نفرین جدید : الهی عقل بچت به میرزاپور بره . قدش به کعبی
دماغش به عنایتی . موهاش به چلنگر . بی خاصیتیش به دائی !!!
نفرین جدید : الهی عقل بچت به میرزاپور بره . قدش به کعبی
دماغش به عنایتی . موهاش به چلنگر . بی خاصیتیش به دائی !!!
خانوم معلم به شاگردش میگه پسرم اگه با سنگ یکی از 3 گنجشک روی سیم برق و بزنیم چند تا می مونه؟ پسره می گه هیچی..........معلم می گه نه پسرم 2 تا می مونه پسر می گه: نه اونها هم می ترسن می پرن . خانوم معلم می گه با اینکه درست نگفتی ولی از طرز فکرت خوشم اومد........پسره می گه : حالا خانوم معلم 3تا دختره هستن دارن بستنی می خورن یکی لیس می زنه . یکی می مکه. یکی گاز می زنه کدوم ازدواج کردن؟ خانوم معلم می گه: اون که لیس می زنه. پسره می گه نه اون که حلقه دستشه اما با اینکه درست نگفتی از طرز فکرت خوشم اومد!!!!!!!
يك نفرين ديگه: الهي بري قزوين بند كفشت باز بشه
هر زمان که احساس تنهایی کردی دستهایت را باز کن سرت را بالا بگیر یک نفس عمیق بکش چشمهایت را باز کن و رو به اسمان نگاه کن و ببین (از اون بالا کفتر می آیه /یک دانه دختر می آیه)
دستهايمرو دور كمرت حلقه مي كنم لبهايم رو روي لبهايت قرار مي دهم و با تمام وجود مي گويم دوستت دارم پپسي كولا
يك روز بچه ميموني به مادرش مي گه چرا اين قدر من زشتم مادرش مي گه خدا رو شكر كن كه از اون كسي كه اين پيغام و مي خونه خوشكل تري
تکراری اما ممنونمنوشته شده توسط deer
![]()
سلام سعيد جان مومن خدا...تايپكتو بستن نامردي بود خدايي حيف بود تايپك عالي بود...بگذريم اومدي بازم بتركوني...![]()
![]()
به ترکه می گن اخرین باری که بهت گفتن اقا کی بوده؟ می گه همین امروز صبح توالت بودم یکی پشت در هی می گفت ان اقا بیا بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)