ممنون از اینکه جواب دادیمنم به ریسکش فکر کردم و 512 نامحدود گرفتم ببینم چی میشه
![]()
ممنون از اینکه جواب دادیمنم به ریسکش فکر کردم و 512 نامحدود گرفتم ببینم چی میشه
![]()
من مشکلم حل نشد هنوز
برای من اکثرا روی 40-50 سرعتم
ازاون برنامه هم استفاده میکنم و زمانشم کم کردم گذاشتم روی 1200Sec اما جواب نداد
شما سرعتتون کلا پایین هست . ربطی به اون برنامه نداره .
بنده این اعتراض رو نوشتم:
با سلام
شما ادعا میکنید که به فکر مشترک هاتون هستید
اما اینطور نیست
در راستای اجرای طرح کمپین جدید میخواستم بگم که واقعا این انصاف نیست که دانلود شبانه رو فقط برای طرح های 6 ماهه و 1 ساله فعال کردید .
درواقع به نظر بنده نوعی باج گیریه(از نوع رسمی)
طرح های قدیم هم کیفیتش و هم قیمتش خوب بود
و ما دلمون به دانلود شبانه سرویس های مخابرات خوش بود که اون هم پرید
ما مشترک های قدیمی با قعطی های شدید و مشکلات مخابرات ساختیم اما....
با این وضع دیگه مخابرات نه از نظر قیمت و نه از نظر خدمات و پشتیبانی نمیصرفه و وقتی زمان سرویس دوره تموم شد مجبورم برم به یک شرکت دیگه
جوابشون این بود:
با سلام. ضمن احترام به نظر شما حتما سرويس مخابرات را در همين شرايط با ساير اپراتورها مقايسه و منصفانه نتيجه را اعلام نماييد.
دقیقا بهترین جواب ممکن رو مخابرات بهتون داد![]()
کاملا درست میگه و چیزی نمیشه بهش گفت!
اپراتورها ؟!
منظورشون همون isp هاست دیگه؟ نه؟
چون آخه اپراتورها اصن یه چیزه دیگه است
و جوابشون هم کاملا صادقانه است
مثلا شاتل و پارس که سیستم بلک لیست دارن
آسیاتک هم که شبانه اش نیم بهاست
تازه این شرکت خصوصی ها تو شب سرعت شون واقعا افتضاح است اما باز مخابرات با ۷ یا ۸ لینک ۱۶ کانکشنی به نهایت سرعتش میرسه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Last edited by puya2010; 05-03-2013 at 11:25.
فن آوا روزانه 8 مگ بود و شبانه 3 مگ کیفیتش عالیه ولی قیمتش بالا بود الان مخابران قیمتش رو برده بالا حجم کم کرده شبانه هم نداره
سلام
آره امکانش داره میسوزه دیگه
من قبلا اصفهان که هی کانکت دیسکانت میکردم(dc داشتم) طرف گفت انقدر اینجوری نکن پورتتو میسوزونی( تازه من چنبار و محدود این کارو کردم) اینجا روزی 200 بار کانکت دیسکانکت میشیم
میسوزه هاااااا
از ما گفتن![]()
سلام من اینترنت 128 نامحدود شاتل داشتم ( 128 نامحدود 1 ماهه 28500 تومن ) سرعت دانلود 16
3 ماهی بود استفاده میکردم اوایل سرعت دانلود تا 100 میرفت و همیشه رو 100 بود ولی بعد از اینکه 8 گیگ دانلود کردم سرعت رفت رو 16
هر ماه همین برنامه هر چی هم زنگ میزدم میگفتن سرعت شما عادیه باید 16 باشه اگه 100 دانلود کردی هدیه بود از طرف شاتل بعد فهمیدم بد دزدی هستن
بیخیال شاتل شدم اومدم 512 مخابرات گرفتم نامحدود
ولی نمیدونم چرا اینطوریه هر دفه چیزی دانلود میکنم سرعتم از 50 تا 150 متغییره
چقدر بالا و پایین میرهولی انصافا مخابرات قیمتش خیلی منصفانه تر از شرکت های دیگست
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا میشه این برنامه اینترت نامحدمدتو یه جای دیگه آپ کنی نمیتونم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)