یکی بگه قضیه این پاس دادنا چیه ؟ چرا اینقدر از دستش ناراحتید ؟منم چندین سال بود که فیفا بازی نمی کردم تا south africa رو بازی کردم خوشم اومد.البته باز Pes رو ترجیح می دادم.چون از گیم پلیش بیشتر خوشم میومد.ولی الان باید اعتراف کنم همون فیفا از pes2011 بهتر بود!.از fifa 2011 خیلی تعریف شنیدم.ولی بازی نکردم.می گن پاسش 8 جهته شده.البته خدا کنه مثل گند نزده باشن.البته بعید می دونم.چون pes 2011 سیصدو شصت درجه ست پاسش که درصد اشتباه بیشتر از درسته!به هر حال کلا تو دنیا از pes2011 خیلی انتقاد شد که انصافا به حق هم بوده.تو فروش هم نگاه کنید چند روز پیش تو فروش fifa دوم بود و pes دهم یازدهم!که نشون دهنده افتضاح این کمپانیه.من که شخصا خیلی ضد حال خوردم.بدترین چیزش اینه که آدم اصلا حال نمی کنه از بازی و از برد و باختش.البته ممکنه بعضیها هم خوششون بیاد![]()
آخه من بازی میکنم هر چی پاس میدم میرسه به بازیکنام ... !! به نظر من که خیلی بهتر و طبیعی تر شده.
نمیدونم چرا اینقدر از پاس دادنش ایراد میگیرین ...![]()
یه بارم نشده پاس بدم به بازیکنام نرسه ... توام که میگی در صد اشتباهاش بیشتر از درستاشهواسم عجبیه ...
منم موافقماز نطر من فیفا از از همه لحاظ جز گیم پلی از PES کمتره توی 2011 . ولی PES توی همه چی به جز گیم پلی از فیفا بهتره البته توی این نسخه .
هر چند همون فیفا امروز حالم رو به زد دیگه که سراغش نرم . گیم پلیش علاوه بر نکات خوبی که داره چند باگ اساسی داره که نمیتونم تحملش کنم .البته نه با نسخه ی 2011
![]()
چون به نظر من گیم پلی این نسخه خیلی خوب شده![]()