تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 470 از 870 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازيه رفتتون چي بود كه برگشتتون باشه.....
    مس کرمان فقط همین یه طرفدار رو داره !!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

بابا چه کارش دارین تیم شهرشونو دوست داره دیگه>>>>>.

اره دوست کرمانی من تو راست میگی

داره خودمونی میشه samankermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه يك طرفدار چه865414683453تا اصل اينه كه باختين ديگه چرا ديگه شاخ بازي در ميارين

داره خودمونی میشه samankermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

گویا من دومیشم. سامان عزیز، یه دوست نازنین پرسپولیسی دارم، لیگ قبل وقتی استقلالیا از داوری می نالیدن، میگفت اشتباهات داوری جزئی از فوتباله. دیروز خیلی شاکی بود بهش گفتم: چی شده؟ الان اشتباهات داوری جزئی از فوتبال نیست؟

فکر نکنین با دو تا برد دیگه ترکوندین اون سپاهان که یه مدت شاخ شده بود دیدید چه بلایی سرش اومد مس هم جای خود داره! منتظر بازی برگشت باشید...
    فکر میکنم امسال مس جز سه ت تیم اوله. به هر حال تیمیه که چند ساله که داره خرج میکنه والان وقت نتیجه دادنشه. در ضمن علیرغم اینکه از سپاهان خوشم نمیاد، از پرسپولیس بیشتر قبولش دارم. حداقل یه نایب قهرمانی آسیا رو تونست به دست بیاره.

ولی کلا فکر نمی کردم تعداد کرمانیا تو این فروم اینقدر کم باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض فرخزادي: شايد پرسپوليس از ليگ برتر كناره‌گيري كند

در گفت و گو با فارس
    فرخزادي: شايد پرسپوليس از ليگ برتر كناره‌گيري كند
    خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: براي آرامش هواداران و بازيكنان‌ احتمال دارد تصميم به كناره گيري از ليگ برتر بگيريم.
    مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: مانند دو بازي گذشته باز هم حق پرسپوليس تضييع شد و اين بار باخت را مقابل اسممان رقم زدند. متاسفم كه تماشاگران بايد پس از افطار راهي ورزشگاه شوند و اين ناداوري ها را ببينند.
    وي ادامه داد:‌ با اين شرايط شايد در چند روز آينده نامه‌اي به سازمان ليگ بنويسم و بخاطر آرامش هواداران و بازيكنان و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا، از ليگ برتر كنار بكشيم.
    سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس خاطرنشان كرد: ‌براي اين فوتبال و پرسپوليس كه داوران در حال از بين بردن آن هستند متاسفم. صداي ما نيز به هيچ جايي نمي‌رسد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

این حرفا رو آقای قیاسی بعد از اتمام بازی گفته بودند ( نگرفتن 2 پنالتی ! )
    بعدشم اگه ما این حرفا رو نزنیم کی بزنه ؟
    قیاسی هم شد داور آخه؟

ژیروزی ! و استقلال جفتشون مانند مس کرمان دولتی هستن و رسیدگی هم صفر ... حالا اگه بحث گرفتن بازیکن خوب باشه و کلا رسیدگی بیشتر به این دو باشگاه بدلیل طرفدارای زیادشونه خب شمام برید برای این تیم محبوب ! طرفدار بیشتر جمع کنید !
    رسیدگی صفر؟!!!
    این همه هر سال بودجه ورزش مملکت را می ریزند تو جیب این 2 تا تیم.
    این حرفو جای دیگه نزنی بهت می خندندا

فکر نکنین با دو تا برد دیگه ترکوندین اون سپاهان که یه مدت شاخ شده بود دیدید چه بلایی سرش اومد مس هم جای خود داره! منتظر بازی برگشت باشید...
    چه بلایی سرش نیومد چه بلایی سرش آوردند.
    3 ماه بیرون خونه بازی کردن کم جریمه ایه؟

اون وقت پرسپولیس می زنند یه ورزشگاه ملی را می پکونند، فقط 2 جلسه محروم می شند.
    اونم یه جلسش بخشیده میشه.

هنوزم که هنوزه هیچ کدومشون پس سپاهان بر نمیاند.

لااقل استقلال که همیشه خوب به سپاهان میبازه.

ولی فقط مس کرمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ببخشید میشه تعیین موضع کنین؟ طرفدار پرویز مظلومی هستین یا مس؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

5 حسین کعبی از سایپا اخراج شد

هافبک تیم فوتبال سایپا به علت همراهی غیر موجه تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار با عربستان موقتا از سایپا اخراج شد.

به گزارش مهر، پیر لیتبارسکی سرمربی تیم فوتبال سایپا حسین کعبی را به علت سفر با تیم فوتبال کشورمان به عربستان تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات گروهی این تیم منع کرد.

برپایه این گزارش، سرمربی تیم فوتبال سایپا معتقد است این بازیکن به علت آنکه دو اخطاره بود، نباید همراه این تیم به عربستان می رفت و به جای سفر به آن کشور می بایست در تمرینات گروهی سایپا شرکت می کرد.

همچنین لیتبارسکی توضیح این بازیکن برای تاخیر در بازگشت به تهران را نپذیرفت و این دو موضوع را عامل اخراج موقت این بازیکن از تمرینات سایپا پس از بازگشتش به تهران قرار داد.

خانه نشین کردن حسین کعبی در شرایطی اتفاق افتاد که تیم فوتبال سایپا باید چهارشنبه شب هفته جاری در دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر کروچی ازبکستان به میدان برود، این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

حسين كعبي خبر اخراج خود از تيم سايپا تهران را تكذيب كرد.
    حسين كعبي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خبر اخراجم از سايپا صحت ندارد و من در تمرينات تيم حضور خواهم داشت.
    وي افزود: با توجه به همراهي تيم ملي براي ديدار سايپا مقابل پگاه گيلان به موقع به تهران نرسيدم و به همين دليل باشگاه به من اعلام كرد كه فعلا استراحت كنم اما، به هيچ عنوان بحث اخراج وجود نداشته و من به همراه سايپا در ليگ برتر ادامه مي‌دهم.
    كعبي خاطرنشان كرد: "ليتبارسكي" از نبودنم در تمرينات ناراحت بود اما، صحبتي درباره كنار گذاشتنم از تركيب تيم مقابل كوروفچي نشده است و بي‌ترديد تركيب تيم با نظر سرمربي تيم چيده خواهد شد و من در اين رابطه تصميم گيرنده نيستم. نگفته‌ام كه مقابل كوروفچي بازي نخواهم كرد.
    انتهاي پيام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •