خیلی خوبه که خدارو شکر کن تو این خرابی سرعت که همه درگیرشن سرویس شما اینطوریه
خیلی خوبه که خدارو شکر کن تو این خرابی سرعت که همه درگیرشن سرویس شما اینطوریه
سرویس شما ۲۵۶ نیس این که از ۵۱۲ هم بیشتر ست کردن
سلام
بالای صفحه که نوشته سرویس دیتا
سواد من که قد نمیده
ببخشید اما من پول 256 رو به مخابرات میدم . اگه اینطوری باشه ببینید چه مخابرات دست و دلبازی داره قزوین تازه تو این قطعیای اخیر مت سرعتم از 30 پایین تر نمیوند.
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 249 Line Rate - Downstream (Kbps): 761 LAN IP Address: 192.168.1.1 MAC Address: 14-D6-4D-FC-50-1D Default Gateway: 2.187.110.1 Primary DNS Server: 217.218.155.155 Secondary DNS Server: 8.8.8.8
شبانه برای من اصلا دانلود نمیکنه !
حمایتت می کنم![]()
ابوالفضل جان کمبود داری عزیز ؟؟ رفتی تو ده تا تاپیک پست کردی اینو که چی بشه . جز اینکه خودتو مسخره یوسرها بکنی !![]()
سلام و صبح بخیر و همیشه خوش شانس باشید
اساتید اعظم من مخابرات تهران 512 گرفتم به تازگی منطقه پیش شماره 6 دو سه روز اول توپ دانلود می کرد ولی الان مخصوصا شبها و بعضا روزها دو سه ساعت یکبار قطع می شه و مجبورم یا مودم را خاموش روشن کنم یا کانکشن را ریپیر بزنم راهی هست ؟ این مخابرات همش تو سوده ها واقعا ما صبح تا شب هم دانلود کنیم هیج ضرری بهش نمیرسه و توی بورس از سودده ترین شرکتهاست و لطف کنه اذیت نکنه ولی شما هم رهنمود بدهید ایام به کام و یا اسعدالله ایامکم![]()
سلام. شرمنده اینجا میپرسم. از کجا میتونم آموزش کامل این تنظیماتی از مودم که دوستان اینجا میگذارند و معنی هر کدوم را ببینم؟ مثل همین نویز و down stream dns server و ...؟ و اینکه ایده آلش برای خط 512 چیه؟
Last edited by monaj; 10-01-2013 at 10:19.
شما برو توی همون مخابرات قزوین پست بزن چرا تهرانیها رو گمراه می کنی. هر استانی یه سیاستی داره قزوین چه ربطی به تهران داره
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)