سلام می خواستم در مورد داتک ازتون سوال کنم،کیفیت سرویسش چطور هستش؟ سرویس گیم داره؟پینگ داخلی و خارجیش رو چنده؟ آپلود و دان استریم سرویس 16 مگ و رو چند می بندن؟سرعت تک لینکش چطوره؟ با تشکر
سلام می خواستم در مورد داتک ازتون سوال کنم،کیفیت سرویسش چطور هستش؟ سرویس گیم داره؟پینگ داخلی و خارجیش رو چنده؟ آپلود و دان استریم سرویس 16 مگ و رو چند می بندن؟سرعت تک لینکش چطوره؟ با تشکر
این شرکت در ساعت های پایانی روز پهنای باند مشتری رو کاهش می ده. در چند روز اخیر از ساعت 7-8 تا 12 شب پهنای باند من زیر 2 یا حتی 1 مگابیت است و در تماس با بخش پشتیبانی گفته شد که از ساعت 7 تا 12 شب پهنای باند مشتری براشون مهم نیست و به من گفته شد که در طول روز با بخش حامی مشتری تماس بگیرم. این شرکتم آشغال است. در 2 ماه گذشته کمتر این مسئله اتفاق می افتاد اما گویا این شرکت نیز دزدی را علنی آغاز کرده است.
من فردا با بخش مثلاً حامی مشتری تماس خواهم گرفت و نتیجه را اینجا قرار خواهم داد. البته بعید می دونم تغییری انجام بشه.
زرشک من از پیشگامان اومدم داتک که مثلا از شر این مشکلات خلاص بشم، ظاهرا این مشکل کاهش پهنای باند در شب سراسریه!
سرعت منم در شبها به شدت افت میکنه طوری که به زور به یک مگابایت می رسه.هرکاری هم میکنیم درست بشو نیست.برای اینکه مشتری رو اذیت کنن هی میگن برو سر خط بزن. سر خط وسایل بردن و نصب کردنش هزار دردسره.نمیشه دم به دقیقه وسایل ببری اونجا تست کنی که
اصلا یه مشت نفهم رو گذاشتن به عنوان پشتیبان
گذشت اون زمانی که پشتیبان واقعا کارش این بود که کمک کنه.الان نیت فقط اذیت کردنه
به من رسما گفت در ساعات بین 7 بعد از ظهر تا 12 شب اختلال هست و مشکل مخابرات هست، دست ما نیست! گفت اگر در خارج از این ساعات مشکلی دارید نمیدونم از فلان سایت تست تک کانکشن بگیرید عکس بگیرید بفرستید به پشتیبانی تا بررسی بشه، همون چرت و پرت همیشگی...
من خدمت 8 م.بیت دارم و اکنون که پیش از ظهر جمعه است، سرعت تک کانکشن اینترنت زیر 2 م.بیت است.
شرکت انگار بشدت به مشکل کمبود ترافیک برخورده و شبا بشدت سرعتش افت پیدا میکنه.ماشالا پشتیبانی هم حرف حالیش نیست
از دوستان کسی این مشکل رو داره که در حالیکه چراغ اینترنت روشن هست ارتباط قطع بشه؟ بعد باید مودم رو ریست کنم تا دوباره وصل باشه
دست کم روزی یه بار این مشکل پیش میاد، در حالیکه با همین مودم با شرکت قبلی این مشکل رو نداشتم.
یک ساعت میشه که سرعت تک کانکشن کاهش پیدا کرده و تقریباً روی 3.5 م.بیت است و گاهی حتی به زیر 1 م.بیت هم می رود. در تماس با شرکت همان حرفای بی فایده همیشگی و اینکه یک عکس از دانلود منجر بگیر بفرست برای ما و این در حالی است که اونها بطور کامل درباره سرعت در لحظه تو آگاه هستند.
امروز روز خرابکاری شرکت داتک است. برای 1 ساعت ( شاید بیشتر ) اینترنت قطع بود و اکنون که مثلاً وصل شده سرعت زیر 2 م.بیت است و پکت لاس وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)