نه همین بود!
سرعت دانلودم روی 230 هست.از قبل هم بود.شب هم تازگی ها همین سرعت رو دارم ولی با دردسر های ما وقع!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نه همین بود!
سرعت دانلودم روی 230 هست.از قبل هم بود.شب هم تازگی ها همین سرعت رو دارم ولی با دردسر های ما وقع!
سلام
کسی از منطه چمران اینترنت داره اینجا ؟! 560 و ... ؟! من میخوام بدونم از چه شرکتی بگیرم شبانه بهتری دارم ؟!
چون شبانه و دانلود زیاد واسم مهمه ! ترافیک روزانه مهم نیست زیاد ! پارس آنلاین خوبه اینجا ؟! سرویس 1مگ سرعت و 2گیگ ترافیک با 18900 ؟! یا اینک سرعت 128 با 1مگ تفاوتی نداره ؟!
آقا اگه شبها هم همین سرعت رو داری دانلود نکن چون از حجمت کم میکنه بعد دوباره مصیبت میشه
من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت تا اطلاع ثانوی شبها رایگان نیستو حجم کم میکنه
![]()
روزها باید 230 باشه
شبها هم که رایگانه باید 130 باشه
منتظرم...![]()
ای بابا،عجب مسخره بازی ای شده وضع این شرکت! منم چند شبه دانلود نمیکنم! اینا که الان سایتشونم باز نمیشه،چه برسه به پنل و ...! یعنی چی تا اطلاع ثانوی؟یعنی اگه رایگان بشه زنگ میزنن میگن از امشب رایگانه شما برو دانلودتو بکن؟!!![]()
دیر گفتی احسان جان.دوباره قطع شد.حالم ازشون به هم میخوره.دیشب زنگ زدم به اون پشتیبانی بی شعور میگم دانلود رایگان از چند شروع میشه میگه 2.یه کلام نمیگه قطعه.فردا دوباره دردسر دارم تا وصلش کنند.الان که زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یه هفته دیگه شبانه نداریم.واقعا خودشون رو خراب کردند.حداقل اطلاع رسانی هم نمیکنند.
الان اوضاع صبا چطوره؟
سرعت دانلود 1 مگش تو شب چطوره؟
چه جالب یعنی یوزر و پس شما روزانه و شبانه اش یکی هست؟
ماله صبا که نه پس شما این جوری کی متوجه میشید رایگانه یا داره از حجمتون کم میکنه؟ کلا ملاک شبانه فقط ساعتشه؟
و اگه اختلال تو سیستمشون داشته باشن اون وقت مثله الان از حجمتون کم بشه بهتون بر میگردونن یا دزدیده میشه میره؟
بله یکی هست.اکثر آی اس پی ها یکی هست!
ملاک فقط ساعتشه.توی پنل میتونی ببینی که از کی کم نمیکنه.اصولا ساعات رایگان که شروع میشه یه لحظه قطع میشه و دوباره وصل میشه.سرعت هم واقعی میشه.
الان زنگ زدم دوباره حجمم رو برگردوند.گفت تا وقتی که بهتون نگفتیم شبانه دانلود نکنید.گفت یه باگ تو سیستم هست.حدود 8 روز هم به زمانم اضافه کردند.
الان صبا شب چطوره؟
تو این 5 ساعت چقدر میشه گرفت؟
اگه تک لینک بخوای دانلود کنی با سرعت 45 دانلود میکنه
ولی اگه مثل من ده تا فایل برای دانلود بذارید من تونستم 3.4 GB بگیرم
من از شبکیه سرویس دارم ولی سرویس به نام خودم ثبت نشده حالا باید چیکار کتم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)