سلام
از دوستان کسی هست که از مرکز ملت سرویس بگیره؟
سلام
از دوستان کسی هست که از مرکز ملت سرویس بگیره؟
بستگی به نمایندگی صبانت ای داره که ازش سرویس میگیری (آخه صبانت تو هر شهرستان چند تا نمایندگی داره)
من خودم از صبانت 128 گرفتم خدایش هم سرعت دانلودش خوبه هم سرویسش. قطع هم نمیشه!
سپنتا سرویس میده!
آقا این چه ربطی داشت.
تو سایت صبانت نگاه کردم اینو نوشته بود:
» در مصرف رایگان شبانه هر یک ساعت یک بار از اینترنت قطع می شوم آیا این مشکل دستگاه من است و یا تنظیمات Sabanet.ir به این گونه است؟
در تنظیمات نام کاربری رایگان شبانه Sabanet.ir ، به دلایل فنی و مدیریتی سیستم کاربران را هر یک ساعت یکبار قطع می نماید و قطع شدن ربطی به مشکلات دستگاه کاربران ندارد
دوستان 2 تا سوال:
1-اینکه از نمایندگی های یه شرکت اشتراک بگیریم یا از خود شرکت فرقی داره؟
2-فاصله مکان شرکت تا منزل(یعنی محلی که قراره اینترنت براش وصل شه) مهمه؟ در سرعت اثر میذاره؟
Last edited by Mahyarrrrr; 26-07-2009 at 00:06.
با اجازه از جناب Cleeev، من قول ایشون رو که در آدرس زیر توضیح دادن نقل می کنم:
به خاطر اینه که ترافیک شبکه کاهش پیدا کنه و اتصالات پایدار (از قبیل اتصالات به شبکه های Torrent و یا سرور شدن و هر عملی که به اتصال پایدار نیاز داره) بسته بشن تا ترافیک شبکه خیلی نزنه بالا و نترکه... البته در مورد تورنت مشکلی نیست چون خود کانکشن که در عرض یک ثانیه ریکانکت میشه و کلاینت تورنت (مثل BitTorrent) در کمتر از یک دقیقه دوباره تمام اتصالات رو برمیگردونه... مشکل اصلی سرور شدنه... این کار در کل به خاطر اینه که اتصالات پایدار رو به اصطلاح terminate کنن تا ترافیک شبکه در حد عادی باقی بمونه و بعضی از یوزرها بخش زیادی از ترافیک رو اشغال نکنن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahyarrrrr; 26-07-2009 at 00:29.
برای گرفتن ADSL بیشتر از 128 نا مجدود برای خونه چه مدارکی به درد می خوره؟
دوستان می بخشید اگه تکراریه چون اینجا شلوغه نتونستم بگردم.
برو به این آدرس:
یا هم این فایل رو دانلود کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی غیرمنطقی به نظر میرسه
به نظر من لزوما نباید همشو به حساب حجم فایل ویدئویی گذاشت، شاید مابقی حجم مصرفی رو لود شدن خود سایت یا چیز دیگه ای مصرف کرده باشه.
اساتید در این مورد چه نظری دارن؟
سلام .
آقا من یک adsl نامحدود می خواهم . 64 - آشغال ترین شرکتی هم بود بود ----- 64 نامحدود
یک راهنمایی بکنید . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)