تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 481 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

در آغاز فعالیت mosfet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشیه من ویواز پرو هستش
    یه مدتیه وقتی با گوشیم مکالمه میکنم صدای طرف مقابلم قطع میشه یا خیلی خیلی ضعیف میشه و مجبور میشم بزنم رو بلندگو
    به نظرتونن مشکل سخت افزاریه یا از تقویت کننده صداشه
    آخه ویواز برای مکالمه از تقویت کننده هم استفاده میکنه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

ویواز عادی شده 320 تومن!!!!
    وایلدفایر اس 450 تومن!!!!!

داره خودمونی میشه yas1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بابا قدر ویوازتونو بدونین چیه اندروید.دو روز گوشیمو با گوشیه رفیقم که x8 هست عوض کردم.برنامه بیشتر براش هست ولی به نظرم برای ویواز تمام برنامه هایی که لازمه هست.بعدم ضاهر گوشی که با اس پی بی حرف نداره.دوربینشم که محشره.بعدم دیروز اومدم نسخه کاستوم اندروید 2.3 بریزم رو گوشی رفیقم.یه جا باید قفل بوتشو میشکوندم با بوت لودر که متاسفانه بوتش مشکل پیدا کرد و بریک شد گوشی.حالا الان باید برم 40 هزار بدم بوتشو درست کنن.من که به نظرم همین ویواز حرف نداره.

4. 2 کاربر از yas1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من 2 روز پیش یه ویواز خریدم. می خوام بدونم رم همراه گوشی 8 هست یا 2 ؟ متاسفانه من فراموش کردم این مورد رو چک کنم و بعد متوجه شدم که رمش 2 هست.. آیا فروشنده اشتباه کرده یا اگاهانه این کارو کرده؟
    - ضمنا من گوشی رو -- کردم چه جور می تونم برنامه ی adobe reader پیش فرض نصب شده رو پاک کنم. با x-plore دنبال فایل هاش گشتم اما پیدا نکردم.
    ممنونم..

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بابا قدر ویوازتونو بدونین چیه اندروید.دو روز گوشیمو با گوشیه رفیقم که x8 هست عوض کردم.برنامه بیشتر براش هست ولی به نظرم برای ویواز تمام برنامه هایی که لازمه هست.بعدم ضاهر گوشی که با اس پی بی حرف نداره.دوربینشم که محشره.بعدم دیروز اومدم نسخه کاستوم اندروید 2.3 بریزم رو گوشی رفیقم.یه جا باید قفل بوتشو میشکوندم با بوت لودر که متاسفانه بوتش مشکل پیدا کرد و بریک شد گوشی.حالا الان باید برم 40 هزار بدم بوتشو درست کنن.من که به نظرم همین ویواز حرف نداره.
    عجب جرأتی داری ها؟؟
    من که عمرا اگه به گوشی کسی دست بزنم چه برسه برم تو بوت لودر!!
    سلام. من 2 روز پیش یه ویواز خریدم. می خوام بدونم رم همراه گوشی 8 هست یا 2 ؟ متاسفانه من فراموش کردم این مورد رو چک کنم و بعد متوجه شدم که رمش 2 هست.. آیا فروشنده اشتباه کرده یا اگاهانه این کارو کرده؟
    - ضمنا من گوشی رو -- کردم چه جور می تونم برنامه ی adobe reader پیش فرض نصب شده رو پاک کنم. با x-plore دنبال فایل هاش گشتم اما پیدا نکردم.
    ممنونم..
    مبارکه
    چند خریدی؟؟
    قدیم رم های روی گوشی 8 گیگ بود اما اخیرا خود توزیع کننده ها (و نه فروشنده ها!! ) با رم 2 ارائه می کنند!
    یه چیزی رو بگم که روی رم یه عدد هست که داخل یه دایره نوشته شده !! که کلاس رم رو نشون می ده!!
    معمولا اگه رم کلاس 2 باشه، توی فیلمبرداری نمی کشه و اول کار تو فیلمبرداری چند تا تیک داره!
    سعی کن رم کلاس 6 به بالا بگیری!
    برای ادوب ریدر یه آپدیت هست (فکر کنم!!) که فایل های ورژن بالا رو هم می خونه!
    توی همین تاپیک بگردی شاید پیداش کنی!!!
    Last edited by amirkhan_0o0; 17-02-2012 at 23:53.

7. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

عجب جرأتی داری ها؟؟
    تجربه شد.امروز رفتم 40 تومن دادم درستش کردن.شانس اوردم درست شد.یارو میگفت یه سریاشون درست نمیشن.

9. این کاربر از yas1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

فکر کنم داره بوی آپدیت میخوره به دماغم.
    رفتم سایت سونی یه مطلب درباره آپدیت بود که قبلا نبود.یعنی میشه؟تته پته خوندم ولی کسی اگه میتونه ترجمش کنه
    Optimize Your phone software
    Sony Ericsson continously works on improving the phone software and releases new software versions and updates on a regular basis, depending on your phone model and operator. The time required for a software update depends on your internet connection and your phone model.
    The software updates can contain new features that add functionality to your phone, as well as improvements that enhance the phone's performance and stability. If you experience problems with your phone, you can easily try to resolve the problems by updating the software on your phone.
    Depending on your phone model, you can use either Update Service or PC Companion, or both, to update your phone software. Install the application on your PC and connect your phone to the computer using a USB cable.
    Go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on this website to learn more about which application supports your phone, and to easily download the application.
    Tip: Regardless if new software has been released, it is a good routine to perform a software update to enhance the performance and stability of your phone.

Link:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از yas1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چیز خاصی نگفته، از مزایای آپدیت و اینا حرف زده و گفته می‌خواید آپدیت کنید، برید فلان جا و ...

حرفی از آپدیت جدید برای ویواز نزده ...
    مطمئنید قبلاً نبود ؟!‌
    چون یه سری توضیحات معمول در صفحه‌ی آپدیته ...

حالا من دارم چک می‌کنم ببینم از طریق آپدیت سرویس، چیزی جدید نیومده ...
    نتیجه رو ویرایش می‌کنم تو همین پست ...

13. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

چیز خاصی نگفته، از مزایای آپدیت و اینا حرف زده و گفته می‌خواید آپدیت کنید، برید فلان جا و ...

حرفی از آپدیت جدید برای ویواز نزده ...
    مطمئنید قبلاً نبود ؟!‌
    چون یه سری توضیحات معمول در صفحه‌ی آپدیته ...

حالا من دارم چک می‌کنم ببینم از طریق آپدیت سرویس، چیزی جدید نیومده ...
    نتیجه رو ویرایش می‌کنم تو همین پست ...
    از آپدیت سرویس چک کردم نبود.نه نبودش این صفحه قبلا.
    کوروش جان من اس پی بی ریختم شما تم و آیکونو پوسته و این آت و آشغالاشو داری.نحوه نصبم اگه میشه یادم بده.خسته شدم از این ظاهر ساده. اگه بزاری یه ماچ طلبت

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عجب جرأتی داری ها؟؟

مبارکه
    چند خریدی؟؟
    قدیم رم های روی گوشی 8 گیگ بود اما اخیرا خود توزیع کننده ها (و نه فروشنده ها!! ) با رم 2 ارائه می کنند!
    یه چیزی رو بگم که روی رم یه عدد هست که داخل یه دایره نوشته شده !! که کلاس رم رو نشون می ده!!
    معمولا اگه رم کلاس 2 باشه، توی فیلمبرداری نمی کشه و اول کار تو فیلمبرداری چند تا تیک داره!
    سعی کن رم کلاس 8 به بالا بگیری!
    برای ادوب ریدر یه آپدیت هست (فکر کنم!!) که فایل های ورژن بالا رو هم می خونه!
    توی همین تاپیک بگردی شاید پیداش کنی!!!
    ممنونم.
    من زیاد تو گوشی سررشته ندارم ولی دیروز متوجه شدم که قبلا بیشتر از 1 ساعت با گوشی مکالمه شده (با حذف کردن مکالمات این 2 روزم) که نمی دونم برای گوشی نو طبیعیه یا نه!
    راستش من فقط دنبال رنگ مشکیش بودم که خیلی سخت هم گیر آوردم و بین رقم های خیلی بالا مثل 370 و 360 و... نهایث 350 تومن رو خریدم که بازم فکر می کنم گرون خریدم چون دیگه فرصت و حوصله ی گشتن نداشتم.. با گارانتی کامتل.. ضمنا یه مورد 340 هم توی پایتخت بود که طرف گفت صبر کن برات از همکارا بگیرم که رفت و بعد یه ربع دست خالی اومد گفت دیگه اینجا دنبال مشکی نگرد!
    دیشبم شانسی تو کامنت های gsmarena می خوندم که ظاهرا رنگ مشکی که فکر می کنم بیشتر طرفدار داره از سایر رنگ ها کمتر تولید شده و الان تقریبا همه جا کم یابه..
    برای reader هم فعلا picsel smart office رو پیدا کردم که کارمو راه می ندازه.. فقط می خوام اگه قراره ازadobe reader استفاده نکنم یه جور حذفش کنم. نمی خوام همون جور ثم البکم اون جا بمونه منو نگاه کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •