یک هارد 1 ترا اکسترنل می خوام یچه مارکی بگیرم برام سرعت اش و ماندگاری و سخت جون بودن واسم مهمه
یک هارد 1 ترا اکسترنل می خوام یچه مارکی بگیرم برام سرعت اش و ماندگاری و سخت جون بودن واسم مهمه
silicon power armor a80 به خاطر ضد ضربه و ضد آب بودن پیشنهاد میدم .
لینک اش لطف می کنی بدی
این ها چه طور هستن سرعت هم ودور بالا هم برام مهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من يک هارد 1 ترا ميخوام نهايت 250 هزار تومن. سرعت read و رايتش خيلي برام مهم هست. اندازه و شکل و اينها هم اصلا مهم نيست. براي ارشيو فايل ميخوام. خواهشا مدلي که ذکر ميکنيد همراه با سرعت انتقال داده باشه. کمي گشتم و اين مدلهارو پيدا کردم. بنظرتون کدام يکي عمر و سرعت بيشتري داره؟
Seagate Backup Plus - 1TB
Western Digital Portable My Passport - 1TB
ADATA Portable SH14 1TB
ممنون
Last edited by hasanoooooooo; 07-12-2012 at 11:21.
1. هارد سیگیتی که شما لینکشو گذاشتید آداپتوری (desktop) هست ، منظور شما پرتابل هست (لینک زیر - ستاره رو بردارید) ؟
2. دیجی کالا مدل silicon power armor a80 یکترابایت رو نداره ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازنده هارد .
3. اکثر هاردهای پرتابل موجود در بازار 5400rpm هستند و دور بالا (7200rpm) نیستند . هاردهای پرتابل 7200rpm حداکثر 750 گیگ هستند و به راحتی در بازار ایران هم پیدا نمیشوند مثل مدل Seagate Goflex pro . اگر هارد ضد ضربه میخواهید که همان silicon power armor a80 خوبه در غیر اینصورت WD My Passport یا Seagate Backup Plus portable بهتر هست و با توجه به وجود برندهای معتبری چون وسترن و سیگیت نوبت به ADATA نمیرسه .
سلام بچه ها . لطفا راهنماییم کنین
من میخوام ی هارد اکسترنال بخرم . از سایت دیجی کالا هم قصد دارم بخرم . این مدل هارو تونستم پیدا کنم . کدومشو توصیه میکنین بخرم . میخوام ترجیحا حافظه اش بیشتر باشه . یو اس بی 3 باشه و تا جایی ک امکان داره ضد ضربه باشه ک البته این مورد برام زیاد مهم نیس . بیشتر هزینه برام مهمه و حجمش
ستاره رو بردارین
بیشتر خودم این مدلو چشمم گرفته . این مدل آداپتور داره یا پرتابله ؟
البته اگه ارزششو داشته باشه میتونم ی ذره هم خودمو زیر فشار بگذارم و اینو بخرم . این چطوره ؟ حجمش چشممو گرفته :
Last edited by razmjoo; 09-12-2012 at 14:07.
سلام .
1. به جزء مدل HD710 (لينك دوم) هيچكدام ضد ضربه نيستند .
2. اون مدلي كه چشم شما رو گرفته پرتابل هست .
3. مدل آخري توصيه ميشه ، كيفيتش هم خوبه و از برند معتبري هست ولي ضد ضربه نيست احتياط كنيد مشكلي پيش نمياد (موقع كار جابجا نكنيد ، تكان ندهيد و ضربه وارد نكنيد).
سلام دوستان.. یه هارد اکسترنال 1 ترا می خوام usb3 ..(با آداپتور یا بدون آداپتور نمی دونم کدومشون بهتره؟)
برای بک آپ می خوام.. استفاده نمی خوام بکنم ازش زیاد.. سرعت بالا باشه کش 64 مگ اینا..
حالا ضد ضربه و ضد آب هم نبود نبود .. ( کشتی که نمی خوایم بگیریم باهاش )..
فکر کنم پیشنهاد این دوتا بشه..
Seagate Backup Plus - 1TB
Western Digital Portable My Passport - 1TB
کدوم بهتر هست؟
سلام .
با توجه به اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودید جابجایی ندارید و همچنین سرعت برای شما مهمه پس بهتره از انواع آداپتوری بخرید . seagate Backup Plus Desktop Drive پیشنهاد میشه .
نکته : هاردهای اکسترنال در مقایسه با هارد اینترنال بیشتر در معرض آسیب هستند پس در نگهداری دقت کنید .
سلام دوستان
من یه هارد 500 وسترن دارم گارانتی سازگار کارت گارانتی ناشه کاری میکنن ؟من زنگ زدم گفتن اگه توی database باشه انجام میدن
راستی بگم اطلاعاتو نمیخوام تعویض میکنن؟بعدش چه هاردی بگیرم؟
my passport 750 se usb3 هستش
-----------------------------------------
یه هارد دیگم دارم برای یکی از دوستامه اونم مشکل پیدا کد اما نمیدونم اواژنگه یا سازگار اونم اونجا انجام میدن یا باید ببرم اوازنگ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)