تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 507 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با هیچ ساندیس خوری دهن به دهن نشید

2. 4 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

امریکا سرزمین فرصت هاست. چون پت و پهن و وسیع هست ، جاهایی پیدا میشه که ایرونی نرفته یا کم رفته .

ولی کانادا سرزمین فرصت ها نیست . کانادا یک دهم جمعیت امریکا را دارد و چندین برابر ایرونی بیشتر . پس شما هر جای کانادا که بروید ایرونی انقدر زیر آب تون رو میزنه که مجبور شید برگردید .

این تجربه من
    چطور؟ بیشتر از تجربتون توضیح دهید. ممنون میشوم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

چطور؟ بیشتر از تجربتون توضیح دهید. ممنون میشوم.
    من توضیح میدم دوست گرامی .. ولی شما خودت هم میتونید یه چیزایی متصور بشید از همینجا .

شما یه حساب سر انگشتی کن ببین همین آقای ترامپ که طرفداراش تو ایران بیشتره تا مثلا بین یهودی های اسراییل .. دیگه ما چه مردم فلک زده ای هستیم

تو رژیم صهیونیزمی با شک و تردید به پدیده ترامپ نگاه میکنن . اون وقت تو ایران طرف میره با اسپری سیاه رو دیوار خونه مردم مینویسه : دمت گرم ترامپ
    حتی مجری های اخبار صدا و سیما هم نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و عملا نشون میدن بیشتر طرفدار ترامپ هستن تا اوبامای سیاه پوست (برعکس شعارهایی که میدن)

یعنی همین ایرانی با همین ذهنیت ترکیه که میره اون کارا رو میکنه .. حساب کن امریکا و کانادا بره چه قش قرقی به پا میکنه. تصورش ساده ست سخت نیست

من خودم سال فک کنم 83 سا 84 رفتم کانادا اون موقع که دلار کانادا بود 800 و خوردی اواخر ریاست جمهوری آقای حاتمی همون سال که دکتر الف نون شد رییس جمهور

شما کانادا بری خود کانادا یی ها هم یه جورایی بهت میگن که اینجا جا نیست و مقصد اصلی امریکاست .

همه مهاجرها هم که میرن ..میرن که بعد از 5 سال شهروند کانادا بشن راحت برن امریکا

در مورد جمعیت هم الکی نگفتم کانادا 30 ملیون جمعیت داره .. کلی مها جر من جمله ایرانی راه میده
    امریکا بالغ بر 350 -360 ملیون جمعیت داره
    تو امریکا اصل کاری لس آنجلس و نیویورک هستن که ایرانی کم نداره ..
    جاهایی مثل میامی فلوریدا و سیاتل واشنگتن هم حاشیه هستن
    وسط امریکا هم که خالی ه میگن Midwest همونجاها هست که ایرانی کم رفته سرزمین فرصت ها همونجاست

جمعیت ایرانی های امریکا تخمین زده شده که یک و نیم ملیون هست
    حمعیت ایرانی های کانادا خدا میدونه چقدر هست

بعد هم ایرانی اونجا (اکثر به خاطر مسائل اسراییل و تو چشم بودن) به ایرانی رحم نمیکنه
    اکثرا هم شعار میدن که آی ما آذری هستیم ایرانی نیستیم و اینایی که میبینین همه عرب هستن
    و حرف های مشابه

یعنی غیر از اون ایرانی ها که هیچ وقت انگلیسی یاد نمیگیرن و کارشون اینه که همش دور هم جمع بشن بزن و برقص را بندازن ..
    غیر از اون ها بقیه ایرانی ها تا به چم و خم اونجا آشنا میشن و دم در میارن دیگه خدا رو بنده نیستن .
    مخصوصا اگر تو ایران اقلیت قومی چیزی بوده باشن

5. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من توضیح میدم دوست گرامی .. ولی شما خودت هم میتونید یه چیزایی متصور بشید از همینجا .

شما یه حساب سر انگشتی کن ببین همین آقای ترامپ که طرفداراش تو ایران بیشتره تا مثلا بین یهودی های اسراییل .. دیگه ما چه مردم فلک زده ای هستیم

تو رژیم صهیونیزمی با شک و تردید به پدیده ترامپ نگاه میکنن . اون وقت تو ایران طرف میره با اسپری سیاه رو دیوار خونه مردم مینویسه : دمت گرم ترامپ
    حتی مجری های اخبار صدا و سیما هم نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و عملا نشون میدن بیشتر طرفدار ترامپ هستن تا اوبامای سیاه پوست (برعکس شعارهایی که میدن)

یعنی همین ایرانی با همین ذهنیت ترکیه که میره اون کارا رو میکنه .. حساب کن امریکا و کانادا بره چه قش قرقی به پا میکنه. تصورش ساده ست سخت نیست

من خودم سال فک کنم 83 سا 84 رفتم کانادا اون موقع که دلار کانادا بود 800 و خوردی اواخر ریاست جمهوری آقای حاتمی همون سال که دکتر الف نون شد رییس جمهور

شما کانادا بری خود کانادا یی ها هم یه جورایی بهت میگن که اینجا جا نیست و مقصد اصلی امریکاست .

همه مهاجرها هم که میرن ..میرن که بعد از 5 سال شهروند کانادا بشن راحت برن امریکا

در مورد جمعیت هم الکی نگفتم کانادا 30 ملیون جمعیت داره .. کلی مها جر من جمله ایرانی راه میده
    امریکا بالغ بر 350 -360 ملیون جمعیت داره
    تو امریکا اصل کاری لس آنجلس و نیویورک هستن که ایرانی کم نداره ..
    جاهایی مثل میامی فلوریدا و سیاتل واشنگتن هم حاشیه هستن
    وسط امریکا هم که خالی ه میگن Midwest همونجاها هست که ایرانی کم رفته سرزمین فرصت ها همونجاست

جمعیت ایرانی های امریکا تخمین زده شده که یک و نیم ملیون هست
    حمعیت ایرانی های کانادا خدا میدونه چقدر هست

بعد هم ایرانی اونجا (اکثر به خاطر مسائل اسراییل و تو چشم بودن) به ایرانی رحم نمیکنه
    اکثرا هم شعار میدن که آی ما آذری هستیم ایرانی نیستیم و اینایی که میبینین همه عرب هستن
    و حرف های مشابه

یعنی غیر از اون ایرانی ها که هیچ وقت انگلیسی یاد نمیگیرن و کارشون اینه که همش دور هم جمع بشن بزن و برقص را بندازن ..
    غیر از اون ها بقیه ایرانی ها تا به چم و خم اونجا آشنا میشن و دم در میارن دیگه خدا رو بنده نیستن .
    مخصوصا اگر تو ایران اقلیت قومی چیزی بوده باشن
    والا من اصلا یک کلمه هم از حرف‌هاتون رو متوجه نشدم، گفتم تجربه اتون رو از نحوه زندگی در کانادا و عواملی مانند مزاحمت و یا مشکلی که سبب برگشتتان شده است بفرمایید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

والا من اصلا یک کلمه هم از حرف‌هاتون رو متوجه نشدم، گفتم تجربه اتون رو از نحوه زندگی در کانادا و عواملی مانند مزاحمت و یا مشکلی که سبب برگشتتان شده است بفرمایید.

والا من خلاصه شو گفتم دوست گرامی شما خودتون توضیح خواستید .

سفید پوست های کانادا (چه کانادا چه اروپا) به خودی خود آدم های بی خاصیت و خنثی هستند یعنی خیلی اهل اذیت کردن نیستند. (مثل جنگ های صلیبی که شروع کننده ش خود مردم اینجا بودن)

ولی وقتی شما یه جایی باشی که ایرونی هم اونجا زیاد باشه .. اگر ازت خو ششون نیاد زیرآب تو میزنن. یعنی برات حرف درمیارن میگن عربه تروریسته ...

منم همین بلا سرم اومد

حالا چه شما حرف های من رو باور کنی چه نکنی ..

الان متوجه شدید دوست گرامی ؟

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

- ترس برادر مرگه

- کم رویی و غیر اجتماعی بودن عامل پیشرفت نکردن

9. 9 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

والا من خلاصه شو گفتم دوست گرامی شما خودتون توضیح خواستید .

سفید پوست های کانادا (چه کانادا چه اروپا) به خودی خود آدم های بی خاصیت و خنثی هستند یعنی خیلی اهل اذیت کردن نیستند. (مثل جنگ های صلیبی که شروع کننده ش خود مردم اینجا بودن)

ولی وقتی شما یه جایی باشی که ایرونی هم اونجا زیاد باشه .. اگر ازت خو ششون نیاد زیرآب تو میزنن. یعنی برات حرف درمیارن میگن عربه تروریسته ...

منم همین بلا سرم اومد

حالا چه شما حرف های من رو باور کنی چه نکنی ..

الان متوجه شدید دوست گرامی ؟
    والا صحبتهای شما و تجربتون در قسمت اول که اصلا مربوط به خودتون نبود، از این و اون گفتید که این بد و اون بدتره، من اصلا کاری ندارم کی چه مذهبی داره چه تفریحی داره چه زندگی داره....

بنده تجربه شخصی شما را خواستم که الان اشاره کردید برام زیراب زدند، منظور شما از مشکل پس این نتیجه هست؟! درسته؟! پس باید این تجربه رو توضیح دهید.

بعد شما امریکا نبودید میگید اونجا از کانادا خیلی بهتره؟!

نمیدونم این تجربه است یا عقاید، والا با عرض پوزش من همچنان هیچی نفهمیدم، این تاپیک مربوط به تجربی شخصی هست نه افکار و عقاید و سلایق و مذاهب....

11. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

والا صحبتهای شما و تجربتون در قسمت اول که اصلا مربوط به خودتون نبود، از این و اون گفتید که این بد و اون بدتره، من اصلا کاری ندارم کی چه مذهبی داره چه تفریحی داره چه زندگی داره....

بنده تجربه شخصی شما را خواستم که الان اشاره کردید برام زیراب زدند، منظور شما از مشکل پس این نتیجه هست؟! درسته؟! پس باید این تجربه رو توضیح دهید.

نمیدونم این تجربه است یا عقاید، والا با عرض پوزش من همچنان هیچی نفهمیدم، این تاپیک مربوط به تجربی شخصی هست نه افکار و عقاید و سلایق و مذاهب....

دوست گرامی

شما تجربه من را در مورد کانادا خواستید و من در دو قسمت به تفصیل و به طور خلاصه برا شما گفتم و تاکید کردم هر جا که ایرونی باشه جای امنی نیست .
    شما هم به نظر میرسه بیشتر از اینکه اطلاعات بخوای جمع کنی مثل دوست عزیز ژیان اهل یکی به دو ، کل کل ، و به کرسی نشاندن حرف خودتون هستید. من هم همچین آدمی نیستم .. اطلاعات میدم مردم خواستن باور کنن خواستن نکنن . حرف من اینه که هم بی بی سی فارسی دروغ میگه . هم اخبار صدا سیما . دستشون تو یه کاسه است.

من امریکا نرفته ام ولی فامیل و آشنا اونجا کم نداریم . خدمتتون عرض کردم کسایی که هر دو را رفتند میدونند که امریکا جا برای جولان دادن بیشتره . مثلا من پسر عموم از زمان رژیم سابق اونجا بوده ..
    این یک و دو اینکه کسی که کانادا بره به امریکا هم شناختی پیدا میکنه .. مثل افغانستان و ایران . بیخود نیست که به دوتاش میگن امریکای شمالی . مثلا شهر همیلتون که من 1 سال اونجا تحصیل میکردم درست لب مرز امریکا هست و کلی امریکایی از اونجا رد میشن

والسلام
    نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

شما تجربه من را در مورد کانادا خواستید و من در دو قسمت به تفصیل و به طور خلاصه برا شما گفتم و تاکید کردم هر جا که ایرونی باشه جای امنی نیست .
    شما هم به نظر میرسه بیشتر از اینکه اطلاعات بخوای جمع کنی مثل دوست عزیز ژیان اهل یکی به دو ، کل کل ، و به کرسی نشاندن حرف خودتون هستید. من هم همچین آدمی نیستم .. اطلاعات میدم مردم خواستن باور کنن خواستن نکنن . حرف من اینه که هم بی بی سی فارسی دروغ میگه . هم اخبار صدا سیما . دستشون تو یه کاسه است.

من امریکا نرفته ام ولی فامیل و آشنا اونجا کم نداریم . خدمتتون عرض کردم کسایی که هر دو را رفتند میدونند که امریکا جا برای جولان دادن بیشتره . مثلا من پسر عموم از زمان رژیم سابق اونجا بوده ..
    این یک و دو اینکه کسی که کانادا بره به امریکا هم شناختی پیدا میکنه .. مثل افغانستان و ایران . بیخود نیست که به دوتاش میگن امریکای شمالی . مثلا شهر همیلتون که من 1 سال اونجا تحصیل میکردم درست لب مرز امریکا هست و کلی امریکایی از اونجا رد میشن

والسلام
    نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

والسلام
    نامه تمام

- - - Updated - - -

دوست گرامی

والسلام
    نامه تمام

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

تجربه من اینه وقتی خونه ساختین اجرش مشکل داشت گچ زیر کار شوره زد زرد شد سفیدش بکنین گچ رو کار هم زرد میشه پس قبلش یک فکری براش بکنین مثل من نشین

14. 3 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

قدر سلامتی رو بدونید و برای سالم ماندن تلاش کنید چون بدون سلامتی از انجام هر کاری ناتوان می شید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از mehr-dad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •