از نظر من ترتیب ویژگی های بالا به ترتیب زیر
1-2-4-3 برام مهمه اگر لطف کنید نظرتان را درباره gt20 بیان کنید ممنون میشم
از نظر من ترتیب ویژگی های بالا به ترتیب زیر
1-2-4-3 برام مهمه اگر لطف کنید نظرتان را درباره gt20 بیان کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
اگر اختلاف قیمت 500 تومنی برات مهم نیست بهت پیشنهاد میدم هیچکدومو نگیر چون تو سونی به نظر من سری ex یا سری hx بهتر از بقیه هستن که hx قیمت بالایی داره , ex هم به نسبت قیمتش خوبه ولی کیفیت 3d به نسبت خوب نیست
تو پاناسونیک هم vt30 گرونه st30 هم احتمالا راضیت نمیکنه از نظر تصاویر sd ، من پیشنهادم vt20 هست مخصوصا اگر بتونی سری p گیر بیاری مطمئن باش پشیمون نمیشی چون به ترتیب اولویتهایی که نوشتی راضی میشی و کلا اولویت سومو بیخیال شو چون تو خرید tv خوب به اشتباه میفتی برای اون هم میتونی یه hd player تهیه کنی
Last edited by khansalar; 08-03-2012 at 11:24.
این مدلهای پاناسونیک از بهترینها هستن
سونی که کلا مدتی هست تعطیله
سامسونگ هم به همین منوال
برای 3D هم فقط ال جی پیشنهاد میشه و همین vt30 , st30
ال جی چون پسیو هست الان بهترین گزینه برای سه بعدی محسوب میشه
تلویزیون های 3D پسیو گزینه خوبی هستند، خودم شخصا یک بار تو تیراژه هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم که LG کیفیت 3Dخیلی خوبی داشت، منظورم اینکه تصویر 3D بیشتر خودش رو از صفحه نمایش بیرون نشون می داد و به قولی معروف 3D تر بود. ولی تصویر 3D سامسونگ چنگی به دل نمی زد.
یه سوال :
من پلاسمای ۴۳اینچ دارم مدل ۴۵۵ موقع اسباب کشی خوده صفحه پلاسماش اندازه ۱سانت ترک خورده طوریه که وقتی روشنه اصلاپیدانیس موقعی که خاموشه ازنزدیگ دقت کنی معلوم میشه حالا سوالم اینه که امکان بیشتر شدن این ترک درمرور زمان هست یا نه ؟؟؟
نگرانم نکنه بیشتربشه ترک خوردگیش !!! ممنون
سندازایفون4 ورژن5.0.1
مگه کاری هم میشه کرد؟!
متاسفانه کاری که نباید بشه شده
فکرت رو مشغول نکن
تا کار میکنه استفاده کن
فکرشم نکن چون عملا کاریش نمیشه کرد
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
نقل قول:--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان.من lg lw95000 داشتم اما تو تصاویر سریع تار می شد.جوری که سر درد می گرفتم.خلاصه فروختمش و الان می خوام 42st30 بخرم اما تو سایت های خارجی خواندم که st30 هم کم و بیش این مشکلو داره.لطفا یه راه نمایی بکنین.چون یه مقداری حساس هم شدم.
راستش منم که st30 50 اینچ دارم بعضی وقتا حس میکنم تو تصاویر سریع کمی سردرد میگیرم دوستانی که اطلاعات دارن از جمله پونل عزیز راهنمایی کنن چرا اینطوریه مگه 600 هرتز نیست؟؟
Last edited by navareh; 10-03-2012 at 10:41.
600 هرتز وقتی فعاله که Intelligent Frame Creation روی Max باشه.
منم موقعی که چند دقیقه متوالی تصاویر خیلی سریع می بینم مثلاً موقع Game ، سرم درد میگیره.
این موضوع کاملاً طبیعیه و ربطی به TV نداره.
دقیقا این ایراد مختص سه بعدی های اکتیو هست و ربطی به مارک و مدلش نداره
وقتی میگن سه بعدی فقط پسیو به همین خاطر هست .
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
بنده دو بعدی رو گفتم، نه سه بعدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)