لپ تاپ برای برنامه نویسی و یکم بازی و کارای گرافیکی حداکثر 700 تومن کدام را پیشنهاد می کنید
وسترو 1000 یا
IBM-Lenovo (لطفا مدل - کانفیک و قیمت بدهید)
لپ تاپ برای برنامه نویسی و یکم بازی و کارای گرافیکی حداکثر 700 تومن کدام را پیشنهاد می کنید
وسترو 1000 یا
IBM-Lenovo (لطفا مدل - کانفیک و قیمت بدهید)
کسی جواب منو نمی ده؟ روانی جان شما که پستی را بی پاسخ نمی گذاشتید!![]()
سلام
1510 چی؟ اونم به tv وصل نمیشه؟
1510 یک خروجی مانیتور دارد که با کمک این یک تبدیل به خروجی TV تبدیل می شود.
( شما میتوانید با کمک تبدیل از خروجی TV این نوت بوک استفاده کنید )
موقعی که از سایت اصلی خود سایت خرید می کنیم
علاوه ر سی دی اصلی ویندوز آیا آنتی ویروس ارجینالی هم میدن؟
محصولات سونی بیشتر مد نظرمه
از نظر کیفیت خوبن سونی های 1300؟
کلا محصولات سونی خوبه از نظر کیفیت و ماندگاری؟
حداکثر قیمتشون تا 1500
سلام
در کل از نظر زیبایی و کیفیت ساخت و عمر بهتر سونی اول هست چه در رنج قیمت 1.300.000 و چه 2.300.000
از سایت که هیچ شما از هر جای ایران که بخری موظف به دادن سی دی اورجینال انتی ویروس که ازقبل معمولا نصب هست + سی دی اورجینال ویندوزتون اما با لیبل برند لپ تاپ شما .
دوست عزيز
بنده با اين فورم اشنا شدم وباتوجه به راهنماييهاي دوستان بزرگوار نوت خود را تهيه كردم
پس وظيفه خود مي دانم ضمن احترام به قوانين فورم در حد دانش وتجربيات با ديگر دوستان تبادل اطلاعات نماييم
لذا نوشتن نام گارانتي در اين تايپك ايرادي ندارد
به اميد موفقيت دوستان
آیا سایت هایی هستند که کاتالوگ رایگان نوت بوکاشونو با قیمت و مشخصات و عکس بفرستند؟
سلامآیا سایت هایی هستند که کاتالوگ رایگان نوت بوکاشونو با قیمت و مشخصات و عکس بفرستند؟
خوب شما اگه به سایتهای معتبر گارانتی ایرانی بری لپ تاپ ها رو با جزئیات زیاد و عکس و ... زدن .
ولی فرستادن و ... خیر در ایران که هیچ در هیچ جای دنیا مرسوم نیست .
من از سایت اصلی خود سونی بود ..البته مبدونم به ایرتن نمیفرستند من دوستی دارم در اکراین که ادرس اون رو میزنم و اون تحوبل میگره و برام میفرسته
میخوام بدونم با سی دی ارجینال میده خود سایت و همچنین ویندوز رو؟
اصولا با چه انتی ویروسی ارائه میشه؟
سونی پس خوبه؟..یعنی دوام داره؟ زپرتی نیست و زود خراب بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)