ویندوز من ویستا هست چنین مسیری وجود نداره
ویندوز من ویستا هست چنین مسیری وجود نداره
این کار رو هم کردم جواب نداده
سرور رو هم دستی عوض کردم همون جوریه!
سلام من هم با مشکل عدم بروز رسانی (حتی با ف ی ل ت ر ش ک ن) مواجها هستم و هر بار تنها تا 90% پیش میرود.
این هم لینک گزارش سیستم.
KIS 8.0.0.506کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Win Xp SP3
Last edited by adibboby; 11-04-2009 at 13:29.
تصویری از ارور های مربوطه در بخش آپدیت کاسپر اسکای رو قرار بدید.
ضمنا بابت اعمال شدن تنظیمات فیلطر شکن هم مطمین باشید.
.c:/ProgramData/Kaspersky Lab/AVP8/Data/Updater/Temporary Files/ temporaryFolderویندوز من ویستا هست چنین مسیری وجود نداره
Last edited by omid-p30; 11-04-2009 at 16:50.
این هم تصویر ارور Kaspersky
بعد از 91% connection terminted میشه
قسمت قرار دادن عکس مشکل داشت لینک آن را قرار دادم.
http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=xzjymeztzmy&thumb=5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by adibboby; 11-04-2009 at 18:20.
سلام ..خسته نباشید.....من الان یک هفته اس که نمیتونم کاسپر رو اپدیت کنم.......
ممنون میشم بگید مشکلم رو چطور حل کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اشتباه نکرده نباشم از ورژن 6 استفاده میکنید. در مورد ورژن 6 با اطمینان بالا توصیه میشه با توجه به اینکه نسخه های 7 و8 تغییرات زیادی کردند و ورژن 6 مدتهاست از رده خارج شده آخرین ورژن کاسپر رو از سایت کاسپراسکای دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامنیت کامل رو هیج موقع نمیشه برقرار کرد بلکه فقط میشه ضریب اطمینان رو بالا برد. در مورد نسخه جدید کاسپر با آپدیت شک نکنید که کاملترین محصول اینترنت سکوریتی رو دارید.فایروال کاسپر هم امتحان خودش رو پس داده جز فایروال های قدرتمند هست که نتایج آخرین تست ها رو میتونید در تاپیک مقایسه فایروال ها ببینید.دوستان آیا نسخه جدید کاسپر با آپدیت امنیت کامل رو داره؟
چون ناد و آویرا فایروالشون ضعیفه
دوستان کاسپر بعضی اوقات پیغامهایی میده ALLOW و Block یعنی چی؟کدوم رو بزنم؟
در مورد سوال آخر هم در پست زیر توضیح داده شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 11-04-2009 at 22:42.
این مشکل بدلیل شلوغی سرور برنامه آنتی فیلطر و قطع ارتباط موقت کسپرسکی با سرور خود رخ میده
شما در یه زمان که سرعتتان خوب است و حجم ترافیکی هم پایین است مجددا با فیلطرشکن امتحان کنید
شما ازکدام نسخه کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
شما می توانید از طریق مرورگر وارد سایت www.Kaspersky.com شوید ؟
دوستان شما برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
در ضمن به تازگی سرورهای برنامه UltraSurf اندکی شلوغ شده و شاید این مورد سبب بروز چنین مشکلی برای شما باشد
دوستان آیا مقایسه ای بین امنیت فایروال ورژن 7 و 8 انجام شده؟
ورژن 7 برای خیلی از نرم افزارها Template داشت اما ورژن 8 برنامه هایی که در Trusted قرار میگیرن رو Allow any activity برای Network میده! میشه Rules رو دستی وارد کرد اما خیلی وقت گیره، راهی برای استفاده از Template وجود نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)