تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 577 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه sarzabita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان
    مشکل جدید من در رابطه با تایپ فرمول های ریاضی توی open office.org هست. اینطوری که من گشتم نت رو باید برنامه calk رو نصب کنم اگر درسته لطفا تایید کنید و اگر نکته ای وجود داره مثل export یا دستوری لطفا با جزئیات توضیح بدین و اگر هم راه آسونتری هست یا راه دیگری هم بهم بگین. فقط این سوالم یکم فوریه.پیشاپیش از پاسختان متشکرم.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از خنده شيطانيت معلومه چيزه خوبيه ... زود بگو بينمممممممممممممممممممممم ممم
    vrms مخفف Virtual Richard M. Stallman به معنای ریچارد استالمن مجازی‌ـه که تو سیستم به دنبال برنامه‌های غیر آزاد می گرده و اونها رو نشون می ده که حالا با اینکه کروم آزاد نیست ولی چیزی نشون نمی ده.
    من كه خودم گفتم ؛ من چون يوزر ويندوز بودم و هستم ... پس به كي بورد اون عادت دارم. توي بعضي از اعلان ها كيبورد اوبونتو با ويندوز فرق ميكنه. گرچه ؛ توي برگردان به فارسي ويندوزاي مزخرفي كه توي بازار هست هم اين مشكل رو مي بينيم.
    دوست عزیز همون ویندوزها دارن از کیبورد استاندارد استفاده می کنن. توصیه می کنم به همین چینش استاندرد عادت کنید و تو ویندوز هم از این چینش استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از پاسخ ها به سوال قبلیم! بازم من کمبود محبت گرفتم.
    من چه جوری بفهمم ورژن یه اوبونتو چنده؟ مثلا یه اوبونتو که خودمون نصب نکردیم و احتمالا آپ دیت هم شده.موقع استارت فکر کنم نوشته می شه اما قبل از اینکه من بتونم بخونم می پره!(من روی ویرژوال ماشین اوبونتو دارم )
    مشکل بعدیم هم در رابطه با اجرای برنامه های سی پلاس پلاس توی اوبونتو هست مگه اولین نرم افزارایی که به لینوکس اضافه شد کامپایلر gcc نبود پس چرا توی اوبونتو نیست؟ لطفا یه لینک دانلود کامپایلر سی پلاس برام بگذارید و نحوه اجراش رو هم ذکر کنید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر از پاسخ ها به سوال قبلیم! بازم من کمبود محبت گرفتم.
    من زیاد با آفیس کار نکردم و اطلاعات زیادی ازش ندارم.
    من چه جوری بفهمم ورژن یه اوبونتو چنده؟
    به دنبال یه قسمت About بگردید. یا این دستور رو وارد کنید:
    head -n1 /etc/issue
    مشکل بعدیم هم در رابطه با اجرای برنامه های سی پلاس پلاس توی اوبونتو هست
    اجرا یا کامپایل؟ برای نصب gcc کافیه از تو پکیج منجیر دنبال gcc بگردید.
    برای برنامه نویسی با سی پلاس تو لینوکس توصیه می کنم از qt استفاده کنید.

5. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .
    1-من از سایت اوبونتو ورژن 11.10 cd v دانلود کردم ، و حالا مشکلم اینه که چه به صورت لایو چه به صورت نصب شده ، Movie Player و یه سری دیگه از برنامه هاش درست کار نمیکنن و باید پلاگینش رو دانلود کنی ، حالا میخوام ببینم اگه ورژن DVD ش به حجم 1.5 گیگ ر. دانلود کنم فرقی میکنه یا فقط Language Pack اش کامله ؟
    2- نسخه ی Alternate یعنی چی ؟ یعنی لایو نیست . حتما باید نصب بشه ؟ اگه اینجوریه پس چه مزیتی داره alternate دانلود کنیم ؟
    3- برا دانلود DVD اش 10-12 تا کشور و منطقه زده ؟ اینا فقط سرورهاشون فرق داره یا زبونشون هم فرق داره ؟ اگه فقط سروره ، کدومش برا ایران سریع تره ؟
    4- نسخه ی Ultimate Edirion (غیر رسمی و دستکاری شده) مشکل امنیتی نداره ؟ برا تازه کارهایی مثل من مناسبه ؟
    5- اگر کتاب PDF ای در مورد آموزش خط فرمانها برا افراد مبتدی هست لطفا معرفی کنید ، تا برا نصب هر برنامه اینترنت رو از این به بعد زیر و رو نکنیم .
    6- جایگزینی برای پلاگین فلش پلیر توی فایرفاکس اوبونتو هست ؟ که باهاش بشه Youtube رو دید ؟
    ببخشید درخواست هام طولانی شد

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من زیاد با آفیس کار نکردم و اطلاعات زیادی ازش ندارم.

به دنبال یه قسمت About بگردید. یا این دستور رو وارد کنید:
    head -n1 /etc/issue
    اجرا یا کامپایل؟ برای نصب gcc کافیه از تو پکیج منجیر دنبال gcc بگردید.
    برای برنامه نویسی با سی پلاس تو لینوکس توصیه می کنم از qt استفاده کنید.
    من نمی دونم چه طور از شما سپاسگزاری کنم. فقط می گم متشکرم.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .
    1-من از سایت اوبونتو ورژن 11.10 cd v دانلود کردم ، و حالا مشکلم اینه که چه به صورت لایو چه به صورت نصب شده ، Movie Player و یه سری دیگه از برنامه هاش درست کار نمیکنن و باید پلاگینش رو دانلود کنی ، حالا میخوام ببینم اگه ورژن DVD ش به حجم 1.5 گیگ ر. دانلود کنم فرقی میکنه یا فقط Language Pack اش کامله ؟
    2- نسخه ی Alternate یعنی چی ؟ یعنی لایو نیست . حتما باید نصب بشه ؟ اگه اینجوریه پس چه مزیتی داره alternate دانلود کنیم ؟
    3- برا دانلود DVD اش 10-12 تا کشور و منطقه زده ؟ اینا فقط سرورهاشون فرق داره یا زبونشون هم فرق داره ؟ اگه فقط سروره ، کدومش برا ایران سریع تره ؟
    4- نسخه ی Ultimate Edirion (غیر رسمی و دستکاری شده) مشکل امنیتی نداره ؟ برا تازه کارهایی مثل من مناسبه ؟
    5- اگر کتاب PDF ای در مورد آموزش خط فرمانها برا افراد مبتدی هست لطفا معرفی کنید ، تا برا نصب هر برنامه اینترنت رو از این به بعد زیر و رو نکنیم .
    6- جایگزینی برای پلاگین فلش پلیر توی فایرفاکس اوبونتو هست ؟ که باهاش بشه Youtube رو دید ؟
    ببخشید درخواست هام طولانی شد
    آقا من سوال هام رو تو انجمن خود اوبونتو مطرح کردم و جوابهای کاملی گرفتم . اگه کسی خواست جوابها رو ببینه بره به این لینک :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام...امروز متوجه شدم درایو dvd سیستم ناپدید شده....اصلا توی قسمت computer نیست
    این مشکل چطوری حل میشه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی کتاب خوب برای یادگیری دستورات لینوکس می شناسه معرفی کنه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به libooks.ir یه سری بزنید.

13. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •