تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 4105 اولاول ... 3704204604664674684694704714724734744805205709701470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان تاپیک مسائل معافیت و اینا کدوم وره ؟! میخواستم ببینم میشه کفالت مادر بزرگ رو گرفت ؟!

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اول تشریف میبری دانشگاه و نامه ای تاییدیه قبولی رو برای تحویل به نظام وظیفه تهران (یا همون شهری که از اونجا اعزام شدی) میگیری ، بعد اون نامه رو میبری نظام وظیفه ، اونا دوباره یه نامه میدن که ببری برای فرماندهی انتظامی استان مازندران (البته نظام وظیفه شهر ما لطف کردن این نامه رو با پرینت قبولی بهمون دادن و اونجا نیازی به تاییدیه دانشگاه نشد) ، اونو میبری نیروی انسانی ستاد فرماندهی استان ، اونجا یه نامه دیگه بهت میدن برای دستور تسویه حساب و معرفی به فرماندهی شهرستان آمل ، اونو میبری نیروی انسانی ستاد شهرستان آمل و اونجا احتمالا فرم تسویه حساب و ... بهت میدن که 15 16 تا مهر و امضا باید از حفاظت و عقیدتی و بازرسی و ... شهرستان بگیری
    ضمنا اگه وسایلی از یگان امداد تحویلت باشه (اعم از لباس یگان و تجهیزات) اونا رو هم باید پس بدی به آماد و پشتیبانی شهرستان!

البته من کلانتری بودم و یه تسویه حساب داخلی هم با کلانتری داشتم و ضمنا یه برگه ای بنام جمعداری هم به من دادن که 6 تا امضا داشت که 3 تاش مربوط به ترابری استان و 3 تای دیگه اون مربوط به ستاد استان بود که نمیدونم اونو به شما میدن یا نه!!

بعد از تسویه حساب با ستاد شهرستان ، نیروی انسانی اونجا یه نامه به انضمام کپی برگه تسویه حساب یگان با مهر و امضای فرمانده شهرستان یا جانشینش برای ستاد استان مینویسه و دوباره شما رو به اونجا معرفی می کنه ، شما اونو مجددا میبری ستاد استان ، اونا یه برگه تسویه حساب دیگه بهت میدن که اونم 6 7 تا امضا داره که باید ببری حفاظت و عقیدتی و ... ستاد استان امضا کنی و برگردونی و بالاخره نامه تسویه حساب شما رو برای معاونت نظام وظیفه شهرتون بهتون میدن که اونم باید مهر معاونت نیروی انسانی فرماندهی مازندران رو داشته باشه و شما اونو میبری نظام وظیفه ، اونجا نامه ترخیص رو براتون صادر میکنن (که برای گرفتن نامه ترخیص احتمالا تاییدیه قبولی لازمه)

حالا خودت حساب کن این پروسه چند روز وقت میبره!

یه کاری می کنن آدم به غلط کردن میفته که چرا دانشگاه قبول شده!
    من خودم 5 6 روز بین قم و اصفهان بودم که بالاخره نامه ترخیص رو امروز از نظام وظیفه قم گرفتم

بازم سوالی بود ، در خدمتم
    داداش با این کارت جواب سوالهای یه جماعت رو دادی . اونایی که عضو فروم نیستن هم از این اطلاعات استفاده میکنن و دعات میکنن .
    پتوی استحقاقی هم تحویل دادی ؟ یا پتو مال خودمونه ؟
    اینجوری که شما گفتی یعنی باید چند دفعه بین ساری و آمل حرکت کنم ؟ خداکنه اینجوری نباشه . ممکنه چون من تو خود ستاد آمل هستم ، کارم توی خود آمل ردیف شه ؟
    Last edited by imanpod; 13-09-2011 at 16:27.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان تاپیک مسائل معافیت و اینا کدوم وره ؟! میخواستم ببینم میشه کفالت مادر بزرگ رو گرفت ؟!
    شما تنها نوه مذکر بالای 18 سال هستی؟ مادربزرگت پسر نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

داداش با این کارت جواب سوالهای یه جماعت رو دادی . اونایی که عضو فروم نیستن هم از این اطلاعات استفاده میکنن و دعات میکنن .
    پتوی استحقاقی هم تحویل دادی ؟ یا پتو مال خودمونه ؟
    اینجوری که شما گفتی یعنی باید چند دفعه بین ساری و آمل حرکت کنم ؟ خداکنه اینجوری نباشه . ممکنه چون من تو خود ستاد آمل هستم ، کارم توی خود آمل ردیف شه ؟
    وسايل و لباسها و پتوها و ... كه توي آموزشي گرفتي ، همه واسه خودته
    اگر توي يگان امداد چيزي تحويل گرفتي ، بايد پس بدي ،اگر هم نگرفتي كه هيچ!

بعيد ميدونم توي آمل كار شما رديف بشه ، چون حكم شما رو براي فرماندهي استان زدند

نظام وظيفه تهران نامه شما رو براي كجا نوشته؟
    براي هر جايي كه بنويسه ، بايد اول بري همونجا!

شانسي كه آوردي اينه كه توي خود ستاد شهرستاني ، اگه كلانتري هاي آمل بودي ،يه تسويه حسابم اونجا داشتي كه اونم مصيبتيه

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

شما تنها نوه مذکر بالای 18 سال هستی؟ مادربزرگت پسر نداره؟
    تنها نوه بالای 18 منم یه عمو دارم که خارج از شهرمون زندگی میکنه و منو بابام هستیم ! عمه ها هم که هیچ البته مادر بزرگم هم به علت شغل آزاد پدر بزرگم درآمدی نداره الان ! میشه کاری کرد ؟!

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تنها نوه بالای 18 منم یه عمو دارم که خارج از شهرمون زندگی میکنه و منو بابام هستیم ! عمه ها هم که هیچ البته مادر بزرگم هم به علت شغل آزاد پدر بزرگم درآمدی نداره الان ! میشه کاری کرد ؟!
    فکر نکنم کاری بشه کرد. هم بابات هست هم عموت!

7. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من نگرانم که اگه آموزشی یافتم شهرستان کلا دووم نیارم...اگه تهران بیافتم باز یه بارقه امیدکوچکی است....

میخواستم بدونم درسته اگه بچه ته باشی احتمال اینکه ته بیافتی بیشتر نیست یا خالی بستن؟

یه مشکل کوچیک هم دارم که در مقابل کمترین بوی ناخوشایند حالت تهوع بهم دست میده... و تحمل غذای نامناسب رو هم ندارم

الان اوضاع پادگانهای تهران از این دو جنبه ای که گفتم چطوره...بهداشتی هستن یا نه... درسته که هتل نیستن یا خالی بستن؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نگرانم که اگه آموزشی یافتم شهرستان کلا دووم نیارم...اگه تهران بیافتم باز یه بارقه امیدکوچکی است....

میخواستم بدونم درسته اگه بچه ته باشی احتمال اینکه ته بیافتی بیشتر نیست یا خالی بستن؟

یه مشکل کوچیک هم دارم که در مقابل کمترین بوی ناخوشایند حالت تهوع بهم دست میده... و تحمل غذای نامناسب رو هم ندارم

الان اوضاع پادگانهای تهران از این دو جنبه ای که گفتم چطوره...بهداشتی هستن یا نه... درسته که هتل نیستن یا خالی بستن؟
    دوست عزیز مدرکتو نگفتی.
    اگر لیسانس داری که غمت نباشه.بعدشم اونجا همه تو یه شرایطی هستن و به مرور خودت رو وفق میدی.
    وقتشه یه کم سختی های زندگی هم بچشی.اگر تک پسری که توی تقسیم میوفتی شهر خودت ولی اموزشی رو زیاد امیدوار نباش.

10. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان بخش ارزشیابی تو سپاه چه قسمتی هست؟جای خوبی هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان
    من مدرک کارشناسیم رو تازه گرفتم ودفترچه را پست کردم برگه سبزم هم اومده تاریخ اعزامم 8/1 هست کسی میدونه معمولا تو این ماه لیسانسه ها رو کجا میندازن؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •