیست که بازیو یاد گرفته ولی 3 تا ورد آخری که بازی کرده رنک 1 شده و الانم تو تیم منتخبهست که با بقیه سرور ها مسابقه میدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آموزش قدم به قدم رنک 1 رقمی شدن.(هر کی بیشتر آن باشه و بیشتر فارم کنه رنکش بهتر میشه)
و اینکه بهترین بازیکنا همیشه هجومی هست روستاشون، بسته به منطقه داره ولی معمولا من خودم روستا اولم حمله،2 حمله،3دفاع،4 حمله،5 حمله،6 حمله، 7 دفاع، 8 دفاع و ...
قبلا هم گذاشتمش بنظرم ولی بازم میزارم(بنظرم تو پست اول باشه جاش بهتره)
"
سلام.
من 10 روش مختلف بازی از 10 تا از بهترینای تریبالو خوندم و یکیشونو که(به نظر خودم بهتر از بقیشونه-البته نویسندش ناآشناتر از اون 9 نفر دیگست) انتخاب کردم.
اگه فعال باشین هممون می تونیم بعد از 1 هفته زودتر از همه ال سی داشته باشیمو تو 100 نفر برتر باشیم(حتی با وجود دیرتر شروع کردن نسبت به بقیه!)
فقط باید 100% به این آموزش اطمینان کنین! من خودم می خوام این وردو اینجوری برم(نزدیکه به روشی که همیشه بازی می کنم)
برتری با کسی خواهد بود که بیشتر آن باشه و یکمی خوش شانس برای اینکه باربارین نزدیکش باشه.
(البته روز شروع ورد به همتون چندتا میل میدم که بفرستین به همسایه هاتون واسه اینکه ری استارت کنن : دی )
خوب دیگه بسه! آموزشو می نویسم.(ترجمه + اضافه کردن نظرات خودم و تغییر دادن بعضی جاهاش)
ببینین به نوبت مینویسم که باید چیا رو بسازین(هر جاش سوال داشتین بپرسین تا دلیلشونو بگم)
Statue(همین که ساختینش پالادین بسازینو پشت هم فارم کنین)
*البته اگه حداقل یه دونه باربارین هم تو نقشتون نیست اول منابع رو 1 کنین بعد اینو بسازین)
iron 1
clay 1
wood 1
clay 2
wood 2
clay 3
wood 3
wood 4
wood 5
HQ 2
HQ 3
BARRACKS
خوب الان باید 7 تا نیزه دار بسازینو همراه با پالادین بفرستینشون واسه فارم کردن. هیچ ساختمون و .. نسازین و فقط فقط نیزه دار بسازین تا 35 تا بشن نیزه داراتون. بعدش 7 تا دیگه بسازین!
خوب الان نیروها 2 دسته میشن واسه فارم.
1 پالی + 7 نیزه و 35 نیزه (اینا رو جدا جدا بفرستین به 2 روستا
*** وقتی آهنتون 600-700 شد warehouse 2 کنین اگه دوبازه آهنتون داشت پر میش بازار رو لول 1 کنین. بزنین که آهن با مثلا چوب عوض شه(کسی قبول نمی کنه فعلا : دی فقط واسه اینکه آهن ذخیره شه واسه بعدا) اگه بازم آهن داشت زیاد میشد بازار 3 بشه و بعد از این دیگه لول انبار رو زیاد کنین.
خوب ادامه آموزش:
الان باید 42 نیزه و 1 پالی داشته باشین(دیگه هیچی نیرو نسازین جز وقتی که نیروهاتون بمیرن جایگزینشون کنین)
HQ 4
HQ 5
Smithy 1
Smithy 2
حالا تبر دار رو ریسرچ کنین
الان وقتشه که گروه های فارممونو بیشتر کنیم و بهتر !
از الان به ازای هر 15 نیزه دار باید 3 تا تبر دار بسازین.
*** فارمتون(ساختمونه) رو وقتی لولشو زیاد کنین که 40-50 تا مونده به فول باشه.
خوب 6 تا تبر دار بسازین. الان گروهای فارمتونو این شکلی کنین.
3 تا نیزه دار و 3 تا تبر زن دیگه بسازین
15 نیزه + 3 تبر و 15 نیزه+3 تبر و 15 نیزه +3 تبر (پس الان 3 گروه فارم دارین-پالی هم با یکیشون بفرستین )
خوب همینطور 15 نیزه دار و 3 تبرزن بسازین تا برسین به 180 نیزه دار و 36 تبر زن و 1 دونه پالادین
دیگه هیچی نیرو نمیسازیم جز جایگزین کردن نیرو بجای مرده ها!
پس الان شما 12 گروه برای فارم دارین و این یعنی در هر زمان 12 حمله از شما به روستاهای دیگه هست(باربارین ها و کسایی که همون روز اول دوم بازیو ول کردن).
خوب ادامه آموزش:
وقتی به این تعداد رسیدیم و 24 ساعته فارم کردین میرسیم به مرحله بعد(180 نیزه دار و 36 تبر زن و 1 دونه پالادین)
Smithy 3
Smithy 4
Smithy 5
Barracks 2
Barracks 3
HQ 6
Barracks 4
HQ 7
Barracks 5
HQ 8
HQ 9
HQ 10
************* مهم **********
***وقتی داشتیم نیرو میساختیم(مرحله قبل) اگه باراک بیشتر از 3 ساعت وقت می خواست میتونستیم نیرو ساختنو ادامه ندیم و شروع کنیم به ساختن ساختمونای بالا!
*** وقتی تو مرحله ساختن ساختمونای بالا خونه اصلی بیشتر از 3 ساعت وقت می خواست دیگه ادامه نمیدیم به ساختن ساختمون و بجاش تبر زن میسازیم .
حالا به جایی رسیدیم که می تونیم اصطبل بسازیم(مطمعنا جزو نفرات اول تو منطقه هستیم که اصطبل ساختیم) تبریک !!!
پس تا الن نیروهامون یه چیزی شبیه این باید باشه
1 پالی 180 نیزه و بین 50-80 تبرزن !
خوب اسکات رو ریسرچ میکنین.
20 تا اسکات میسازین و همین که ساخته میشن یکی یکی بفرستینشون به همه روستاهای اطرافتون 15 در 15 و همرو اسکات کنین.
خوب دوباره گروهای فارممون تغییر می کنن و همراه هر گروه 1 دونه اسکات هم میفرستیم یعنی 12 اسکاتم با فارمرا میرن بیرون و 8 تا تو روستا میمونن تا کسی اسکاتتون نکنه.
Stable 2
Stable 3
ال سی رو ریسرچ می کنیم
خوب از الان با سرعتی 2-3 برابر میتونین فارم کنین.
نیروها تا الان:
1 پالی 180 نیزه و بین 70-100 تبرزن و 20 اسکات !
خوب از الان باید فقط ال سی بسازین و تو مارکت اهن عوض کنین با چوب و خاک تا بتونین بیشتر ال سی بسازین حتی اگه ضرر کنین.
بازم گروهای فارمی تغییر می کنن.
هر 5 تا ال سی که میسازین 1 دونه اسکاتم باهاشون بسازین و خودشون 1 گروه جدید واسه فارم میشن.
*** وقتی اصطبل بیشتر از سه ساعت وقت می خواست واسه ساختن اسب دیگه ادامه نمی دیم و بجاش تبرزن میسازیم و وقتی باراک هم 3 ساعت وقت می خواست واسه ساختن تبرزن IRON رو آپگرید میکنیم و این کارو ادامه میدیم تا لول 20 و بعدش wood و clay تا حدودای 18 !
خوب این کارو ادامه میدیم تا برسیم به 100 ال سی !
خوب ایندفعه هم گروهای فارمی عوض میشن و بهتر میشن.
بجای گروهای 15 نیزه و 3 تبر گروهای فارمه پیاده نظاممون میشن 20 نیزه و 4 تبرزه
یعنی گروه پیادمون از 12 گروه فارمی به 9 تا تبدیل میشن.
این کارارو ادامه میدیم تا برسیم به 200 ال سی.
وقتی به 200 رسیدیم گروه ال سی مون هم میشن 10 تایی !
اینجا که رسیدیم باید 50-70 تا اسکات دیگه بسازیم که کسی نتونه اسکاتمون کنن.
خوب تاکید می کنم که اصلا الکی به کسی حمله نکنین(مگر اینکه مطمعن باشین خسارت کتر از 10% خواهد بود) فکر کنین اگه بهتون حمله کنن یا تو یه حمله نیروهاتونو از دست بدین باید برین بمیزین : دی
پس باید حواستون 100% به نیروهاتون باشه!
نیروها تا الان(تقریبی) :
1 پالی + 180 نیزه دار + حدودا 300 تبرزن + حدودا 200 ال سی +حدود 80-100 اسکات !
خوب اینجا باید باز ساختمون بسازیم(البته 3 ساعت ها رو یادتون نره ! - ساختمون 3 شد اسب میسازیم اسب 3 شد تبرزن میسازیم)
خونه اصلی رو تا لول 15 می رسونیم
بعدش باراک تا لول 10 و اصطبل تا لول 5
بعدش خونه اصلی تا لول 23 بعدش باراک 15 و اصطبل 10 بازار هم 10
الان جاییه که باید رم یا کت بسازیم(من خودم رم میسازم و حدودا 20 تا کت واسه کسایی که پرو هستن هم میسازم تا اگه کلیرشون کردمو ول نکردن روستاشونو بزنم 26 پوینت کنم : دی )
پس اسمایتی رو 12 می کنیم و ورکشاپ رو می تونیم بسازیم و لولشو 2 می کنیم و رم و کت رو ریسرچ میکنیم. و همون موقع شروع می کنیم به ساختن رم(در حین ساختن رم ورک شاپ رو هم تا لول 10 میبریم)
حدودا 40 تا رو میزاریم تو اولویت .
آکادمی :
خوب اینجا جاییه که باید به فکر نوبل من و روستای دوم باشیم.
warehous رو میبریم 24(که بعدا وقت نمیشه) و فارم هم سعی میکنیم بیشتر آپگرید کنیم(حداقل تا لول 25-26)(این 2 تا رو قبلا وقتی نیاز بودن آپگرید میکردیم)
پس میریم واسه اینکه اسمایتی رو برسونیم به 20.
*** اگه خونه اصلی بیش از 3 ساعت وقت خواست میریم سراغ ال سی اگه اصطبل بیشتر از 3 ساعت شد میریم سراغ تبرزن اگه تبرزن بیشتر از 3 ساعت وقت خواست میریم سراغ رم !
خوب وقتی که اسمایتی 20 شد اکادمی میسازیمو سکه میزنیم(51 سکه ای بود دیگه ؟)
اگه سکه ای هم نباشه آکادمی رو لول 3 کنید و 3 تا نوبل من بسازین و با کمک یکی از هم ترایبیا روستا بعدیو نوبل کنین : دی
خوب تو همه این زمانا داریم ال سی و تبر زن و رم میسازیم
پس وقتی 4 تا نوبلمون نزدیک به آماده شدن باشن حدودا این نیروها رو داریم.
1 پالی-بیشت از 2800 تبرزن -بیشتر از 1800 ال سی - حدودا 200 رم و 4 تا نوبل من.
*************** حواستون باشه که ما در هر لحظه حدود 100 تا گروه(بیشتر) داریم که دارن همینجوری کل قاره Containent رو فارم میکنن !
پس حتی وقتی روزای اول 180 نیزه و 36 تبر دازیم ممکنه حمله هامون 7-8 ساعت طول بکشن !
ناراحت نباشین.و
فقط یادتون باشه همش بستگی به فارم کردنتون داره !
کلا هدف از این جوری فارم کردن اینه که به همسایهاتون هیچی نرسه و همیشه روستاهای خالیو ببینن!
البته ال سی هاتون که زیاد شدن دیگه میتونین بیخیال فارم کردن با نیزه دارا بشین و تازه میتونین گروهای ال سی تونو بیشتر هم کنین!
تمام !
ویرایش: بزارین یه چیزی بگم یکمی تعجب کنین !
روش فارم کردن پرهام:
وقتی 4000 تبرزن داره و 2000 اسب !
اسب ها که بدون توقف فارم میکنن!
و تبرزن ها 2 تا 2 تا به هرچی روستا هست حمله مینن!
هر 5 مین 2 تا تبرزن به یه روستا حمله میکنن!
یه حساب کتاب کوتاه:
2000 تا حمله فقط با تبرزن و حدود 1000 تا حمله با اسب در آن واحد!
پرهام با 1 روستا در روز بطور میانگین 12000 دفعه فارم میکنه !
(اینو گفتم که فکر نکنین با آموزش بالا رفتین و دیدن رنک 20 هستین اون بالاها چه خبره !)
Last edited by a3m00n; 20-09-2011 at 18:25.
برای خرید گلد تراوین یا بازی کردن تو سرور های اروپایی تراوین هم میتونید هم پول الکترونیک cashu,ukash,paysafcard استفاده کنید.من سایتو سایت قوتی تر و کامل ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعرفی میکنم.من که 2 سالی هست از اینجا خرید آنلاین دارم.خیلی پشتیبانی قوی دارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اهااااااااااااااااااااااا ی سعید خان
استارتر اول خودمم![]()
هنوز کسی پلی می کنه؟
این ورد 28 نزدیکای آخره تا تاپ 100 میاد و تموم میشه
شاید منم جز تاپ صد بمونم و ورد رو به پایان برسونم
بعد از این هم بعیده دیگه بازی کنم!
اگه هم قرار باشه برای فان با همون بچه های 28 شاید یه ورد بریم اگه اومدن![]()
اوه
چطوری مردک ؟
آقا ادیت واسه پست قبلی: مرتضی بهترین بود تا جایی که بازی می کرد : دی
ورد 59 2 - 3 ساعت پیش شروع شد![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)