تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 1291 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من به دلایلی نیاز دارم که ماهیانه 100 تا 150 گیگابایت دانلود داشته باشم ... توی نقشه پوشش دهی ایرانسل توی بخش کیفیت خوب هستم و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم ... خواستم ببینم
    1- کسی هست که این مقدار ماهانه دانلود از ایرانسل داشته باشه؟
    2- کلا از سرعت دانلودتون راضی هستین؟
    3- وی پی چیز روی ایرانسل جواب میده؟
    4- نماینده اش میگفت که اگه پول سه ماه اشتراک رو بدم مودم رایگان میشه .. خواستم ببینم کسی از این طرح استفاده کرده؟ هزینه دیگه ای با بهونه های دیگه نگرفتن؟

ممنون
    سلام
    1. من 512 نامحدود بودم اما 20 گیگ هم دانلود نکردم
    2. سرعت دانلود استاندارد هست با IDM سرعتم معمولا روی 66-67KB/s بود.
    3. بله جواب میده بدون مشکل
    4. من هم طرح 3 ماهه 512 با مودم رایگان داشتم. هزینه ی دیگه ای نداره اما بعدش میگن ماه چهارم هم باید نامحدود همین سرعت رو بگیری که انقدر باهاشون کل کل کردم تا بی خیال شدن و الان 512 پایه دارم.

2. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    1. من 512 نامحدود بودم اما 20 گیگ هم دانلود نکردم
    2. سرعت دانلود استاندارد هست با IDM سرعتم معمولا روی 66-67KB/s بود.
    3. بله جواب میده بدون مشکل
    4. من هم طرح 3 ماهه 512 با مودم رایگان داشتم. هزینه ی دیگه ای نداره اما بعدش میگن ماه چهارم هم باید نامحدود همین سرعت رو بگیری که انقدر باهاشون کل کل کردم تا بی خیال شدن و الان 512 پایه دارم.
    سلام به همه دوستان
    در مورد قسمت هزینه ها من فکر میکنم که بهتره آدم یکبار سرویس پایه رو(با هر سرعتی بالای 128)بگیره
    بعد 6 ماهه شارژ کنه حالا اگه تو مناسبت هایی هم که مودم نصف قیمت میشه باشه چه بهتر

4. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون .مودم USB با تقویت کننده رو انتخاب کردم!

سلام دوست عزیز بهترین مودم رو انتخاب کردی بهت تبریک میگم چون خودم هم مودم یو اس بی دارم و کامات راضیم به حرف کسی گوش کن که این مودمو داره و راضیه یعنی من خوبی این مودم اینه که نیاز به برق نداره و در ماشین هم میتونی استفاده کنی من با این مودم در خاوران ، در پیروزی ، درسرآسیاب به اینترنت وصل شدم و مشکلی نداشته و نهایت سرعت رو با آنتن دهی 100 درصد استفاده کردم فقط یادت باشه اگه خواستی خونه اقوام ببری مودم رو تقویت کنندشم ببر و اگه آنتن دهی با مودم ضعیف بود وصلش کن به تقویت کننده و از اینترنت پر سرعت لذت ببر ،
    2- دوست عزیز مودم های داخلی و وای فای تنظیماتی داره تو بهترین کارو کردی که مودم یو اس بی رو گرفتی چون تنظیماتش فقط یوزر نیم و پسوورد میخواد خوب کاری کردی وایمکس ایرانسل گرفتی چون مبین نت چند وقته رو اعصاب کاربراش راه میره و سرعتش خیلی افت کرده و قطعی هم داره سوالی داشتی بپرس در خدمتت هستم

6. 2 کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این آموزش رو به صورت بدون تصویر میگم فایل رو واست اپلود میکنم اینو دانلود کن اینو تو مرورگرت کپی کن و فایل رو دانلود کن

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخواستم خودم بهت بگم ولی چون این اموزش بالا تصویریه بهتره واست سوالی داشتی در خدمتت هستم
    Last edited by milad.vista; 01-09-2011 at 23:18.

8. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 Set PassWord for WiFi

من 2 تا سوال دارم يكي اينكه چطور مي تونم روي وايمكس پسورد بذارم طوري كه هر كسي با وايفاي گوشيش نتونه از اينترنت استفاده كنه( pre shared key) ؟؟؟
    و يكي هم اينكه من برنامه تنظيمات مودمو دانلود كردم و مراحلي كه براي استفاده از اينترنت بدون وارد كردن يوزر و پسورد هست رو چند طي كردم اما تاثيري نداشته و همچنان يوزر و ژسورد وارد مي كنم. علتش چيه بايد چيكار كنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

milad جون دمت گرم! ولی با این حال بعضی ها بهم گفتن مودم وای فای بهتر بود! البته کامپوتر من پورت لن نداره و به خاطره همین مودم USB انتخاب کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میخواستم 2 مگابیت ایرانسل بگیرم...چند تا سوال دارم اول اینکه تا چند گیگ میتونم در ماه دانلود کنم؟؟/بعد تو نقشه قرمز هست...میخوام ببینم اصلا میشه تو این پوشش گرفت یا نه؟؟؟اگه بگیره سرعت چقدر افت میخواد داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز، متاسفانه شما به دو دلیل نمیتونید سرویس وایمکس ایرانسل بگیرید اول اینکه ایرانسل به کاربران خانگی حتی کاربران مجاز هم سرویس دو مگابیت بر ثانیه نمیده و به کاربران مجاز تا سقف 512 میده اما به شرکت ها میده، که اگه شرکتی میخواد سرویس وتیمکس بگیره باید در فرم ثبت نامش شرکتی حقوقی انتخاب کنه و دلیل دوم که از دلیل اول مقدم تر و خیلی مهم تره اینکه موقعیت شما در منطقه قرمز قرار داره و سیگنال به هیچ عنوان نداره که مودم بیرونی هم کار نمیکنه. اگه شما وایمکس میخواین باید صبر کنید تا ایرانسل اونجا آنتن نصب کنه یا از مبین نت استفاده کنید. یا اینکه موقعیت خودتونو تغییر بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

milad جون دمت گرم! ولی با این حال بعضی ها بهم گفتن مودم وای فای بهتر بود! البته کامپوتر من پورت لن نداره و به خاطره همین مودم USB انتخاب کردم!

سلام عزیزم خواهش میکنم قابلی نداشت ، من واسه انتخاب کردن مودم Usb دلیل دارم تازه شما باید به حرف کسی گوش کنید که چند وقت از مودم یو اس بی استفاده میکنه دلایلم لینه
    1-امکان جابجایی بدون نیاز به برق و مناسب برای مسافرت و استفاده در ماشین
    2- همون آنتن دهی که مودم یو اس بی داره مودم داخلی و وای فای داره
    3- مودم یو اس بی نیاز به تنظیمات خاصی نیست با یوزر نیم و پسوورد تنظیم و کانفیگ میشه
    4- نیاز به پسوورد نداره چون تک کاربره و هیچ کس نمیتونه با مودم شما به اینترنت وصل بشه
    اگه دلایلی که گفتی مودم داخلی بهتره رو بگی ازت ممنون میشم

15. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام عزیزم خواهش میکنم قابلی نداشت ، من واسه انتخاب کردن مودم Usb دلیل دارم تازه شما باید به حرف کسی گوش کنید که چند وقت از مودم یو اس بی استفاده میکنه دلایلم لینه
    1-امکان جابجایی بدون نیاز به برق و مناسب برای مسافرت و استفاده در ماشین
    2- همون آنتن دهی که مودم یو اس بی داره مودم داخلی و وای فای داره
    3- مودم یو اس بی نیاز به تنظیمات خاصی نیست با یوزر نیم و پسوورد تنظیم و کانفیگ میشه
    4- نیاز به پسوورد نداره چون تک کاربره و هیچ کس نمیتونه با مودم شما به اینترنت وصل بشه
    اگه دلایلی که گفتی مودم داخلی بهتره رو بگی ازت ممنون میشم

خوبيش اينه به برق احتياج نداره ولي در كل مودم wifi خيلي بهتره.... wifi تنظيمات خاصي نميخواد... پسوورد بذاري ديكه كي ميتونه استفاده كنه ؟ اين كه يك نفر وصل بشه خوبه ؟ اكه بالاي بنجره انتن داشتي جي؟ مكه جقدر ميخوايم بريم بيرون كه اونم با كوشي كانكت ميشيم... براي همه اين حرف درست نيست كلي تر ببين .... بعدم مشكل كام با يك كارت شبكه حل ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •