پینگ فقط مربوط به بازی آنلاین نیست در فیلم دیدن و سرعت باز شدن صفحات نقش مهمی دارد.در مورد پینگ صبانت هم 1 روز خوب هست 3 روز بد این وضع پینگ نیست اما مخابرات دوست من دارد همیشه 200 تا 250 هست البته مخابرات تهران.
پینگ فقط مربوط به بازی آنلاین نیست در فیلم دیدن و سرعت باز شدن صفحات نقش مهمی دارد.در مورد پینگ صبانت هم 1 روز خوب هست 3 روز بد این وضع پینگ نیست اما مخابرات دوست من دارد همیشه 200 تا 250 هست البته مخابرات تهران.
دوستان قسمت زیر مصرف کاربران برای شما کار میکنه من شماره رو پسورد رو میزنم میشه چنین شماره ای در شبکه وجود ندارد!!!!!!!!
؟
فایرفاکس صفحات ذخیره میکنه که دفعه ی بد از هارد همون سایتی که قبلا رفتی بیاره بالا ولی صبانت اینو حساب میکنه از حجم کم میکنه.
ولی صبانت شبانه ی خیلی خوبی داره من دیشب با سرعت 110 . حدود 1.2 گیگ گرفتم
داتک خیلی خوب بود. سرعتش شبو روز رو 30 بود ولی اینقدر حجم کم نمیکرد شبانه هم 600 مگ میگرفتم.
512 مخابرات ماهی چنده؟
512 را به هیچ عنوان نمی دهند مگر اینکه پارتی داشته باشی .ا
یه سوال دارم :
اگه همگی به صبا اعتراض کنیم که ساعت شبانه رو افزایش بدند ،
به نظرتون اگه مجبور بشن اینکارو انجام بدند آیا میان و در عوضش و برای جبران سرعتش رو کم میکنند ؟
آیا این فرهنگ مزخرف در صبانت هم وجود داره یا این شرکت محترم تر از این صحبتهاست ؟
پ.ن : واقعا متاسفم که مارو به چنین بدبختی انداختند؟ حتی جرات نمی کنیم اعتراض کنیم...!
Last edited by NELLY; 31-10-2011 at 13:46.
من هم در مورد ساعتش مشکل دارم بیایم یه کاری بکنیم 3 خیلی دیره
بکننش 5 تا 10 خوبه
عالی میشه نمیشه؟
یا لااقل بکننش 12 تا 5
آخه 3 کی بلند میشه؟
من هم کاملا موافقم
اصفهان 40 تا امضا هم با من
مشتریام همه پاین
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
وقتی میخوای از رو یهاردش ببنی باید دکمه آلت رو بزنی بری فایل تیک ورک آفلاین رو بزنی تا دیگه از سر ور دان نکنه
این مشکل فایر فاکسه که میره و دوباره از سرور ریکوئست شما رو درخواس شما رو میاره فکر کنم اکسپلوره یه گزینه داشت این کار رو نمیکرد یادمه تنظیم آفلاین میکردی هر پیجی رو تا یه زمانی از تمپ میاورد دوستان خیلی وارد ترند حتما اساتید بهتر راهنمایید میکنن
اما اینی که میگی مشکل ندا نیست مشکل برازر که برای همه این طوری و راه حلش هم همون وکح آفلاینه حالا چه کانکت باشی چه نباشی
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
![]()
سلام . من امروز تازه سرویس از صبا گرفتم . مودمم هم tp link 8811 هستش که یه پورت lan و یکی usb داره . برای استفاده از شبانه باید کجا برم یوزر و پسورد وارد کنم ؟؟؟ اینم صفحه ی مربوط به تنظیمات مودمم
ممنون میشم هر چه زودتر راهنماییم کنید می خوام امشب یه تستی بزنم ببینم سرعت چقدر هست .
من یه کارایی کردم . ببینید این تنظیمات مودم منه . انطوری که من فهمیدم باید تنظیمات روی bridge باشه تا بشه شبانه روزانه کرد نحوه ی استفاده رو .
اینطوری هم رفتم یه کانکشن جدید ساختم با یوزر و پسورد شبانه .
control panel
network connection
create new connection
next
connect to internet
next
set up my manually ....
next
connect using a broadband.....
next
درسته کار من ؟؟؟؟
یه وقت شب دانلود نکنم فردا بیام ببینم ترافیکم تموم شده ؟؟؟؟
اما هنوز سوالم پابرجاست . اونم اینه که از کجا تو کانفیگ مودم می شه یوزر رو guest بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Last edited by ma-bah; 31-10-2011 at 17:52.
دوستان این ایمیل دفتر فروش تهران صبا نت همه دوستان تهرانی هماهنگ بشید و در مورد تغییر ساعت شبانه به ساعت 1 و افزایش سرعت میل بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
Last edited by starn; 31-10-2011 at 22:50.
اینم خدمت دوستان برای اینکه کَش آفلاین رو فعال کیند برای فایر فاکس عزیز ....
مسیر زیر رو دنبالtools
options
advance ------ network --- offline storage
چک مارک override automatic cache management رو بزنید و ok
تمام
یک کلام ختم کلام
---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
تازه سرور هم ببین
ادیت:
باور کنین همیشه باید حق رو گفت
Last edited by hovo; 01-11-2011 at 07:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)