حساب که نیس صندوقه
با این حال تا خودتون حساب باز نکنین به شنیده ها نمیشه اعتماد کرد.
من تا چشم نبینه باور نمیکنم.
حساب که نیس صندوقه
با این حال تا خودتون حساب باز نکنین به شنیده ها نمیشه اعتماد کرد.
من تا چشم نبینه باور نمیکنم.
نه حساب هست صندوق نيست
خودتون حساب دارید کارمند بانک گفت یا کسی همینطوری پروند؟!بعیده در حساب معمولی به خصوص برای پولهای معمولی سود اونطوری بدن حالا اون نیمش از کجا اومده خدا میدونه!! مگر بانکهای مشکل دار!
Last edited by shangil; 02-12-2016 at 16:35.
قوامین چند حساب داره:
حساب روزشمار با سود 10 درصد.
حساب یکساله با سود 15 درصد.
حساب روزشمار با سود 17 درصد، حداقل موجودی باید 2 میلیون تومان باشه.
حساب روزشمار با سود 18 درصد، حداقل موجودی باید 20 میلیون تومان باشه.
حساب روزشمار با سود 20 درصد، حداقل موجودی باید 50 میلیون تومان باشه.
حسابش که نسبتا ساده ست.. تغییرات قیمت طلا در ایران به جز تغییرات ارزش جهانیش و بلکه بیش از اون بستگی دارد به افت ارزش ریال. اگر سال بعدم تورمی حدود ۱۰-۱۱ درصد داشته باشیم این یعنی ۲۰ درصد شما ۱۰ درصدش سود واقعیست. اما اگر افت های شدید مثل سال ۹۱ و ۹۲ داشته باشیم که تورم بالای ۳۰٪ بود، شما ضرر کردید
ببخشید ولی اینا رو میدونستم اینا بیشتر اما اگر بود با این حال ممنون
البته تورم همین الانش 20 درصد به بالاست نمیدونم 10 درصد منظورتون چی بود!
ولی فک کنم طلا برای طولانی مدت سرمایه خوبی باشه. من نهایت سال بعد پولم رو از بانک بر میدارم میرم!
کسی از دوستان در مورد این قضیه کارمزد برداشت از حساب با کارتخوان باجه داخل بانک اطلاع داره ؟
کارمزدش چقدره و برای هر مبلغی ثابت هست ؟
این سوال به تاپیک ربطی نداره ولی جایی پیدا نکردم. الان انس طلا 1179.9 دلار است. دلار در بازار 3890 تومان فروش. فرمول قیمت تمام سکه در ایران قیمت انس ضربدر قبمت دلار تقسیم بر 4.24927
حساب کنید میشه 1080141 تومان
الان سکه بازار 1130000 است یعنی 50 هزار تومان بیشتر. کسی علتش رو میدونه ؟؟
به همون دلیل که ساندویچ تو ایران و خارج از ایران یک قیمت نیست (حتی با یک کیفیت و برند)، سکه هم اینطور نیست ... هرچیزی عرضه و تقاضایی داره و قیمت رو عرضه و تقاضا مشخص میکنن نه ضرب قیمت دلار در قیمت کالا در بازار خارجی... اون فقط میتونه یک معیار باشه...
علاوه بر قیمت طلا تو بازار جهانی، ممکنه عرضه و تقاضای داخلی نوساناتی کنن که قیمت رو خارج از اون محدوده کنه. مثلا اعیاد خاصی ممکنه تقاضای سکه کم یا زیاد بشه. یا برعکس روزهای محرم چون عروسی و جشن کمه قیمتش بیاد پائین... علاوه بر این هزینه ضرب سکه و مالیات هم رو قیمت حساب میشن.
طبق محاسبه من الان سکه حدود 25 هزار تومان حباب داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)