ببخشید من گوشی xperia p دارم
صدای اسپیکر جلویی گوشیم یا همان صدای اسپیکر مکالمه کم است آیا راهی برای افزایش آن هست؟؟؟؟
لطفا جواب دهید این مشکل اعصابم رو خورد کرده
آیا همه ی xperia p ها همینجور هستند
آندروید 4.1.2
ببخشید من گوشی xperia p دارم
صدای اسپیکر جلویی گوشیم یا همان صدای اسپیکر مکالمه کم است آیا راهی برای افزایش آن هست؟؟؟؟
لطفا جواب دهید این مشکل اعصابم رو خورد کرده
آیا همه ی xperia p ها همینجور هستند
آندروید 4.1.2
گوشی من سونی آرک اس هست.قبلا با وایرلس باهاش میرفتم اینترنت.اما از دیشب هر کاری کردم وصل نمیشه.با پی سی میتونم برم با یه گوشی دیگه هم میتونم برم.فقط با این گوشی نمیتونم برم.تنظیمات و ریست کردم درست نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزیز برای رفع مشکل با یک شماره تماس بگیرید (مثلا منزل) سپس حین مکالمه صدا را افزایش دهید. این گزینه هنگام مکالمه قابل تنظیم است. موفق باشید.![]()
سلام. دوستان یه گوشی سونی اریکسون ایکسپریا دارم که 2 سال کار میکرده خیلی خوب. اما از چند روز پیش مشکل عجیبی براش پیش اومده. سیمکارت که توش میذارم گوشی بالا میاد ولی یک دفعه خاموش میشه. اصلا نمیشه تماس گرفت باهاش. چیکار کنم درست بشه؟
خیلی متشکرم
سلام خسته نباشید من یک گوشی سونی اریکسون xperia x8 دارم که زیاد خاموش و روشن میشه.با روشن کردن دوربین خاموش میشه.وقتی توی اینترنت میرم و دانلود میکنم هم خاموش میشه خیلی هم داغ میکنه میخواستم بدونم علتش چیه.خیلی ممنون میشم زود جوابمو بدید.با تشکر
سلام با تشکر از شما من نرم افزار qt با ورژن بالا میخوام برای ویواز لطفا کمکم کنید ممنونم لطفا اون رو به ایمیل زیر بفرستید
mtz.1382@chmail .ir
باز هم تشکر
سلام
من دنبال یه گوشی میگردم تمام امکانات k770 رو داشته باشه ولی یه مدل دیگه باشه و منوش هم شبیه k770 باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
قصد خرید xperia sola رو دارم..............باطریش که میگن قابل تعویض نیست یعنی چه؟....یکی گفت اگه خراب بشه باید گوشی رو انداخت دور!!!!!!!.......اینکه خیلی مسخرست!!
آخرین ورژن اندرویدی که میشه روش ریخت چیه؟
xperia M و xperia C تا کی میاد به بازار ؟....قیمتشون معلومه؟
Last edited by m_sport; 20-08-2013 at 13:54.
درود
باطری قابل تعویض به این معنا نیست که نشه درش اورد
گوشی های دیگه شما راحت درب عقب رو درمیاری باطری رو راحت میکشی بیرون ولی توی این موراد باید توسط نمایندگی مجاز انجام بشه
خودتون انجام بدید احتمالش خیلی بالاست که بعدا نتونید جا بزنید
باطری های این گوشی ها از کیفیت بالایی برخورداره و تا اون موقع که از گوشی دل زده بشید کاملا جواب گو هست
تا اندروید 4 هم آپدیت داره !
. . .
منم P دارم اینطور نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)