تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 502 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خب خودت می گی حالت full load!نمی دونم مدل cpu 7000 چیه.ولی تو مشخصات مثلا می زنه 2.5GHZ upto 3.1GHZ.اگه مدل cpu شما هم همینه پس طبیعیه تو حالت فول لود تا ماکزیمم overclock کنه.اون اور کلاک هم تو همه ندلهای سری core i وجود داره که بهش می گن turbo boost.تو حالت غیر فول لود هم شما اگه دقت کنید جایی که لازم باشه(مثل بازی و کانورت و ...)کلاک هسته از حالت state بالاتر می ره
    i7 3610 با فرکانس 2300 هستش
    بله قابلیت توربو تا 3300 رو داره اما اما نکته اینجاس مثلا الان بازی Driver San francisco رو نصب کردم از پردازنده فول کار میکشه و ماگزیمم دمای 103 برای CPU ثبت میشه اینجوری پدر پردازنده درمیاد کولینگ لپتاپ هم اصلا جوابگوش نیست!
    پس چرا وقتی روی 99 درصد میذارم دیگه از کلاک طبیعی بالاتر نمیره؟یعنی اگه کمتر از 100 درصد بذارم توربو غیرفعال میشه؟
    من COD3 رو بازی کرده بودم دما اصلا بالای 75 نمیرفت اما این بازی گرافیک GT650 رو هم به 85 میرسونه!
    ضمنا این کول سنس من هم فقط حالت on و off داره ورژنش هم 2.1 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

با سلام درایو بلوتوث روی لب تابم نصب کردم وقتر اجراش می کنم این
    پیغامو میده you do not have compatible VGA hardware or drive to run cyperlink you camممنون ممیشم راهنمایی کنید
    Last edited by hamed1282; 03-11-2012 at 10:39.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

i7 3610 با فرکانس 2300 هستش
    بله قابلیت توربو تا 3300 رو داره اما اما نکته اینجاس مثلا الان بازی Driver San francisco رو نصب کردم از پردازنده فول کار میکشه و ماگزیمم دمای 103 برای CPU ثبت میشه اینجوری پدر پردازنده درمیاد کولینگ لپتاپ هم اصلا جوابگوش نیست!
    پس چرا وقتی روی 99 درصد میذارم دیگه از کلاک طبیعی بالاتر نمیره؟یعنی اگه کمتر از 100 درصد بذارم توربو غیرفعال میشه؟
    من COD3 رو بازی کرده بودم دما اصلا بالای 75 نمیرفت اما این بازی گرافیک GT650 رو هم به 85 میرسونه!
    ضمنا این کول سنس من هم فقط حالت on و off داره ورژنش هم 2.1 هست
    خب اگه فقط تو این بازیه احتمالا مشکل از بازی باشه که full load اجرا می شه.شما همون زیر 100 بیار از تنظیمات.فکر نمی کنم توربو کلا غیر فعال شه.یه نرم افزار داره اینتل من خیلی وقت پیش دانلود کردم کلاک cpu رو لحظه ای نشون می ده.17-18 MB بود فکر کنم.راستی همین gadget cpu meter که تو ویندوز هست هم کلاک رو نشون می ده.با اون هم می تونی نگاه کنی که boost می کنه یا نه.اون دما وایه cpu و هم لپتاپ ضرر داره.تو اون دما بازی نکن.احتمالا مشکل از بازیه که از cpu انقدر کار می کشه

4. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با سلام درایو بلوتوث روی لب تابم نصب کردم وقتر اجراش می کنم این
    پیغامو میده you do not have compatible VGA hardware or drive to run cyperlink you camممنون ممیشم راهنمایی کنید
    گرافیک رو درست نصب کردی؟یه بار دیگه Unistall کن و دوباره نصب کن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خب اگه فقط تو این بازیه احتمالا مشکل از بازی باشه که full load اجرا می شه.شما همون زیر 100 بیار از تنظیمات.فکر نمی کنم توربو کلا غیر فعال شه.یه نرم افزار داره اینتل من خیلی وقت پیش دانلود کردم کلاک cpu رو لحظه ای نشون می ده.17-18 MB بود فکر کنم.راستی همین gadget cpu meter که تو ویندوز هست هم کلاک رو نشون می ده.با اون هم می تونی نگاه کنی که boost می کنه یا نه.اون دما وایه cpu و هم لپتاپ ضرر داره.تو اون دما بازی نکن.احتمالا مشکل از بازیه که از cpu انقدر کار می کشه
    نرم افزار که دارم برا تست فرکانس پردازنده و دماش اما تست استرس هم که ازش میگیرم فرکانسش میره روی 3100 و دماش بعد 10 دیقه میره بالای 100 مجبورم رو 99 درصد قفلش کنم اینجوری اصلا بالای 85 نمیره توی بدترین شرایط البته توربو هم غیرفعال میشه چون دیگه بالای 2300 نمیره حتی وقتی اینجوری ازش تست استرس میگیرم
    بدبختی اینه وقتی پردازنده اینجوری داغ میکنه باعث میشه گرمای گرافیک هم بیشتر شه و به 85 برسه والا در حالت عادی بالای 75 نمیره حالا نمیدونم بقیه دوستانی که DV6t-7000 دارن تست کردن یا نه
    یه چیز دیگه هم که اعصاب من رو خرد کرده جدیداً هر بار لپتاپ رو روشن میکنم به نت وصل میشم این HP Support Assistant ورژن خودش رو شروع میکنه چک کردن بعد 5 دیقه میزنه Up to date هیچجوره هم نتونستم کنسلش کنم واقعا رو مخه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ببین به نظر من تو 100 درصد لود همه همینطوری می شن.من تست نکردم ولی می تونی از بقیه بپرسی ببینی مال اونها هم می شه یا نه.چون من به جز همون تست استرس که یه بار چند وقت پیش کردم هیچ وقت ندیدم درصد لود cpu از 70 بالاتر بیاد در بدترین شرایط.فقط تو استرس تست هست که تا صد میاد تو مرحله اخر.زیاد نگران نباش.تو همه بازیها و نرم افزارها که 100 درصد نمی شه.فقط همون gta هست دیگه.تو اون بیار رو 99.اگه تو همه بازیها می شد مشکل داشت.باز از بقیه یپرس ببین مال اونها تو صد در صد چه جوریه.اگه فقط مال تو اینجوریه احتمالش هست مشکل از cpu باشه
    در مورد hp support assisstant هم پاکش کن بره.زیاد به درد نمی خوره.من که پتکش کردم.ولی اگه می خوای باشه برو قسمت setting ش احتمالا تنظیم داره.فکر کنم رفته باشی خودت.باز اگه نشد یه بار پاکش کن دوباره بریز.نباید هر دفعه چک کنه.می تونی از startup هم برش داری اصلا.برو تو قسمت run بزن msconfig تیکش رو از اونجا بردار.می تونی هم ور÷ن جدیدش رو دانلود کنیمشکل خاصی نیست

8. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال
    من میخوام کلا نت و لپ تاپ و اینا رو بزارم کنار برم پای درس (پشت کنکوریم)
    فقط میخوام بدونم باطریش رو چیکار کنم خراب نشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال
    من میخوام کلا نت و لپ تاپ و اینا رو بزارم کنار برم پای درس (پشت کنکوریم)
    فقط میخوام بدونم باطریش رو چیکار کنم خراب نشه؟
    درصد charge رو بیار رو 40 درصد.بعد درار بذار یه جا که خیلی گرم نباشه.کار خاصی نمی خواد بکنی

11. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من لپ تاپ 4540s hp رو خریدم. خیلی ازش راضیم. تازه finger print , face recognition رو نصب کردم. عالی. تشخیص چهره حداکثر 3 ثانیه. اثر انگشت زیر 1 ثانیه. خیلی حال کردم با این حرکت hp. قدرت وایرلس خوبه. کولینگ عالیه. تاچ پد روون. درایورها داخل سایت موجود. کلا همه چی خوبه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان من لپ تاپ 4540s hp رو خریدم. خیلی ازش راضیم. تازه finger print , face recognition رو نصب کردم. عالی. تشخیص چهره حداکثر 3 ثانیه. اثر انگشت زیر 1 ثانیه. خیلی حال کردم با این حرکت hp. قدرت وایرلس خوبه. کولینگ عالیه. تاچ پد روون. درایورها داخل سایت موجود. کلا همه چی خوبه.
    الله اکبر فینگرتاچ که خودش داشت برنامشم داشت اما این تشخیص چهره رو از کجا آوردی دیگه
    برنامش مال خود اچ پی هستش؟یه لینکی بده ماهم یه فیضی ببریم

14. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •