تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 752 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

کسی نمیخواد به این پست جواب بده؟
    نقل قول:
    نوشته شده توسط redrosefarhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    نظرتون درمورد کریتیو HQ-80 چیه؟ خوبه؟
    من هرجور سبکی گوش میدم
    دوستان کسی جواب این بنده خدا رو نداده
    برای منم جالبه میخوام بدونم با وجود قیمت پایینش میتونه گزینه خوبی باشه یا نه؟

2. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون اخه کیفیتش خوب بود منظورم کیفیته ظاهری
    میخواتم ببینم اصلو فرعش توی چیه واسه این پرسیدم وگرنه قیمتش که تابلوعه فرعیه
    ببخشید اومدم وسط

اغلب هدفونهای Monster کیفیت ظاهری بسیار عالی و خوش ساختی دارند و تا جایی که خاطرم هست اگه قرار به رده بندی تمام برندها از نظر کیفیت ظاهر (Design) باشه به احتمال زیاد اولین برند توی لیست Monster خواهد بود ولی در سایر رده بندی ها بعید میدونم حتی به سختی رتبه میانه هم بدست بیاره
    با اینکه تبلیغات بسیار زیادی برای محصولات این برند شده اونطور که باید خوش صدا نیستند در واقع صدای حرفه ای ندارند مثلآ از نظر قیمتی در کلاس نیمه حرفه ای قرار میگیرند اما از نظر کیفیت صدا در رده یا کلاس آماتوری.
    میشه با اون هزینه یک هدفون بسیار با کیفیت تر خرید اما ممکنه شبهاتی به اون هدفون بسیار خوش ظاهر و شیک نداشته باشه هرچند کسی که علاقه مند به استفاده از هدفون هست این مورد معمولآ جزوء آخرین موارد انتخاب هدفونش خواهد بود چون قرار هم نیست که با ظاهر هدفونتون به کیفیت صدای شفاف برسید

به هر حال اصل این هدفون توی لیست بهترینهای هم رده یا کلاس خودش جایی نداره و تقلبی اون که مشخصه

در آخر اگر صدای این هدفون چه اصل و چه تقلبی و چه High Copy رو تست کردید وخوشتون اومد بدونید که بهترین هدفون دنیا همینه نه اونی که دیگران خطاب میکنند، چون قرار هم نیست که برای دیگران و به نظر دیگران از کیفیت صدای هدفونتون لذت ببرید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

کسی نمیخواد به این پست جواب بده؟

دوستان کسی جواب این بنده خدا رو نداده
    برای منم جالبه میخوام بدونم با وجود قیمت پایینش میتونه گزینه خوبی باشه یا نه؟
    متاسفانه به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درستی به شما بدم
    اما با توجه به قیمت کمی که داره به نظر خریدش حتی اگه چندان با کیفیت نباشه ضرر آنچنانی نباشه
    به هر حال چندان هم بد کیفیت از نظر صوتی نیست ولی مطمئنن عالی نخواهد بود.

شما هم موفق باشید.

4. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هم یه اسپم دیگه:

راستش دقیقآ یادم نیست که کدوم کاربر دوست داشت از آمازون EX1000 ورژن ژاپنی تهیه کنه اما این لینک داغ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اشتباه نکنم دوست عزیز alishadabmehr بود و اگه اشتباهه من رو ببخشید (:

این هم لینک سایت مادر:
    کد:
    البته قیمت هم زده شده ولی قیمت توی فروشگاه کمتره
    و اینکه هر یکصد ین ژاپن حدود 175 تومنه

چون سایت آمازون ژاپن برای من باز نمیشد (به خاطر نداشتن یا عدم استفاده از چیز) نتونستم قیمت اونجا رو بگیرم ولی نگاه بندازید بد نیست البته اگه از اون چیزا دارید (:

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 15-11-2011 at 00:03.

6. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این هم یه اسپم دیگه:

راستش دقیقآ یادم نیست که کدوم کاربر دوست داشت از آمازون EX1000 ورژن ژاپنی تهیه کنه اما این لینک داغ :
    کد:
    اگه اشتباه نکنم دوست عزیز alishadabmehr بود و اگه اشتباهه من رو ببخشید (:

این هم لینک سایت مادر:
    کد:
    البته قیمت هم زده شده ولی قیمت توی فروشگاه کمتره
    و اینکه هر یکصد ین ژاپن حدود 175 تومنه

چون سایت آمازون ژاپن برای من باز نمیشد (به خاطر نداشتن یا عدم استفاده از چیز) نتونستم قیمت اونجا رو بگیرم ولی نگاه بندازید بد نیست البته اگه از اون چیزا دارید (:

شما هم موفق باشید.
    نه رضا جون من نبودم آخه من پولم كجا بود كه از اينجور هدفونا بگيرم ...

8. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

مرسی رضا جان . البته یه چند ماهه دیگه میشه و صد البته منتظر ریویو شما و مقایسش با shure se535 هستم.
    خیلی خیلی لطف کردین .

دوستان ببخشید که اسپم شد .

10. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام . دوستان من قصد خرید هدفون تا 100 تومن (+-10 ) رو دارم! سبکی هم که گوش میدم rock . metal . trance هستش!

iphone هم دارم ( تنها سورس ).

در ضمن من چون تهران نیستم شما کجا رو برای خرید اینترنتی پیشنهاد میدید؟ chare خوبه ؟ تمام هدفون های خوب رو داره ولی نمیدونم اصل هستن یا نه !

نظرتون در مورد این چیه؟

کد:
    ممنون
    Last edited by hormozan m; 15-11-2011 at 01:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام این هدفون کیفیتش چه جوریاس؟سبک موسیقی سنتی و پاپ!
    sony EX-35LP

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه رضا جون من نبودم آخه من پولم كجا بود كه از اينجور هدفونا بگيرم ...
    ببخشید که اشتباهی از طرف من سراپا تقصیر صورت گرفت اما از کجا معلوم که این فال نیکی برای شما نباشه؟ (:

مرسی رضا جان . البته یه چند ماهه دیگه میشه و صد البته منتظر ریویو شما و مقایسش با shure se535 هستم.
    خیلی خیلی لطف کردین .
    دوستان ببخشید که اسپم شد .
    خواهش میکنم
    اشکالی نداره ولی همینکه آمازون US تونسته از چنگ ژاپنی ها هدفون بیرون بکشه خودش کلی مزیته ولی اگه دقت کرده باشید کاربرای آمازون این حرکت آمازون براشون اصلآ خوشایند نبوده انگاری حالا کاربرا با ژاپنی ها لج کردند
    ولی انصافآ خیلی تبعیض هست که برای خودشون بهترین ولی برای دیگران هر چی خودشون تونستتند درست کنند استفاده کنند
    به هر حال نظر کاربرای آمازون یا تحریم ژاپنی ها برای خیلی جالب بود

در آخر با اینکه قیمت خیلی پایین تری از ورژن ژاپنی موجود توی فروشگاه ژاپن داره به نظرم بسیار قیمت مناسبی داره 570 دلار کجا 1 میلیون تومن کجا

شما هم موفق باشید.
    سلام . دوستان من قصد خرید هدفون تا 100 تومن (+-10 ) رو دارم! سبکی هم که گوش میدم rock . metal . trance هستش!

iphone هم دارم ( تنها سورس ).
    در ضمن من چون تهران نیستم شما کجا رو برای خرید اینترنتی پیشنهاد میدید؟ chare خوبه ؟ تمام هدفون های خوب رو داره ولی نمیدونم اصل هستن یا نه !

نظرتون در مورد این چیه؟
    کد:
    ممنون
    سلام به شما
    متال جزوء سبکهایی هست که به هدفون با مید خیلی خوب نیاز داره و متاسفانه اغلب هدفونهای ارزان قیمت مید مناسب این سبک رو ندارند.
    نظر بدی هم درباره سایت مورد نظر شما ندیدم به هر حال حتی اگه یک فروشنده بهترین باشه ممکنه یک مشتری بدترین باشه

به هر حال همونطور که موقع خرید حضوری از بازار با اتکاء به سلیقه و حس خودتون فروشگاه رو انتخاب میکنید الان هم همینکار رو انجام بدید ولی پیشنهاد بسیار منطقی تر اینکه چرا باید کالایی رو از فروشگاه خرید، در حالیکه نمایندگی معتبر اون که تخصصی در این زمینه کار میکنه نادیده گرفت و خرید با هزار دلهره رو تجربه کرد؟

به نظرم بهتره که محصولات سنهایزر از نمایندگی اون خریداری بشه تا هم اینکه از دست اول خرید کرده باشید هم اینکه ساپورت بیشتری به شما داده خواهد شد و چه بسا با اون لیست بلندی که نمایندگی موجود کرده هدفون مناسب تری انتخاب نکردید

در آخر هدفون انتخابی شما رو متاسفانه به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درست و دقیقی بدم اما می تونید به جای اون:
    Sennheiser OMX 180
    رو انتخاب کنید که به نظرم مناسب سبکهای مورد نظر شما باشه اما بیس این هدفون چندان مناسب سبکهای الکترونیک نیست که ظاهرآ شما به ترنس علاقه دارید، ولی بیس این هدفون در حالت ایده ال قرار داره و نباید زیاد هم از استایل Earbud انتظار بیس قوی مثل توگوشی ها داشت.

و یا اینکه مدل توگوشی :
    Sennheiser CX300 MK II
    که اینبار این برای متال چندان مناسب نیست
    توجه کنید که این مدل از نظر کیفیت صدا یک کمی بیشتر از کمی متفاوته با:
    Sennheiser CX300

البته ممکنه این مدل رو به این صورت هم بشناسند:
    Sennheiser CX300-II
    اما مدل دقیق اون همون اولی هست که پیشنهاد شد.

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام این هدفون کیفیتش چه جوریاس؟سبک موسیقی سنتی و پاپ!
    sony EX-35LP
    سلام به شما

احتمالآ شما همون عزیزی نیستی که ازمون تست هوش مجانی میگیره؟ (:

چرا دروغ نوع کیفیت صداش رو دقیقآ فراموش کردم ولی تا جایی که خاطرم هست مید چندان خوبی نداشت و این باعث میشه چندان انتخاب مناسبی برای Vocal که توی موسیقی سنتی تاکید نسبتآ زیادی بر اون میشه ، نباشه

شما هم موفق باشید.

16. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها بهترین انتخاب تو رنج قیمتی زیر 30 تومن برای یه ایر فون خوب با تاکید بر کیفیت و شفافیت صدا و تفکیک پذیری خوب صدا ( می دونم تو این رنج انتظار زیادی هستش ) و اینکه بتونه صدا رو تقریبا همون جوری که هست تحویل بده و به اصطلاح صدای زنده داشته باشه و بدون تاکید خاصی رو باس و گوپس گوپس و بیشتر برای اهنگ هایی تو سبک پاپ و لایت و Slow کدام مدل می تونه بهتر باشه برای خرید؟

ممنون میشم مرکزی رو هم تو تهران و ترجیحا ولیعصر برای خرید جنس اصل معرفی کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •