با بودجه ی 7.5ملیون بهترین انتخاب به نظر شما کدوم ماشین می تونه باشه ؟
با بودجه ی 7.5ملیون بهترین انتخاب به نظر شما کدوم ماشین می تونه باشه ؟
سلام
ببین دوست عزیز هرکسی بیاد نظر بده یجورایی عقیده های خودشو در نظر میگیره.مثلا من خودم باشم میگردم پراید میگیریم ولی شما از 405 خوشتون میاد و میگین بدرد مسافرت هم میخوره و تو این ردیف ماشینها مثل 206 یا سمند و یا 405 مدل 82 تا 84 بهترین انتخاب هم 405 هست چون وسایلش فراوون و ارزونتر به نسبت اونا و یجورایی روپا کردنش هم راحت تره و هم کم خرج تر تا اونا![]()
سلام
قیمت 206 تیپ 2 مدل 87 در چه حدودی هست؟
الان صفرش با ترمز ABS در حدود 14 تومن هست، درسته؟
سلام دوستان .
من هم با دوستمون موافقم با 7.5 میلیون 405 مدل 82 .83.81 میشه خرید البته نسبت به تمیز بودن.
سلام دوستان...با بودجه حدود 20 تومان ماشین چی پیشنهاد می کنید؟ ماشین خوب...یعنی حالت ماشین که حالت خانوادگی داشته باشه...منظورم اینه که ماشین به نسبت جا داری باشه....ترجیحا هم اتومات باشه...میخوام بهترین گزینه را با توجه با بودجم انتخاب کنم...
با انتظارات شما ماشین صفر اگه بخوای 100% 206SD تیپ V9 که دنده اتوماتیک هست رو پیشنهاد میکنم!سلام دوستان...با بودجه حدود 20 تومان ماشین چی پیشنهاد می کنید؟ ماشین خوب...یعنی حالت ماشین که حالت خانوادگی داشته باشه...منظورم اینه که ماشین به نسبت جا داری باشه....ترجیحا هم اتومات باشه...میخوام بهترین گزینه را با توجه با بودجم انتخاب کنم...
از لحاز امکانات رفاهی و ایمنی در رنج خودش از بهترین هاست!
بعد از اون سمند هم هست که من مدل های TU5 و EF7 رو پیشنهاد میکنم!
ممنون برای راهنمایی...راستش من دنبال بهترین انتخاب هستم..نمیدونم آیا رفتن سراغ ماشین دست دوم صحیح هست یا نه؟ البته اونم نه هر دست دومی...ماشینی که زیاد کار نکرده باشه و به قولی تمیز باشه...واقعا این 206 ها خوب هستن؟ اینا تولید میشن دیگه؟ نمیدونم آخه شنیدم شدن 207...یه چنین چیزی...پیشنهاد دیگه ای ندارین؟این 206 در مقایسه با مثلا پرشیا که قیمتش هم پایین تر هست انتخاب بهتری هست؟
دوست عزیز 206 تیپ V9 از هر لحاظ نسبت به پرشیا بهتره هم از لحاظ امنیت هم کیفیت و قدرت و شتاب .
اینکه 206 تبدیل به207 بشه چنین چیزی نیست 207 یه ماشینی دیگه هست 206 هم یه مدل دیگه.
اره تولید میشه.
207هم ماشین خوب وجدید است اما جادار نیست.
دوست عزیز به نظرم با این بودجه اتوماتو حذف کنی بهتره چون با این پول اتومات به درد بخور پیدا نمی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)