تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 470 از 482 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام می خواستم در مورد داتک ازتون سوال کنم،کیفیت سرویسش چطور هستش؟ سرویس گیم داره؟پینگ داخلی و خارجیش رو چنده؟ آپلود و دان استریم سرویس 16 مگ و رو چند می بندن؟سرعت تک لینکش چطوره؟ با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این شرکت در ساعت های پایانی روز پهنای باند مشتری رو کاهش می ده. در چند روز اخیر از ساعت 7-8 تا 12 شب پهنای باند من زیر 2 یا حتی 1 مگابیت است و در تماس با بخش پشتیبانی گفته شد که از ساعت 7 تا 12 شب پهنای باند مشتری براشون مهم نیست و به من گفته شد که در طول روز با بخش حامی مشتری تماس بگیرم. این شرکتم آشغال است. در 2 ماه گذشته کمتر این مسئله اتفاق می افتاد اما گویا این شرکت نیز دزدی را علنی آغاز کرده است.
    من فردا با بخش مثلاً حامی مشتری تماس خواهم گرفت و نتیجه را اینجا قرار خواهم داد. البته بعید می دونم تغییری انجام بشه.

3. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این شرکت در ساعت های پایانی روز پهنای باند مشتری رو کاهش می ده. در چند روز اخیر از ساعت 7-8 تا 12 شب پهنای باند من زیر 2 یا حتی 1 مگابیت است و در تماس با بخش پشتیبانی گفته شد که از ساعت 7 تا 12 شب پهنای باند مشتری براشون مهم نیست و به من گفته شد که در طول روز با بخش حامی مشتری تماس بگیرم. این شرکتم آشغال است. در 2 ماه گذشته کمتر این مسئله اتفاق می افتاد اما گویا این شرکت نیز دزدی را علنی آغاز کرده است.
    من فردا با بخش مثلاً حامی مشتری تماس خواهم گرفت و نتیجه را اینجا قرار خواهم داد. البته بعید می دونم تغییری انجام بشه.
    زرشک من از پیشگامان اومدم داتک که مثلا از شر این مشکلات خلاص بشم، ظاهرا این مشکل کاهش پهنای باند در شب سراسریه!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت منم در شبها به شدت افت میکنه طوری که به زور به یک مگابایت می رسه.هرکاری هم میکنیم درست بشو نیست.برای اینکه مشتری رو اذیت کنن هی میگن برو سر خط بزن. سر خط وسایل بردن و نصب کردنش هزار دردسره.نمیشه دم به دقیقه وسایل ببری اونجا تست کنی که
    اصلا یه مشت نفهم رو گذاشتن به عنوان پشتیبان
    گذشت اون زمانی که پشتیبان واقعا کارش این بود که کمک کنه.الان نیت فقط اذیت کردنه

6. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرعت منم در شبها به شدت افت میکنه طوری که به زور به یک مگابایت می رسه.هرکاری هم میکنیم درست بشو نیست.برای اینکه مشتری رو اذیت کنن هی میگن برو سر خط بزن. سر خط وسایل بردن و نصب کردنش هزار دردسره.نمیشه دم به دقیقه وسایل ببری اونجا تست کنی که
    اصلا یه مشت نفهم رو گذاشتن به عنوان پشتیبان
    گذشت اون زمانی که پشتیبان واقعا کارش این بود که کمک کنه.الان نیت فقط اذیت کردنه
    به من رسما گفت در ساعات بین 7 بعد از ظهر تا 12 شب اختلال هست و مشکل مخابرات هست، دست ما نیست! گفت اگر در خارج از این ساعات مشکلی دارید نمیدونم از فلان سایت تست تک کانکشن بگیرید عکس بگیرید بفرستید به پشتیبانی تا بررسی بشه، همون چرت و پرت همیشگی...

8. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من خدمت 8 م.بیت دارم و اکنون که پیش از ظهر جمعه است، سرعت تک کانکشن اینترنت زیر 2 م.بیت است.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شرکت انگار بشدت به مشکل کمبود ترافیک برخورده و شبا بشدت سرعتش افت پیدا میکنه.ماشالا پشتیبانی هم حرف حالیش نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از دوستان کسی این مشکل رو داره که در حالیکه چراغ اینترنت روشن هست ارتباط قطع بشه؟ بعد باید مودم رو ریست کنم تا دوباره وصل باشه

دست کم روزی یه بار این مشکل پیش میاد، در حالیکه با همین مودم با شرکت قبلی این مشکل رو نداشتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک ساعت میشه که سرعت تک کانکشن کاهش پیدا کرده و تقریباً روی 3.5 م.بیت است و گاهی حتی به زیر 1 م.بیت هم می رود. در تماس با شرکت همان حرفای بی فایده همیشگی و اینکه یک عکس از دانلود منجر بگیر بفرست برای ما و این در حالی است که اونها بطور کامل درباره سرعت در لحظه تو آگاه هستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز روز خرابکاری شرکت داتک است. برای 1 ساعت ( شاید بیشتر ) اینترنت قطع بود و اکنون که مثلاً وصل شده سرعت زیر 2 م.بیت است و پکت لاس وجود داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •