تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 470 از 1759 اولاول ... 3704204604664674684694704714724734744805205709701470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بابا دختر مردم زنگ زد گفت وصل شده، شوخیکه باهاش ندارم
    گفتم تو این سیم میما اشتب کردم، اگه مستقیم وصل کنم ADSL روشن میشه .
    ولی باز قبله اینا فک کنم باید یوزر و پاسورد admin وارد بشه تو محیطه مرورگر IP رو وارد میکنم ولی ازم یوزر نمیخواد
    پس اگه وصله ، این مراحلو بترتیب دنبال کن:
    1. خط مستقیم رو به طرف تکی اسپیلیتر وصل کن ،
    اون طرف اسپلیتر که دو تا جا داره: گوشی تلفن رو به قسمت phone (یا اونی که عکس گوشی تلفن روشه) وصل کن ، مودم رو به قسمت modem

2.مودم رو از طریق لن ، به سیستمت وصل کن!

اگه چراغ adsl روشن شد:
    3. مودم رو طبق پست قبلی من ریست کن!

4. حالا یه کانکشن adsl (طبق همون پست قبلی) بساز و یوزر وپسوردی که از شرکت گرفتی رو وارد کن و کانکت شو!!!

به همین راحتی!!!

دیگه به آی پی و admin... و این جنگولک بازی ها هم فکر نکن و هیچ کار دیگه ای هم لازم نیست انجام بدی

ضمنا اگه بازم توی سیم تلفن و ... مشکل داشتی ، اسپیلیتر رو فقط بزار روی گوشی تلفنتون و مودم رو مستقیم وصل کن ، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
    Last edited by Mahdi.p30; 14-10-2009 at 17:40.

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت jamesblunt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم wireless linksis WAG200G دارم . تا چند روز پیش راحت ازش استفاده میکردم . ولی یه 3-4 روزی میشه که چراغ DSL مودمم روشن نمیشه یا اینکه چشمک میزنه ! زنگ زدم شرکت (امین نت- شیراز) ولی گفتن مشکل از ما نیست . من هم اولین فکری که به نظرم رسید اتصالی بود برا همین کل سیمامو عوض کردم اما نشد
    فقط با هزار بدبختی و بعد از یه 30 min چشمک زدن بعضی وقتا چراقش ثابت میشه و میتونم کانکت بشم .ولی اونم دوباره بعد از یه 1 ساعتی قطع میشه و دوباره روز از نو . . . !
    میخواستم ببینم کسی مشکلی مثل من داشته ؟ ممکنه مشکل از مودم باشه ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم wireless linksis WAG200G دارم . تا چند روز پیش راحت ازش استفاده میکردم . ولی یه 3-4 روزی میشه که چراغ DSL مودمم روشن نمیشه یا اینکه چشمک میزنه ! زنگ زدم شرکت (امین نت- شیراز) ولی گفتن مشکل از ما نیست . من هم اولین فکری که به نظرم رسید اتصالی بود برا همین کل سیمامو عوض کردم اما نشد
    فقط با هزار بدبختی و بعد از یه 30 min چشمک زدن بعضی وقتا چراقش ثابت میشه و میتونم کانکت بشم .ولی اونم دوباره بعد از یه 1 ساعتی قطع میشه و دوباره روز از نو . . . !
    با مودم دیگه ای امتحان کردی؟؟
    مودمت رو ریست کردی؟
    این مشکل احتمال زیاد از شرکته!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با مودم دیگه ای امتحان کردی؟؟
    مودمت رو ریست کردی؟
    این مشکل احتمال زیاد از شرکته!!
    نه آخه دم دستم نیست .
    با شرکت تماس گرفتم ، گفتن مشکل از ما نیست ! مودم هم رو هم ریست کردم فایده ای نداشت .
    حتی فکر کردم مشکل از اسپیلیتر هست اونو هم عوض کردم ولی بازم نشد.
    الان با مودمم کانکت هستم ولی مشکل اینه که با هزار بدبختی بعد از 1ساعت کانکت میشه و یه 1ساعت دیگه هم قطع میشه .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم تو 3 روز اول گرفتن اشتراکم دقیقا همین مشکلات رو داشتم
    با asus am 602
    اما از وقتی سیم کشی خطم رو عوض کردم و از همون ورودی دم در خونه splitter گذاشتم و جداشون کردم عالی شد و داره شدیدا کار میکنه
    downstream 610
    upsteram 140
    سرعت دانلود هم روز ها تا 80 هم میره بالا با idm

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من مودمم tplink-881است واز شرکت پارس adsl128 گرفتم وانها مودمم را برنامه ریزی کردند اما وقتی میخواهم یوزرنیم وپسوردم را در مودم ست کنم وبدون روشن کردن کامپیوتر اینترنت را به ----- وصل کنم (حالت pppoe)وقتی در mozilaیاinternet explorer آیپی 192.168.1.1 را وارد میکنم نمیتوانم وارد تنظیمات مودم شوم.کابل شبکه نیز وصل هست ومودم روشن.لطفا جهت حل مشکل راهنمایی کنید.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من مودمم tplink-881است واز شرکت پارس adsl128 گرفتم وانها مودمم را برنامه ریزی کردند اما وقتی میخواهم یوزرنیم وپسوردم را در مودم ست کنم وبدون روشن کردن کامپیوتر اینترنت را به ----- وصل کنم (حالت pppoe)وقتی در mozilaیاinternet explorer آیپی 192.168.1.1 را وارد میکنم نمیتوانم وارد تنظیمات مودم شوم.کابل شبکه نیز وصل هست ومودم روشن.لطفا جهت حل مشکل راهنمایی کنید.
    با IE تست کردی؟!
    ای پی مودم را تغیر ندادی؟!
    Local Area Connection فعال(Enable) هست؟!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان
    شما اگه سر خط ورودی ساختمان تست کردی و مشکل پابرجا بود مشکل از شرکت هست جز یک مورد که مشکل از مودم باشه که احتمالش خیلی کمه!
    به هر حال اگه سر خط تست کردی و با مودم دیگه هم تست کردی مشکل برطرف نشد وظیفه شرکت هست که پیگیری کنه!
    میتونی مودمت را ببری شرکت اونجا تستش کنه!
    نویز خطت را زنگ بزن پشتیبانی شرکت بپرس ببین عادی هست یا نه!
    در کل امین نت شرکت درپیتی هست!2 سال پیش که ازش سرویس گرفته بودم سرعت دانلودم از دایل اپ هم کمتر(2 الی 3کیلوبایت) بود به بایت هم می رسید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا چه نیازی هست که یوزر و پسورد رو روی مودم ست کنید؟؟
    همون کانکشن ساختن که راحت تره ، مخصوصا روی این مودم ، که من هر کاری کردم ، خودش وصل نشد
    برای حل این مشکل ، خط تلفن رو از مودم جدا کن ، بعد خاموش و روشن کن ، حالا آدرسو وارد کن
    وقتی یوزرنیم و پسورد رو کامل ست کردی و آخرش تنظیماتو سیو کردی و مودم ریست شد ، خط تلفن رو بهش وصل کن
    خب می گفتی همون موقع که شرکت مودمو تنظیم کرد ، یوزر و پسورد رو هم ست میکرد

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من هم تو 3 روز اول گرفتن اشتراکم دقیقا همین مشکلات رو داشتم
    با asus am 602
    اما از وقتی سیم کشی خطم رو عوض کردم و از همون ورودی دم در خونه splitter گذاشتم و جداشون کردم عالی شد و داره شدیدا کار میکنه
    downstream 610
    upsteram 140
    سرعت دانلود هم روز ها تا 80 هم میره بالا با idm
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز یه اسپلیتر اضافه کردم ( پشت تلفن !) فعلا که درست کار میکنه تا ببنیم دوباره قات میزنه یا نه .
    شما اگه سر خط ورودی ساختمان تست کردی و مشکل پابرجا بود مشکل از شرکت هست جز یک مورد که مشکل از مودم باشه که احتمالش خیلی کمه!
    به هر حال اگه سر خط تست کردی و با مودم دیگه هم تست کردی مشکل برطرف نشد وظیفه شرکت هست که پیگیری کنه!
    میتونی مودمت را ببری شرکت اونجا تستش کنه!
    نویز خطت را زنگ بزن پشتیبانی شرکت بپرس ببین عادی هست یا نه!
    در کل امین نت شرکت درپیتی هست!2 سال پیش که ازش سرویس گرفته بودم سرعت دانلودم از دایل اپ هم کمتر(2 الی 3کیلوبایت) بود به بایت هم می رسید!
    از راهنمایی شما هم ممنون .
    از ورودی ساختمان هم چک کرده بودم ولی بازم نشده بود . ولی الان که یه اسپلیتر هم گذاشتم پشت تلفن <<<مثل اینکه>>> درست شده .
    ولا درباره شرکت هم الان یه 1سالی هست که دارم استفاده میکنم مشکلی نداشته . من از سرویس 128 استفاده میکنم . سرعت دانلودم روی 30-35 هست . قطعی هم خیلی کم داره . از ساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست .در کل راضی هستم .
    شما از چه شرکتی گرفتید ؟ اگه بهتره تا منم شرکتمو عوض کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •