کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
سرعتش مثل همون Class حدود 70-80 کیلوبایت هست.
سلام داداش خوبی شما مهابادی منم نقده هستم خوبی؟
adsl مخابرات 128 را چند خریدی چه سرویسی رو خریدی منم برم بخرم از مخابرات؟میشه قیمت دقیق و کدوم سرویس خریدی دقیق را برام بگین؟
خوب این سرعت همیشکی هست یا نه؟
سرعت شبانه مخابرات چنده؟
واقعا از دست این نوین نت خسته شدم یه خط دیگه دارم نمیدونم مخابرات بگیرم یا مکس نت؟
یه سوال دیگه شرمنده الان سرعت مکس نت شبا موقع رایگان کم میششه؟
الان نوین نت دارم شب به زور 600 مگ دانلود میکنم تو ساعت رایگان سرعت 60 اصلا یه درد نمیخوره
داداش میشه بگین سرویس شما چیه؟
ماله من مخابراته 512 ، سرعت دانلودم هم بین 80 تا 100 هست
توصیه من اینه که مخابرات بگیری چون نسبت به جاهای دیگه خیلی ارزونه
512 اگه بخوای بگیری اونم 5 گیگ باید 16300 تومن پرداخت کنی
دانلود رایگانشم نسبت به جاهای دیگه خیلی بهتره یعنی از ساعت 1 تا 8
البته مکس نت نقده هم خوبه
چنتا از دوستام اونجا ازش استفاده میکنن
ولی ماله اونا فک کنم 2 مگ هستش سرعتشونم باید 200 تایی باشه
تشکر داداش
شما کدوم شهر هستین؟
من تو نقده هم مکس نت داشتم بعد عوض کردم رفتم نوین گفتم ببینم چجوریه ولی هیچی نیست سرعت روزانش خوبه 512-2مگ هست که تا 300 هم دانلود میکنه ولی شبا از 16تا 60 متغیره
خواستم باز مکس بگیرم دیدم شما از مخابرات تعریف کردین گفتم یه بارم مخابرات را تجربه کنم فردا صبح میرم واسه وصل کردن .....
این مخابرات بیشتر از 512 میده واسه کاربر خانگی یا با چه شرایطی میشه خرید کرد؟
درود دوست عزیز. الان رفتم چک کردم دیدم سرعت شده 20 ! ولی سرویس ما 128 محدود 1 ماهه هست که 3 گیگ ترافیک داره و 8.400 هزینش شد.
سلام دوستان یه سوال من هنوز مخابرات نخریدم یعنی مشکلاتی بوده نتونستم میخوام بخرم ولی 2 مگ میخوام
اگه از دانشگاه نامه بیارم واسم میدن؟
کلا واسه چه چیزایی میدن؟
از ایثار میشه نامه اورد؟؟
این 2مگ سرعتش شبانه پایین میاد یا نه مثلا با 200 میتونه تو ساعات رایگان دانلود کنه؟اصلا 2 مگ مخابرات ساعت رایگانداره؟
بعد چند مدت که اگه تو ساعات رایگان دانلود کینم یعنی زیاد دانلود کنیم بن که نمیکنن جلوشون نمیبندن که؟
Last edited by saeid000; 11-02-2013 at 23:10.
آخه توش توضیحاتش نوشته 256 کیلوبایت تا 1 مگابایت،جریان چیه؟
خوب این اینترنت بین 10 نفر شیر میشه. بعضی وقتا که هر 10 نفر استفاده میکنند ، میشه 256 کیلوبیت و بعضی ساعات کم مصرف هم میشه 1 مگابیت. ولی تقریبا همیشه رو 70 کیلوبایت هست. شبا هم حدودا 40-50
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)