دوستان مثل اینکه تو سرویسهای نامحدود ART-BASE پهنای باند شما رو آخرین حدی که خطتون جواب میده میزارن و این یعنی عالی!!!
طبق گفته پشتیبانی شاتل
دوستان مثل اینکه تو سرویسهای نامحدود ART-BASE پهنای باند شما رو آخرین حدی که خطتون جواب میده میزارن و این یعنی عالی!!!
طبق گفته پشتیبانی شاتل
احتمالا باز خبری که افتادن به جون نت
پینگ بالا ۲۰۰-پاکت لاست عالی -سرعت تک کانتکش عالی تر
![]()
امشب کاربرای شاتل میتونن کنسرت سالار عقیلی رو رایگان نگاه کنن. ترافیک حساب نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[Forwarded from شاتل]
تماشای آنلاین و رایگان کنسرت سالار عقیلی ویژه کاربران #شاتل.
تهران، امروز شاهد اجرای دلنشینی دیگر از سالار عقیلی خواننده محبوب کشورمان خواهد بود. کاربران اینترنت پرسرعت شاتل می توانند برای تماشای این کنسرت که امروز ساعت ۲۰:۳۰ اجرا خواهد شد به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ترافیک رایگانه . 5000 تومن باید بلیط خرید![]()
واقعا این کارشون مسخرس![]()
عجب!!! کلی اطلاع رسانی میکنه رایگانه بعدش چیکار میکنه!!!
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم بصورت خصوصی جواب ارسال کنید واسم چون وقت نمیکنم زیاد اینجا بیام.
من مشهد هستم و شاتل دارم. مدتیه که مدام قطعی دارم و پشتیبانی همش حرفای تکراری که فکر کنم همتون میدونید میزنه و هیچوقت مشکلم حل نمیشه. حالا میخام بدونم اگه از isp دیگه ای سرویس بگیرم درست میشه ؟ و چه isp خوب هست تو مشهد . ممنون از همگی![]()
دوستان شاتلی لطفن راهنمایی کنین.
من اگه سرویس اکو 512 رو بگیرم دانلود شبانه هم داره؟ سرعتش توی روز و توی شب چقدره.
سرعت سرویس هایی که تو جشنواره تابستانی ارائه میده چقدره؟ نوشته تا 16 مگ.کسانی که دارن سرعتشون چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)