تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 602 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

عزیزان دل یک هنزفری بلوتوث مناسب برای یک تبلت اندرویدی می خوام که تو چشم و تابلو نباشه
    نظرم روی دو مدل سونی به نام های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. نظر شما چیه ؟ به نظرتون این دو مدل چطوره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید...میخواستم ببینم بینYamaha EPH-50و JBL J22وSennheiserCX 300 II به ترتیب کدوم بهتره ؟ بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم;لطفا دلیلتون رو هم بگید یه هدفون داخل گوش خوب تا ۲۰۰ تومن میخام برای گوشی اندرویدی.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام. من یک mp3 player میخواهم که در ولوم های خیلی پایین، صدای نویز و هوا ... نداشته باشه و صدا را همچنان زلال و شفاف پخش کنه.
    و فرکانس های مختلف را هم پوشش بدهد.
    اگر حرفه ای هستید، میخواهم نسبت سیگنال به نویزش (SNR) خیلی بالا باشه، حتا اگه شده از آیپاد هم بیشتر.

و یه سوال دیگه اینکه بعضی ها میگن صدای دیسک سخت ipod classic را میشوند راسته؟ کسی تا بحال تجربه ش را داشته؟

ممنون

در آغاز فعالیت Zombei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید...میخواستم ببینم بینYamaha EPH-50و JBL J22وSennheiserCX 300 II به ترتیب کدوم بهتره ؟ بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم;لطفا دلیلتون رو هم بگید یه هدفون داخل گوش خوب تا ۲۰۰ تومن میخام برای گوشی اندرویدی.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.
    سلام..

من خودم از یاماها
    Yamaha EPH-50 دارم استفاده میکنم ..
    قبل از خرید جفت هدفون هارو تست کردم هم
    JBL J22 و
    JBL J30 و
    Yamaha EPH-50 ولی
    SennheiserCX 300 II برای تست نبود..
    من صدایه JBL هارو نپسندیدم بنظرم صداش خوب نبود نه تفکیک خوبی داشت نه بیس ..
    SennheiserCX 300 II هم پرسیدم گفتن صداش فلت هست و اکولایزر خوب روش جواب نمیده ..
    آخرش به
    Yamaha رسیدم همه مدلاش رو تست کردم و بنظر من فرقی باهم ندارن فقط ظاهرشون فرق دارن..
    تفکیک صدا خیلی خوبه..
    تیریبل بالایی داره و بیس متوسط که با اکولایزر میتونید تنظیم کنید..

برای انتخاب هدفون مناسب و اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...

Last edited by Zombei; 04-05-2014 at 00:36.

5. 3 کاربر از Zombei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خواستم بپرسم نظر دوستان در مورد هدفون های sol republic چیه؟خصوصا این مدل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی xperia z داره ؟ هدفونش چه طوره چون من که دارن اصلن ازش راضی نیستم ودر مقایسه با هدفون نت 2 کم آورد البته با گوشی خودم که زد هست امتحان کردم. دوستان اگه هدفون یا هدست خوب برا زد سراغ دارن لطفا راهنمایی کنن. برا من بیس و بلندی صدا خیلی مهمه . با تشکر

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

سلام
    کسی Z1000 سونی رو قیم داره ؟

داره خودمونی میشه A E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فکر کنم آقا سالار داشتن یکی از مدل های این برند رو.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا این برند؟ فقط می خواین هدفون تعدادی وارد کنین یا می خوایین برندی وارد کنین که لوازم جانبی تلفن همراه داشته باشه و در کنارش هدفون هم داشته باشه؟
    اگر می خواین لوازم جانبی وارد کنین، باید بگم براساس چیزی که من خوندم، هدفون خوبی هست و سبک صداش کاملاً مناسب ذائقه اکثریت هست. قیمتش هم مثل اینکه خیلی خوبه.
    اگر می خواین هدفون وارد کنین، برید سراغ برند vsonic . خدا خیرتون بده.
    ببخشید که دیر جواب میدم ، نتم مشکل داشت چند روز
    اول از همه ممنون بابت راهنمایی
    من واردکننده نیستم ، خودم مصرف کننده هستم ، ولی دیدم شرایط محیا شده و میشه این هندزفری رو با قیمت مناسب تر از بقیه برندها وارد کرد و کیفیت خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره تصمیم گرفتم یه تعدادی هم برای فروش بیارم
    قبلا میخواستمgr06 رو بیارم ولی قیمتش خیلی زیاد میشد ، حدودا 400 تومن تا 500 تومن که با توجه به قیمت اصلیش اصلا معقول نیست
    اما xiaomi برند چینی هست و خرید از اون راحتتر و ارزون تره ، فکر کنم با قیمت حدود 150 تومن بشه این هندزفری رو فروخت ، البته دلار ثبات نداره و نمیشه قطعی گفت
    نکات مثبت زیادی هم از این هندزفری دیدم ، مثلا اولین هدفون ساخته شده از جنس بریلیوم که ماده گرون قیمتی هست ، طراحی زیبا و برنده جایزه if آلمان از بین چند هزار محصول مختلف ، ساند استیج خیلی بهتر از مدل های هم قیمت ، کیفیت ساخت بالا ، سازگاری کامل و مناسب کنترل و ریموت با همه دیوایس های اندرویدی و ios و ... . یه عکس هم از متروی شلوغ چین دیدم که بیشتر از نصف مردم این هدفون تو گوششون بود ، فروش خیلی بالایی توی چین داشته
    حالا فعلا سعی میکنم یه تعداد از این مدل بیارم ، شاید در آینده سراغ vsonic هم رفتم
    Last edited by A E; 07-05-2014 at 12:25.

10. 2 کاربر از A E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    کسی Z1000 سونی رو قیم داره ؟
    سلام
    حدود 620 تومن.

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

ببخشید که دیر جواب میدم ، نتم مشکل داشت چند روز
    اول از همه ممنون بابت راهنمایی
    من واردکننده نیستم ، خودم مصرف کننده هستم ، ولی دیدم شرایط محیا شده و میشه این هندزفری رو با قیمت مناسب تر از بقیه برندها وارد کرد و کیفیت خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره تصمیم گرفتم یه تعدادی هم برای فروش بیارم
    قبلا میخواستم gr07 رو بیارم ولی قیمتش خیلی زیاد میشد ، حدودا 400 تومن تا 500 تومن که با توجه به قیمت اصلیش اصلا معقول نیست
    اما xiaomi برند چینی هست و خرید از اون راحتتر و ارزون تره ، فکر کنم با قیمت حدود 150 تومن بشه این هندزفری رو فروخت ، البته دلار ثبات نداره و نمیشه قطعی گفت
    نکات مثبت زیادی هم از این هندزفری دیدم ، مثلا اولین هدفون ساخته شده از جنس بریلیوم که ماده گرون قیمتی هست ، طراحی زیبا و برنده جایزه if آلمان از بین چند هزار محصول مختلف ، ساند استیج خیلی بهتر از مدل های هم قیمت ، کیفیت ساخت بالا ، سازگاری کامل و مناسب کنترل و ریموت با همه دیوایس های اندرویدی و ios و ... . یه عکس هم از متروی شلوغ چین دیدم که بیشتر از نصف مردم این هدفون تو گوششون بود ، فروش خیلی بالایی توی چین داشته
    حالا فعلا سعی میکنم یه تعداد از این مدل بیارم ، شاید در آینده سراغ vsonic هم رفتم
    سلام . 500 تومن برای gr07 عالیه !نزدیک 200 دلاره

13. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A E

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •