دوستان تاپیک مسائل معافیت و اینا کدوم وره ؟!میخواستم ببینم میشه کفالت مادر بزرگ رو گرفت ؟!
![]()
دوستان تاپیک مسائل معافیت و اینا کدوم وره ؟!میخواستم ببینم میشه کفالت مادر بزرگ رو گرفت ؟!
![]()
داداش با این کارت جواب سوالهای یه جماعت رو دادی . اونایی که عضو فروم نیستن هم از این اطلاعات استفاده میکنن و دعات میکنن .
پتوی استحقاقی هم تحویل دادی ؟ یا پتو مال خودمونه ؟
اینجوری که شما گفتی یعنی باید چند دفعه بین ساری و آمل حرکت کنم ؟ خداکنه اینجوری نباشه . ممکنه چون من تو خود ستاد آمل هستم ، کارم توی خود آمل ردیف شه ؟
Last edited by imanpod; 13-09-2011 at 16:27.
شما تنها نوه مذکر بالای 18 سال هستی؟ مادربزرگت پسر نداره؟
وسايل و لباسها و پتوها و ... كه توي آموزشي گرفتي ، همه واسه خودته
اگر توي يگان امداد چيزي تحويل گرفتي ، بايد پس بدي ،اگر هم نگرفتي كه هيچ!
بعيد ميدونم توي آمل كار شما رديف بشه ، چون حكم شما رو براي فرماندهي استان زدند
نظام وظيفه تهران نامه شما رو براي كجا نوشته؟
براي هر جايي كه بنويسه ، بايد اول بري همونجا!
شانسي كه آوردي اينه كه توي خود ستاد شهرستاني ، اگه كلانتري هاي آمل بودي ،يه تسويه حسابم اونجا داشتي كه اونم مصيبتيه
تنها نوه بالای 18 منمشما تنها نوه مذکر بالای 18 سال هستی؟ مادربزرگت پسر نداره؟یه عمو دارم که خارج از شهرمون زندگی میکنه و منو بابام هستیم !
عمه ها هم که هیچ
البته مادر بزرگم هم به علت شغل آزاد پدر بزرگم درآمدی نداره الان ! میشه کاری کرد ؟!
فکر نکنم کاری بشه کرد. هم بابات هست هم عموت!
من نگرانم که اگه آموزشی یافتم شهرستان کلا دووم نیارم...اگه تهران بیافتم باز یه بارقه امیدکوچکی است....
میخواستم بدونم درسته اگه بچه ته باشی احتمال اینکه ته بیافتی بیشتر نیست یا خالی بستن؟
یه مشکل کوچیک هم دارم که در مقابل کمترین بوی ناخوشایند حالت تهوع بهم دست میده... و تحمل غذای نامناسب رو هم ندارم
الان اوضاع پادگانهای تهران از این دو جنبه ای که گفتم چطوره...بهداشتی هستن یا نه... درسته که هتل نیستن یا خالی بستن؟
دوست عزیز مدرکتو نگفتی.
اگر لیسانس داری که غمت نباشه.بعدشم اونجا همه تو یه شرایطی هستن و به مرور خودت رو وفق میدی.
وقتشه یه کم سختی های زندگی هم بچشی.اگر تک پسری که توی تقسیم میوفتی شهر خودت ولی اموزشی رو زیاد امیدوار نباش.
دوستان بخش ارزشیابی تو سپاه چه قسمتی هست؟جای خوبی هست یا نه؟
سلام به دوستان
من مدرک کارشناسیم رو تازه گرفتم ودفترچه را پست کردم برگه سبزم هم اومده تاریخ اعزامم 8/1 هست کسی میدونه معمولا تو این ماه لیسانسه ها رو کجا میندازن؟؟؟؟؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)