تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 755 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

m1132 hp لیزری و سیاه و سفید و کپی دار!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان
    من پرینتر اپسون مدل P50 رو خریدم با کانتینیوز (واسه کار چاپ کاور بازی و فیلم و چاپ روی DVD روزی تقریبا 50 تا)
    این مدل خوبه ؟؟؟ اخه یه کم مشکل سرعت دارم و میخوام یه دستگاه دیگه بگیرم ، از همین بگیرم یا مدل خواصی مد نظرتون هست ؟
    ببخشید چند تا سوال ابتدایی دارم
    1-عمر هد دستگاه چند برگ چاپ هست ؟؟؟ (کاغذ کوتد 110 گرمی و کیفیت Photo میزنم)

2- تفاوت کار کاغذ A4 معمولی با کوتد چیست ؟؟؟ بعضی ها میگن کوتد فشار کمتری به هد میاره و رنگ کمتری مصرف میکنه و راسته ؟؟؟

3-بازم از خیلی جاها شنیدم که بعد از یه دوره (که هد خراب میشه) باید پرینتر و بندازی دور و یکی دیگه بخری و بعضی ها میگن هد تعمیر میشه یا اینکه کلا هد رو عوض کنی و .... کدوم بهتره ؟؟؟

4-من در شهرستان کرمانشاه هستم و اینجا مثلا بهترین نوع جوهر رو خریدم ، کیفیت جوهر در عمر هد و دستگاه تاثیر داره ؟؟؟بهترین جوهر واسه کار من چیه ؟؟؟ من از کجا میتونم بهترین جوهر رو بخرم ؟؟؟ تلفن لطف میکنید ؟؟؟

5- در کیفیت چاپ DPI چه قدر تاثیر داره ؟؟؟ من یه عکس رو با DPI 100 یه بار با 300 زدم ، خیلی تفاوت محسوس نداشت
    در مصرف جوهر چی ؟؟؟ اگه خیلی تفاوت داره که 100 بزنم ؟؟؟ اگه نه تفاوتی نداره همون 300 بزنم

6-این ریست کردن دستگاه چیه ؟ که میگن بعد از 1000 تا باید دستگاه رو ببرم نمایندگی و ریست کنم !!!!

7-من بین هر چند تا پرینت باید به دستگاه یه استراحت بدم (ببخشید این سوال دیگه خیلی ابتدایی بود)

ببخشید سوالم خیلی زیاد شدن
    اما از خیلی جاها پرسیدم ، هرکی یه چیزی بهم میگه ، اینه که اینجا پرسیدم تا از شما دوستان عزیز جواب بگیرم
    ممنونم

مبارکت باشه

آره خوبه ، اون دیگه به نظر شما بستگی داره و مورد استفاده شما

1- شما حالا حالاها با این دستگاه می تونید استفاده مرقوم به صرفه و خوب داشته باشید به دنبال عمر هد و تعویض و تعمیر و دیگر مسائل نباشید درست با حوصله و تمیز کار کنید دستگاه 30 هزار تومانی هم سالاها براتون کار می کنه P50 که جای خودش رو داره

2- کیفیت و مصرف کمتر

3-به این چیزها فکر نکن (نفوس بد نزن )

4- حتما ،

5- تاثیر داره کم کم دستت میاد

6- برای اینکه بتونی از کارتریج شارژی استفاده کنی یه ( در مورد P50 شرایط کمی فرق داره )

اگه تانک وصل کنی هزینه ها و رسیت یا چیزهای از این قبیل رو باید یاد بگیری

7- استراحت دستگاه هم باز به سلیقه شما بر میگرده باید کم کم بتونی بسنجی !!!

جواب های شما باید سر فرصت و از متخصصش انجام بشه ( P50 از تخصص های اقای گرجی هستش یک زره سرش شلوغه بعدا سر فرصت می تونی سولات بیشتر و اساسی تر رو ازش بپرسی)

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

سوالی که داشتم این بود که آیا پرینترهای لیزری سیاه و سفید قابل شارژ هستش و یا باید کارتریجش عوض بشه اگه قابل شارژ هست در مورد آموزشش اگه لینک بدید ممنون می شم...

بله قابل شارژ هستند
    همین جا راهنماییتون می کنید شما پرینتر خودتون رو تهیه و شماره کارتریج رو با ما بگید تا ما بگیم چطور شارژ میشه

3. 3 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله قابل شارژ هستند
    همین جا راهنماییتون می کنید شما پرینتر خودتون رو تهیه و شماره کارتریج رو با ما بگید تا ما بگیم چطور شارژ میشه
    نکته ای که هست یکی اینکه اگه ریبون قابل تعویضه چطور باید عوض کرد و نکته ی دیگه هم اینکه ریبون رو از کجا باید تهیه کرد( توی تهران) من یه مقدار سایت های مختلف رو نگاه کردم ولی مدل کارتریج ام رو ندیدم!

Printer brand and model: Canon isensyes LBP 6200d
    Cartige: 726 starter

با تشکر

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره خوبه ، اون دیگه به نظر شما بستگی داره و مورد استفاده شما

1- شما حالا حالاها با این دستگاه می تونید استفاده مرقوم به صرفه و خوب داشته باشید به دنبال عمر هد و تعویض و تعمیر و دیگر مسائل نباشید درست با حوصله و تمیز کار کنید دستگاه 30 هزار تومانی هم سالاها براتون کار می کنه P50 که جای خودش رو داره

2- کیفیت و مصرف کمتر

3-به این چیزها فکر نکن (نفوس بد نزن )

4- حتما ،

5- تاثیر داره کم کم دستت میاد

6- برای اینکه بتونی از کارتریج شارژی استفاده کنی یه ( در مورد P50 شرایط کمی فرق داره )

اگه تانک وصل کنی هزینه ها و رسیت یا چیزهای از این قبیل رو باید یاد بگیری

7- استراحت دستگاه هم باز به سلیقه شما بر میگرده باید کم کم بتونی بسنجی !!!

جواب های شما باید سر فرصت و از متخصصش انجام بشه ( P50 از تخصص های اقای گرجی هستش یک زره سرش شلوغه بعدا سر فرصت می تونی سولات بیشتر و اساسی تر رو ازش بپرسی)

ممنونم دوست عزیز
    آقای گرجی اسم یوزرشون mehran gorji هست ؟؟؟که من بهشون پ خ بدم ؟؟؟
    راستی یه سوال دیگه
    من شنیدم که اون میله که هد و کاتریج ها بهش وصل هستن و هی عقب جلو میکنن رو باید هر چند وقت یه بار روغن کاری کنم !!!! درسته ؟؟؟ اگه درسته از چه نوع روغنی و به چه صورت باید استفاده کنم ؟؟؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود بر شما
    روی مخزن پودر یک فلزی هستش که بهش میکن داکتر بلید اون رو باید ناخن بکشین پودر سفت شده روی اون تمیز بشه و پودر صاف تمیز به روی فوم انتقال پیدا کنه
    باراها ئ بارها می تونید شارژ کنید چون خیلی کارتریج جون داری هستش به فکر تعویضش نباشید
    ممنون از پاسختون
    برای دسترسی به این فلز باید تونر رو کامل باز کنم؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

لطفا پاک کنید اشتباه شد ...

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیز میخواستم ببنم چه مدل چاپگر canon برای چاپ عکس های دیجیتال که با دوربین eos 60d گرفته میشه به روی

A4 مناسب هست قیمت هم از 150 تا 200 ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من هم بالاخره p50 خریدم اما یک مشکل دارم و آن این است که رنگ مشکی اصلا چاپ نمی شود. مشکل از کجا می تواند باشد؟ البته 2 یا 3 بار هم head cleaning کردم ولی باز هم درست نشد. لطفا راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز میخواستم ببنم چه مدل چاپگر canon برای چاپ عکس های دیجیتال که با دوربین eos 60d گرفته میشه به روی

A4 مناسب هست قیمت هم از 150 تا 200 ؟؟؟
    ميشه به ip4840 اشاره كرد! البته از 150 كمتره!
    پرينترهاي جوهر افشان هر مدلي كه باشه تا زماني كه هد دستگاه سالمه كيفيت خيلي خوبي ارائه ميده.

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

من هم بالاخره p50 خریدم اما یک مشکل دارم و آن این است که رنگ مشکی اصلا چاپ نمی شود. مشکل از کجا می تواند باشد؟ البته 2 یا 3 بار هم head cleaning کردم ولی باز هم درست نشد. لطفا راهنمایی کنید
    مباركه.
    تانك نصب كردي يا كارتريج روش هست؟
    رنگ مشكي رو توي نازل چك داري يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

مرسی
    تانک نصب کردم
    رنگ مشکی تو نازل چک نیست ویا خیلی پراکنده یا کمرنگ چاپ میشه
    تعداد زیادی هم پرینت گرفتم اما مشکل حل نشد
    راستی هد کلین به هد آسیب می رسونه یا نه؟
    Last edited by tanhae1; 11-11-2011 at 10:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •