تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 674 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم چندین سال بود که فیفا بازی نمی کردم تا south africa رو بازی کردم خوشم اومد.البته باز Pes رو ترجیح می دادم.چون از گیم پلیش بیشتر خوشم میومد.ولی الان باید اعتراف کنم همون فیفا از pes2011 بهتر بود!.از fifa 2011 خیلی تعریف شنیدم.ولی بازی نکردم.می گن پاسش 8 جهته شده.البته خدا کنه مثل گند نزده باشن.البته بعید می دونم.چون pes 2011 سیصدو شصت درجه ست پاسش که درصد اشتباه بیشتر از درسته!به هر حال کلا تو دنیا از pes2011 خیلی انتقاد شد که انصافا به حق هم بوده.تو فروش هم نگاه کنید چند روز پیش تو فروش fifa دوم بود و pes دهم یازدهم!که نشون دهنده افتضاح این کمپانیه.من که شخصا خیلی ضد حال خوردم.بدترین چیزش اینه که آدم اصلا حال نمی کنه از بازی و از برد و باختش.البته ممکنه بعضیها هم خوششون بیاد
    یکی بگه قضیه این پاس دادنا چیه ؟ چرا اینقدر از دستش ناراحتید ؟
    آخه من بازی میکنم هر چی پاس میدم میرسه به بازیکنام ... !! به نظر من که خیلی بهتر و طبیعی تر شده.
    نمیدونم چرا اینقدر از پاس دادنش ایراد میگیرین ...
    یه بارم نشده پاس بدم به بازیکنام نرسه ... توام که میگی در صد اشتباهاش بیشتر از درستاشه واسم عجبیه ...

از نطر من فیفا از از همه لحاظ جز گیم پلی از PES کمتره توی 2011 . ولی PES توی همه چی به جز گیم پلی از فیفا بهتره البته توی این نسخه .
    هر چند همون فیفا امروز حالم رو به زد دیگه که سراغش نرم . گیم پلیش علاوه بر نکات خوبی که داره چند باگ اساسی داره که نمیتونم تحملش کنم .
    منم موافقم البته نه با نسخه ی 2011
    چون به نظر من گیم پلی این نسخه خیلی خوب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...
    منم بالاخره این بازی رو گرفتم...تنها چیزی که در موردش میتونم بگم : یک افتضاح دیگه از کونامی

وقتی شروع کردم به بازی یاد بازی fifa 2002 پلی استیشن 1 افتادم...
    واقعا بعد از چندین سال pes بازی کردن ظاهرا باید منم به سمت طرفداران فیفا تغیر مسیر بدم..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محل سکونتم پشت کامپیوتر باشه بهتر از اینه که به بقیه توهین کنم
    میتونستی حرفتو بدون توهین بزنی ...
    درسته به قول خودت سلیقه ایه ... من هم FIFA11 رو بازی کردم و هم PES2011 که بین اینا PES2011 رو ترجیح میدم !
    البته از گیم پلی FIFA11 واقعا خوشم اومد ولی گرافیکش نسبت به PES2011 اینجور که معلومه ضعیف تره.
    نمیدونم چرا توش با جوی استیک نمیشه بازی کرد به خاطر همین خورد تو ذوقم ... البته به خاطر فیفا نیست، نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره !
    خوب اگه فکر می کنی جمله من توهین آمیز بود باید یه معذرت خواهی بکنم جلوی جمع... ازت عذر می خوام...
    ولی جمله من توهین آمیز نبود یه جوری کنایه شوخ طبعانه بود که شما به توهین تعبیرش می کنی ... حالا... بگذریم. از اونجایی که نوشتی محل سکونت پشت کامپیوتر این یه اشاره دقیق به PC Gamer بودن شماست و من خواستم دقیقا به این مسئله که الان شده معظل اشاره کنم... درواقع یکی از بزرگ ترین مشکلات در مورد نظردهی همین PC Gamer بودن صرف هست بسیاری از گیمر ها سنگ محکشون سیستمشون هست که دست بر قضا همگی سعی می کنن آپگرید هم باشه تا با تمام وجود حس کنن می تونن تمام گیم ها رو بخورن ولی غافل هستند از بازی های غولی همچون God of War Castlvania Enslaved Red Dead و ... که خواب این ها رو هم با سیستم مثلا قوی شون نمی تونن ببینن... نمی خوام پز بدم یا تحقیر کنم ولی چه کنیم که سیاست دنیای گیم با اونچه که ما باهاش انس گرفتیم متفاوت هست الان دیگه عناوین خوب برای کنسول ها میاد و PC تبدیل به یک پلتفورم کمکی برای بازی شده... البته باید اعتراف کنم که عناوین اول شخص شوتر و یا سایر عناوین فول شوتر بیشتر خوراک ماوس کیبورد هست و چالش بیشتری می کشونه ولی کلا الان عناوین پر سر و صدا و اختصاصی سبک اکشن و غیر شوتر شدند مثل God of War یا Castlevania یا همین مایه ای که برای فیفای کنسولی گذاشته می شه همه چشمه هایی از ساپورت شدن کنسول ها برای بازی هستند نه تبلیغات لازمه نه اجبار کردن همین فراهم کردن امکانات و به قول خودمون حالی که به کنسول ها می دن کمپانی های بازی سازی خودش مجاب می کنه که دیگه نیاییم به داشتن یک سیستم فوق العاده بنازیم چون با همون هم نخواهیم تونست مثل آدمیزاد عناوینی مثل GTA IV رو بازی کنیم چون یه پورت ناجور هست و اگه بخواهیم صادقانه نگاه کنیم پس مونده ایکس باکس رو دادن PC خور ها ببینن نمونن تو کفش این اصولا یه توهین هست البته خیلی زیرکانه اومده ایکس باکس رو برتری داده به پلتفورم PC ولی خوب خیلیا درک نمی کنن... باز هم تاکید می کنم الان دیگه کنسول ها شدیدا حمایت می شن و PC تبدیل شده به یه پلتفورم تشریفاتی البته من اصلا از این موضوع خوشحال نیستم... این برای ما نقطه ضعف هست به چند دلیل:

1- PC در هر شرایط پتانسیل بالایی داره فقط چون ساپورت نمیشه به لحاظ گیمینگ بی فایده میشه یعنی وقتی عنوانی مثل Castlevania رو برای PC نمی دن این یه جور عدم استفاده از پتانسیل PC هست

2- بار علمی اطلاعاتی PC بالاتره شما وقتی میایید گیم رو روی PC نصب می کنید فعل و انفعالات نرم افزاری انجام میدید سعی با مسائل سخت افزاری در گیر می شید دنبال کرک می گردید پچ گیر میارید خودتون دست می برید توی بازی ولی برای ما که توی ایران زندگی می کنیم کنسول ها آماده خدمت رسانی هستند هیچ فکر سوزی نمی کنیم برای اجرای بازی هیچ اطلاعاتی نیاز ندارید که از بازی استفاده کنید یه بچه 6 ساله هم می تونه کار شما رو انجام بده ولی توی دنیای PC Gaming مساله متفاوت هست

3- فرهنگ استفاده از کنسول بیشتر بشه یه نوع از بین بردن زمینه استفاده نوجوانان از PC هست. شما روی PC گیم نصب می کنید نهایتا نصب نرم افزار یاد می گیرید برای بهتر اجرا کردنش ترفندهای ویندوز رو یاد می گیرید برای دانلود چیزهایی مثل پچ و کرک و آپدیت به اینترنت مراجعه می کنید. ولی آیا اگر یک کنسول گیمر باشید به هیچ کدوم از اینها نیاز پیدا می کنید حالا نمی خوام بکوبم کنسول رو چون اونم برای خودش یه اطلاعات فنی می طلبه و اونطور ها هم نیست که بچه بازی باشه ولی بسیار ساده اس و به اندازه دنیای PC و اینترنت و ... طالب علم گسترده نیست.

اینها نتایج کاملا منطقی هست از بررسی های موشکافانه و یه نوع پایان دادن به مقایسه کنسول و PC چون نیازی نیست که کسی بخواد از یکی از اینها طرفداری کنه به نظرم معنی نداره.

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوب اگه فکر می کنی جمله من توهین آمیز بود باید یه معذرت خواهی بکنم جلوی جمع... ازت عذر می خوام...
    ولی جمله من توهین آمیز نبود یه جوری کنایه شوخ طبعانه بود که شما به توهین تعبیرش می کنی ... حالا... بگذریم. از اونجایی که نوشتی محل سکونت پشت کامپیوتر این یه اشاره دقیق به PC Gamer بودن شماست و من خواستم دقیقا به این مسئله که الان شده معظل اشاره کنم... درواقع یکی از بزرگ ترین مشکلات در مورد نظردهی همین PC Gamer بودن صرف هست بسیاری از گیمر ها سنگ محکشون سیستمشون هست که دست بر قضا همگی سعی می کنن آپگرید هم باشه تا با تمام وجود حس کنن می تونن تمام گیم ها رو بخورن ولی غافل هستند از بازی های غولی همچون God of War Castlvania Enslaved Red Dead و ... که خواب این ها رو هم با سیستم مثلا قوی شون نمی تونن ببینن... نمی خوام پز بدم یا تحقیر کنم ولی چه کنیم که سیاست دنیای گیم با اونچه که ما باهاش انس گرفتیم متفاوت هست الان دیگه عناوین خوب برای کنسول ها میاد و PC تبدیل به یک پلتفورم کمکی برای بازی شده... البته باید اعتراف کنم که عناوین اول شخص شوتر و یا سایر عناوین فول شوتر بیشتر خوراک ماوس کیبورد هست و چالش بیشتری می کشونه ولی کلا الان عناوین پر سر و صدا و اختصاصی سبک اکشن و غیر شوتر شدند مثل God of War یا Castlevania یا همین مایه ای که برای فیفای کنسولی گذاشته می شه همه چشمه هایی از ساپورت شدن کنسول ها برای بازی هستند نه تبلیغات لازمه نه اجبار کردن همین فراهم کردن امکانات و به قول خودمون حالی که به کنسول ها می دن کمپانی های بازی سازی خودش مجاب می کنه که دیگه نیاییم به داشتن یک سیستم فوق العاده بنازیم چون با همون هم نخواهیم تونست مثل آدمیزاد عناوینی مثل GTA IV رو بازی کنیم چون یه پورت ناجور هست و اگه بخواهیم صادقانه نگاه کنیم پس مونده ایکس باکس رو دادن PC خور ها ببینن نمونن تو کفش این اصولا یه توهین هست البته خیلی زیرکانه اومده ایکس باکس رو برتری داده به پلتفورم PC ولی خوب خیلیا درک نمی کنن... باز هم تاکید می کنم الان دیگه کنسول ها شدیدا حمایت می شن و PC تبدیل شده به یه پلتفورم تشریفاتی البته من اصلا از این موضوع خوشحال نیستم... این برای ما نقطه ضعف هست به چند دلیل:

1- PC در هر شرایط پتانسیل بالایی داره فقط چون ساپورت نمیشه به لحاظ گیمینگ بی فایده میشه یعنی وقتی عنوانی مثل Castlevania رو برای PC نمی دن این یه جور عدم استفاده از پتانسیل PC هست

2- بار علمی اطلاعاتی PC بالاتره شما وقتی میایید گیم رو روی PC نصب می کنید فعل و انفعالات نرم افزاری انجام میدید سعی با مسائل سخت افزاری در گیر می شید دنبال کرک می گردید پچ گیر میارید خودتون دست می برید توی بازی ولی برای ما که توی ایران زندگی می کنیم کنسول ها آماده خدمت رسانی هستند هیچ فکر سوزی نمی کنیم برای اجرای بازی هیچ اطلاعاتی نیاز ندارید که از بازی استفاده کنید یه بچه 6 ساله هم می تونه کار شما رو انجام بده ولی توی دنیای PC Gaming مساله متفاوت هست

3- فرهنگ استفاده از کنسول بیشتر بشه یه نوع از بین بردن زمینه استفاده نوجوانان از PC هست. شما روی PC گیم نصب می کنید نهایتا نصب نرم افزار یاد می گیرید برای بهتر اجرا کردنش ترفندهای ویندوز رو یاد می گیرید برای دانلود چیزهایی مثل پچ و کرک و آپدیت به اینترنت مراجعه می کنید. ولی آیا اگر یک کنسول گیمر باشید به هیچ کدوم از اینها نیاز پیدا می کنید حالا نمی خوام بکوبم کنسول رو چون اونم برای خودش یه اطلاعات فنی می طلبه و اونطور ها هم نیست که بچه بازی باشه ولی بسیار ساده اس و به اندازه دنیای PC و اینترنت و ... طالب علم گسترده نیست.

اینها نتایج کاملا منطقی هست از بررسی های موشکافانه و یه نوع پایان دادن به مقایسه کنسول و PC چون نیازی نیست که کسی بخواد از یکی از اینها طرفداری کنه به نظرم معنی نداره.
    خب معمولا شوخی ها رو یه میزارن جلوش که بگن شوخی کردم نه یه که بیشتر میگه جدیم منم معذرت میخوام اگه حرفت رو بد برداشت کردم.
    فقط بگم که من محل سکونت نوشتم پشت کامپیوتر ربطی به گیمر بودنم نداره !! شاید یکی پشت کامپیوتر اصلا بازی نکنه من فعلا اسم خودمو یه گیمر نمیزارم و از گیم بیشتر برای تفریح و دیدن هوش مصنوعی و طراحی مدل و مرحله و اینجور چیزاش استفاده میکنم و اصلا قصد ندارم تا آخر بازیش برم یا ... !!
    فکر میکنم اگه قرار باشه بحثت رو ادامه بدم از موضوع تاپیک منحرف بشیم ...

6. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALIBOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عشق است فیفا.....
    یه بار این pes رو بازی کردم برای همیشه گذاشتمش کنار.....

8. 2 کاربر از ALIBOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مجید جان منم نمی خوام بگم که صبح تا شب پشت PC داری گیم میزنی از کاربریت و امضات اینطور برمیاد که 3d کار باشی ولی این نشون میده که بازی ها رو روی کنسول تجربه نکردی. من منظورم همین بود حالا باز شما خوبی بعضیا PC Gamer هستند و بعضا مخالف با کنسول یا حالا به نحوه پرهیز می کنن از بازی با کنسول و حتی نگاش هم نمی کنن اینجاست که این شخص باید از مقایسه و اظهار نظر در مورد بازی هایی مانند FIFA سایر بازی هایی که کنسول ها در اون حرف های بیشتری واسه گفتن دارن بپرهیزه ولی می بینیم نمی پرهیزه متاسفانه کاربر های این مدلی هم توی همین انجمن فت و فراوون داریم. نمی خوام بگم من خیلی خوب مقایسه می کنم ولی می خوام بگم که با داشتن ابزار نسبتا کافی می تونم تحلیل کنم که خروجی فیفا توی کنسول بهتر هست تا همین پارسال هم فیفا کارنت که روی PC عرضه میشد یه محصول از رده خارج بود که حتی نقد هم نمیشد یا توی پست قبلیم دیدی اشاره کردم که با داشتن نسخه ایکس باکس و PC بازی PES2011 متوجه بالا بودن کیفیت کلی روی PC شدم.

+

من عاجزانه خواهش می کنم از پست های نیم خطی عشق است فیفا و عشق است PES یا کوبوندنش پرهیز کنید تاکید می کنم پست های نیم خطی

پستی که بار محتوایی نداشته باشه و یه جور تحقیر طرفدارای اون بازی باشه بعد این پاک میشه با اجازه تون... من اگه میام در مورد ضعف و برتری هر یک از این ها اظهار نظر می کنم با دلایل کافی و آوردن چند مطلب بیان می کنم تا دوستان با خوندنش تفکر و تعمق بیشتری در موردشون بکنن. علاقه شدید خودتون رو به جای پست دادن می تونید در امضا قرار بدید. من این درخواست رو کردم به چند دلیل

1- کسی که چنین پستی میده در نظر فن های اون بازی شدیدا از چشم می افته و همه دیدشون به اون کاربر یه اسپمر می شه که اصلا صاحب نظر نیست با یکی از اینا حال کرده حالا هم اومده بازی دیگه رو بکوبه اونم بدون اینکه قادر باشه فاکتور های برتری یا ضعف رو مقایسه و ارائه بده

2- در هر حال پست بی ارزشی هست و اسپم محسوب میشه و واجد شرایط پاکیده شدن

3- واقعا شروع اکثر کل کل ها از چنین پست هایی بیخ پیدا می کنه دیگه تاپیک های نسخه های قبلی این دو بازی شواهد این حرفام هست

alir500 عزیز من هم با همین نظر شما دقیقا موافق هستم و به عنوان کسی که 2 سال متوالی و به صورت حرفه ای پی PES بودم و حقیقتا براش وقت گذاشتم با نسخه 2011 ارتباط برقرار نکردم اینم بگم که نمی خوام بذارمش کنار دنبال راهی بهانه ای چیزی هستم که باعث بشه بازی کنم و براش وقت بذارم. به هر حال پیشتر از همه تون ممنونم که خواهش این حقیر را می پذیرید...
    موفق و گیمر باشید
    Last edited by Spaniuly; 10-11-2010 at 08:10.

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوستان این پچ چیکار میکنه؟
    PESEditcom_2011_Patch_04_-_Additional_Stadium_Package

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان این پچ چیکار میکنه؟
    PESEditcom_2011_Patch_04_-_Additional_Stadium_Package
    اینطور که از اسمش معلومه فکر کنم استادیوم اضافه کنه

یه چیز خیلی جالب تو صداگذاری این نسخه ... وقتی تعویض میکنی پشت بلندگو یکی اسم و شماره ی بازیکنایی که اومدن تو زمینو میگه ... چه جوری اینجوری ساختن ؟
    فکر نکنم دونه دونه اسم بازیکنا رو ضبط کرده باشن
    احتمالا یه سیستمی ساختن که با اون صدا خودش اسم بازیکنا رو بگه ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میدونین! فکر کنم به این خاطر بعضی ها هنوز هم Pes رو قبول دارن چون تو فیفا در PC دچار مشکل شدن!
    مثل خود من
    منم مثل خیلی ها خودم رو کشتم که گیم پد کار کنه. بعد که کار کرد دکمه های جهت کار نمیکنه!!!

کلا این نسخه نسخه ی سرسختی شده که به این راحتی نشد کرکش کنن!
    -
    منم مثل خیلی ها از Pes6 شروع کردم. یه زمانی اسمش wining Eleven 6 بود . عاشقش بودم. اون موقع خیلی خیلی از فیفا جلوتر بود. اون موقع تو فیفا شما اگه رو با کرنر سانتر رو میزدی خود به خود سانت رو روی دروازه میفرستاد و در هر مکانی باشه با زدن کمه ی شوت خودش رو به توپ میرسوند و یه برگردونی میزد!!!
    ولی Pes هزار تا فن و کار یاد میداد. فکر کنم اون موقع هنوز توی فیفا چیپ زدن نیومده بود که توی پس بهت چیپ زدن و بلوف زدن شوت رو یاد میداد. که جزو حرکت های خیلی کوچیک میشد!

14. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها من پچ 0.4 رو دانلود كردم و نصب كردم اما الان ديگه ساكرم اجرا نميشه و ارور زير رو ميده:
    the file is either damaged or was not installed correctly please unistall and install it again
    دات نت فريم ورك 4 رو هم نصب كردم اجرا نشد
    از روي بك آپ فايل اجراييش هم خواستم اجراش كنم باز همين ارور رو داد
    اساتید کسی نمیدونه ما چه گلی باید به سر بگیریم؟!
    Last edited by imanf64; 10-11-2010 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •