داوود جان ببخشیدا من فوضولی میکنم .
اما همون به قول شما صدای دالبی دیجیتال 348 کیلو بایتی رو هم اگه با یک سیستم خوب گوش بدی خیلی فرق داره تا با یک سیستم سطح پایین گوش بدی . من قبلا هم گفتم الان هم میگم که نمیشه که کسی چون دسترسی به بلوری و فیلم اریجینال نداره پس دیگه کلا بیخیال همه چی بشه و اصلا فیلم نبینه ! یا اگه کسی SACD یا وینیل نداره پس MP3 و FLAC هم گوش نده چون کیفیتشون نسبت به اون پایینه ! ماهواره هم بخشی از زندگی مردم شده و اوقات فراقتشون رو پر میکنه . پس چه بهتر که اگه آدم ماهواره هم میخواد ببینه با یک سیستم بهتر ببینه و بشنوه که لذت بیشتری ببره ! با احترام به نظر و عقیده شما من با این طرز فکر شما موافق نیستم ! پس منم بگم که چون ماهواره کیفیت تصویرش HD نیست پس من LCD یا LED یا پلاسما نخرم و تو همون CRT تلویزیون ببینم !!!
اینجور که من از حرفهای شما تو این مدت برداشت کردم نظر شما اینه که یا بهترین یا هیچی ! این خیلی خوبه اما وابسته به خیلی مسائل دیگه هستش که مهمترینش مسائل مالیه ! منم جزو آرزوهامه که مثلا توی خونم یک سالن سینمای اکوستیک مناسب داشته باشم با کلی سیستم حرفه ای و چند ده یا حتی چند صد میلیونی یک آرشیو کامل موزیک اریجینال و کلی بلوری و DVD و صفحه وینیل انواع آمپ های لامپی و دیجیتال و اسپیکر فلان و بهمان !!! اما خوب وقتی کل خونه من به 60 متر نمیرسه و پول همچین سیستمی رو ندارم باید اندازه جیبم عشق و حال کنم ! من الان با همین آمپ 819 و دو تا باند عتیقه سونی و سنتر و سراند جامو 426 و یه مشت FLAC و MP3 و DVD دانلودی که همشونم با توجه به بودجم و خرج زندگی خورد خورد خریدم و جمع کردم اندازه یه دنیا عشق و حال میکنم ! حالا در کنارش اگه بلوری یا DVD اریجینال خوبی هم گیرم بیاد که ارزششو داشته باشه و جزو گروه های مورد علاقم باشه میخرمش .حالا در آینده به موقش خونم رو که عوض کنم و برم جای بزرگتر و پول دستم بیاد یک سیستم بهتر میگیرم . اما این درست نیست که آدم از خیلی بالاها به همه چیز نگاه کنه .انسان باید پله پله به ایده آل هاش برسه . پس خیلی درست نیست که که اگه کسی هم راهنمایی میگیره شما بگی چون بلوری اریجینال نمیبینی پس سیستم میخوای چیکار ؟؟؟؟ بازم ببخشیدا فوضولی کردم ! فقط نظر خودم رو گفتم و نظر شما هم محترمه.