حالا مگه چند نفریم
این ها هم میان
بلاخره نوبل شدم
تموم شد بریم سر ورلد 58 !!
من تجربه ترایب موفق رو داشتمارنک 1 قاره به مدت 6 ماه +رنک 15 جهان به مدت سه ماه (بعد از 3 ماه ساخت ورد (که رنگ یک میلیاردی پوینت داشت))
تازه همشون خارجی بودن نمیفهمیدم چی میگفتن!
فکرم میکردن از اون تریب دارای شاخم 100 نفر میل میکردن بابا شما که حرفه ایی چرا مارو دعوت نمی کنی (اینو جدی گفتم) یه سه ماهی نتم قطع شد ... تا آخر بخونید دیگه
Last edited by Mohsen EA; 07-08-2011 at 15:29.
10 اوت (اگوست) 2011
در ورلد 58
قسمت شمال شرقی North east !
به همه ایرانی هایی که بازی میکنن بگید!
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
+ من اطلاع رسانی کردم
پس اگه تجربه داری یه ترایب درست می کنیم هر کی می خواهد بیاد هر کی نمی خواهد خودش می دونه
محسن جون اگه موافقی قبول کن
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
Last edited by danyal322; 07-08-2011 at 16:10.
اینارو از یکی که شاید خیلی با تجربه نباشه
اما حداقل اولین وردی رو که شروع کرد هنوز داره ادامه میده اونم بعد از 3 سال در حالی که رنکش دو رقمی شده
هیچ وقت ترایب ایرانی نزنین!
برین تو ترایب خارجی مخصوصا اگه لیدارشاون هم حرفه این!
در ضمن لیدر حرفه ای همون هفته اول خودش رو نشون میده
به چه ها یه خبر خیلی بد!!!!!!! :(
این مشخصات ورد58 (بدترین ورد موجود تو تریبال!)اون قسمت های بلد جزء بدی های این ورده (به نظر من!)Speed:1.5
Unit speed:0.8
Paladin:Yes, with weapons (old bonuses)
Archers:Yes
Church enabled:Yes
Noble system:Gold coins
Morale:Points and time based
Bonus villages:Yes
Barbarian villages:Grow to 2500 points
Tech system:Simple
Beginner protection:3 days
Tribe limit:40
Other info:Players can choose their starting direction. There will be an attack and support gap of 100ms
World 58 will start on Wednesday August 10th at 17:00 and will be a standard world with farming enabled.
We'll also be starting a three month long High Performance world on Saturday August 13th at 20:00. This will be a no farming world. Players will start with a half-built village, with high level mines
اولین وردی که فار کردن نداره!!!!!یعنی haul =0 !
.
دوست من 2 تا world داره باز میشه یکی همون 58 هست که فارم هم داره یعنی با haul هست .
اون یکی High Performance هست ولی نیاز به پرمیوم نداره و همه میتونن بازی کنن 3 روز بعد از ورلد 58 باز میشه . این یکی فارم یا همون haul نداره .
![]()
دقت نکردم به بعدش
ولی 40 نفر برای یک تریب خیلی کمه
کسی یه نرم افزار درست حسابی نمیخواد معرفی کنه واسه این بازی که لافل فارم انجام بده؟ در ضمن من معمولا تو speed بازی میکنم.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)