سلام دوستان
من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
يه دنيا ممنون از كمكتون
سلام دوستان
من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
يه دنيا ممنون از كمكتون
Sasuke-7 جان ممنون
دمت گرم آموزش خوبي بود
اطلاعات خوبي از لايوت داشتين
امشب گوشي پيشم نيست كه تست كنم
فعلا دادم جوي استيك عوض كنند
فردا حتما تست ميكنم
اون سوال قبلیم که بی جواب موند بی خیال
سوال دیگه دارم روی ک800 منو فلش میشه ریخت یا نه؟
به احتمال قوی سخت افزاری هست گوشی دادشم هم اینطوری شده بود انداختی زمین شایدم انداختنش زمین به خودت نگفتن این مشکل زمانی پیش میاد که در مواقع ضربه دیدن گوشی کیت آسیب میبینه و مدار هایی ارتباطی دچار قطعی و اتصال میشن اگه خودت میتونی فلش کنی یه بار فلش کن سنگیه که تو داریکی میندازی یهو دیدی گرفت ولی اگه نمیتونی لش کنی بهتره بدی به یه تعمیر موبایل
فكر نكنم ضرب ديده باشه
ولي به نظرتون اگه سخت افزاري باشه چقدر بايد عرق كنيم
قبلش فلش کن ولی اگه مقدور نیست برات بده تعمیر کار خودش حل میکنه طرف با انصاف باشه 7 یا 8 تومن بیشتر نمیگیره تو یه 10 تومن در نظر بگیر ولی ان شا الله که سخت افزاری نیست و با فلش کردن درست بشه که در این صورت با 3- 4 تومن تموم میشی
نه باز نميكنه
كا800 فلش پلير نداره
فكر كنم r8ba024 اخرينش باشه
ولي براي كا800 بهترينش r8bf003 هست
سلام
من فلش بلد نیستم . راه ساده تری نیست . مثلا با نصب یک برنامه؟
فلش نميشه گفت
ريختن فايل لايوت شايد بشه گفت ساده ترين كاري هست كه بشه انجام داد
مکمل حرف های دوست خوبم اقای گل محمدی باید خدمتتون بگم که هیچ برنامه ای نیست که فایل های سیستمی رو نشون بده اگر هم نشون بده قبلش باید پتچی زده باید مبنی بر اینکه بهشون اجازه بده پس نتیجه می گیریم شما باید فلش کردن رو یاد بگیرید اصلا کار سختی نیست کمی بگردید و همه اموزش ها رو بخونید همه دوستان از همین تاپیکا یاد گرفتند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)