تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 470 از 2403 اولاول ... 3704204604664674684694704714724734744805205709701470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته اون دوستتون احتمالا منظورش ۵ مگ بر ثانیه بوده وگرنه ۲ ثانیه ای اون فایل باید اپ میشد
    ..
    راستی IMDb هم به همت بچه های اندیشه قیلطر شده یا بچه های مخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...این وسط ضرر رو isp میده اگر من شکایت کنم نه بنده.

...کل رشت هم بشه 14 کیلو بایت بهتره تا دزدی کنند از مال مردم.

در ضمن محدودیت سرعت هم تا همین 3 ماه دیگه برداشته میشه طبق اخبار...
    با این حرف ها دیگرانو نترسونید اینجا تو ایران اینترنتی وجود نداره که بخواد سرعتش کم بشه حالا مثلا 512 هم شد اینترنت اونم اشتراکی هر جای دنیا بگی میخندن بهت. خوبه که همین اینترنتم با هزار دنگ و فنگ و مشکل میدن به ما.
    1) اگه شما سرعتت زیر استاندارد 512 هست در حالی که پول 512 رو میدی مشکلت هم مدت زیادیه که حل نشده میتونی از شرکتی سرویس بگیری که حقوق کاربراش رو بیشتر رعایت میکنه . من هم کاملا قبول دارم اینترنت فقط دانلود نیست و در این مورد شما حق اعتراض دارین یا اینکه سراغ سرویس دهنده بهتر برین و اینقدر اعصابتون رو خورد نکنید . الان هم لطفا نفرمایین انتقال سرویس معطلی داره و و و ... من مطمئنم کسی که تا این حد از یه سرویس ناراضی باشه هرگز خودشو عذاب نمیده و میره جای بهتر . اما اگه کسی حاضر باشه همه این مشکلات رو تحمل کنه و عذاب بکشه و شرکتش رو هم تغییر نده نشون میده هنوز نکات مثبتی تو اون شرکت میبینه که از نکات منفی بیشتر هستند و باعث میشه از تصمیمش منصرف بشه .

2) سوال اینجاست که چند درصد کاربرای اندیشه اشتراک 512 دارند ؟ و چند درصد 128 ؟ من که فکر میکنم درصد خیلی بالایی از کاربرا اشتراک 128 داشته باشند و شرکتی که به قول شما هدفش دزدی باشه نمیاد بهشون 5 تا 10 تا برابر سرعت استاندارد سرویس بده ! اگه سرعت شما زیر استاندارده دارن حق شما رو ضایع میکنن و باز هم میگم حق اعتراض دارین اما وقتی میشه حرف از دزدی زد که مثلا نصف کاربرای یه شرکت سرعتشون زیر استاندارد باشه اون هم تو بیشتر ساعات نه 4-5 ساعت از 24 ساعت . البته اگه 1 دقیقه هم زیر استاندارد باشه بازم ضایع کردن حق مشتری هست و شکی هم توش نیست .

3) نظر شما اینه که خیلی بهتره که همه 128 ها سرعتشون 16 باشه و لی شما هرگز سرعتت از 64 پایین تر نیاد! البته شاید این عدالت باشه اما فکر میکنم اکثر دوستانی که اینجا الان از سرعت بالای 150 در طول روز استفاده میکنن با نظر شما مخالف باشند ! این یه جور خودخواهیه که آدم حاضر باشه این سرعت تشویقی واسه همه قطع شه تا مشکل خودش برطرف شه ... بجاش بهتره همیشه بخوایم اینطور باقی بمونه و در عین حال شما هم همیشه سرعتت بالاتر از استانداردی باشه که پولش رو میدی . اینجوری بهتر نیست ؟!

4) همونطور که bios گفت سرعت تشویقی که شرکتا میدن در اصل غیر قانونیه و مجاز نیستن به مشترکی که سرویس خانگی داره و شرایط دریافت سرعت بالاتر رو نداره چه تشویقی چه غیر تشویقی سرعت بالاتر از 128 بده. شما که شرایطش رو داری ازاین قانون استثنا هستی ... اما در مورد اخبار که ظرف 3 ماه آینده محدودیت سرعت برداشته میشه ... اولا خبر درستی نیست و نمیشه ! اگه قرار بود بشه همون اول با اومدن وزیر جدید ارتباطات میشد . اما این قانون به خاطر نظر شخصی وزیر قبلی نبوده که الان به سادگی و با نظر وزیر جدید لغوش کنند ! این جزو سیاستهای کشور بوده که کاربر خانگی حق دسترسی به سرعت بالای 128 نداشته باشه اون هم به دلیل بعضی مسایل که اینجا جای بحثش نیست....... و اون مسایل هنوز حل نشده و تا وقتی حل نشه هییییچ لزومی برا تغییر این روند احساس نخواهند کرد . ثانیا : همین الان هم خیلی افراد مثل شما مجوز استفاده از سرعت بالاتر رو دارند و حتی میشه به راحتی این سرویسها رو گرفت . کسی که راهش رو بلد باشه 3 سوته میگیره و خود مسئولین هم به سرعتای بالاتر دسترسی دارند پس هر کدوم از مسئولین هم به این قانون اعتراض کنن فوری دهنشون رو میبندن که افراد واجد شرایط که مشکلی برای گرفتن سرعت بالاتر ندارند ! این سرعت 128 برای کاربر ساده خانگی است که اصلا نیازی هم به سرعت بالاتر ندارد ! پس هنوزززز این قانون وجود داره و اگر بخوان به یه شرکت گیر بدند به راحتی میدن و میتونن کلاس سرعت تشویقی رو هم تعطیل کنن و فکر نمیکنم کسی از کاربرا این رو بخواد .این به معنی ترسوندن کسی نیست و شما همچنان برای سرویس خودتون حق اعتراض دارین . فقط از این جهت گفتم که اتفاقا چون اینجا ایرانه همه چیز امکان پذیره و نمیشه رو این چیزا %100 حساب کرد.

5) چون اینجا ایرانه در نتیجه تجربه سرعت بالای 150 کیلو بایت ( و تا چندی پیش 200 کیلو بایت ) در مقایسه با واقعیت های موجود در ایران و سرعت اینترنت در شهرهای مختلف مقدار قابل قبولی محسوب میشه . واقعا فکر میکنید چند درصد جمعیت کاربران اینترنت ایران در حال حاضر به همون سرعت 512 شما دسترسی دارند ؟! سرعت بالای 1 مگابیت بماند ... من کاملا حرف شما رو قبول دارم که در مقایسه با خیلی نقاط دنیا سرعت 512 واقعا مسخرست و در اکثر کشورهای پیشرفته سرعت 512 به پایین اصلا اینترنت پرسرعت محسوب نمیشه و 512 حداقل تعریف برای اینترنت پرسرعته ... و من هم قبول دارم که اگه بخوایم با اونا خودمون رو مقایسه کنیم اصلا به حساب نمیایم ... اما وقتی داریم از اینترنت شهرمون حرف میزنیم باید سرعتش رو هم با متوسط سرعت اینترنت تو محیط اطرافمون بسنجیم ... درسته تو ایران در مقایسه با دنیا اینترنتی وجود نداره اما تو جامعه ای که هنوز بالای %50 مردم دایل آپ استفاده میکنن و بالای %50 از adsl داران سرعت متوسطشون همون 128 استاندارد هست اونوقت سرعت 512 و یا سرعت روزانه بالای 1 مگابیت مطمئن باشین سرعت مناسبی محسوب میشه . این واقعیتی هست که متاسفانه اینجا وجود داره و هیچ دلیلی نداره حالا که شرکتا به هر دلیل ( از بابت جذب مشتری بیشتر یا هر چی ) جرات کردن و با وجود قانون عصر حجر دارن همین سرعتای تشویقی رو میدن ما خودمون رو از همین تجربه خوشایند محروم کنیم ! وگرنه کی بدش میاد سرعت اینترنت اینجا مثل کره جنوبی باشه ؟!

6) با همه این نکاتی که گفتم باز هم می گم شما حق دارین از شرکت بخواین بهتون سرعت در حد استاندارد بده و حق شما محفوظه ... اما خوبه دوستانی که از پارس و جاهای دیگه اشتراک دارند هم بیان نظر بدن شبها سرعتشون از مقدار قانونی پایین تر میاد یا نه ؟ مثلا 512 پارس تو شب همیشه بالای 64 هست یا اون هم ممکنه پایین تر بیاد ؟
    در ضمن سرعت امشب تورنت تا الان که ساعت 3 هست بین 140 تا 168 در نوسان بوده و فقط بعد از ساعت 1 یکبار به مدت 5 دقیقه سرعت 0 شد بعدش عالی. شب خوش .

3. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...
    راستی IMDb هم به همت بچه های اندیشه قیلطر شده یا بچه های مخابرات
    اینجور همت های بزرگ فقط کار مخابرات هست . خیلی وقته isp ها مسئولیتی برای فیل کردن یا باز کردن سایتها ندارند . تشخیص فیل-ترینگ به عهده کمیته تشخیص مصادیق فیل-ترینگ و اجرای اون هم به عهده شرکت زیر ساخت هست که جزو زیر مجموعه های وزارت ارتباطات محسوب میشه و این چیزا دست شرکتا نیست . شاید هم م مثل گوگل که چند بار فیل شد و باز شد این هم اشتباه فیل شده باشه ... در بعضی موارد هم مثلا توی یه سایت یه تبلیغ یا کلمه ای قرار میگیره که نرم افزار فیل-ترینگ اتوماتیک تشخیصش میده و باعث بسته شدن سایت میشه . به هر حال امیدوارم بازش کنن تا ناچار به استفاده از روشهای دیگه نشیم !

5. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اخه یه نکته ای هست برا بچه های ادلیستم تو یاهو فرستادم گفتن که براشون سایت باز هست (شهرای دیگه). از یکی از بچه های پارس رشت هم پرسیدم گفت باز و بسته میشه

7. این کاربر از assimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

خدایا من 70 % وب گردیم تو IMDB بود وبقیش گوگل...بدونه IMDB واقعا نمیشه زندگی کرد...لعنت به بانیش و اونی که خیلی چیزه...

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

birak جان شما همیشه کامل و مفید توضیح میدی اما سرم داره گیج میره
    یه سوال ازت دارم جان من راستشو بگو واسه کی کار میکنی؟

من خودم میخاستم برم پارس اما همسایمون پارس داره سرعتش از من 3 کیلو بیشتره اما خوب من رفتم اندیشه تمدید کردم بعد 3 شب سرعت داغون دیشب سرعت خوب بود اما میدونم که باید در روز های اینده سرعت کمو تحمل کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدایا من 70 % وب گردیم تو IMDB بود وبقیش گوگل...بدونه IMDB واقعا نمیشه زندگی کرد...لعنت به بانیش و اونی که خیلی چیزه...
    خواب از v*p*nاستفاده کن هم سرعت باز کردن صفحه ها بالاتر هست هم سرعت دانلود از بعضی سایت ها.

11. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

birak جان شما همیشه کامل و مفید توضیح میدی اما سرم داره گیج میره
    یه سوال ازت دارم جان من راستشو بگو واسه کی کار میکنی؟
    من خودم میخاستم برم پارس اما همسایمون پارس داره سرعتش از من 3 کیلو بیشتره اما خوب من رفتم اندیشه تمدید کردم بعد 3 شب سرعت داغون دیشب سرعت خوب بود اما میدونم که باید در روز های اینده سرعت کمو تحمل کنم
    ببخشید زیادی کامل بود شما دچار شدی ! سعی میکنم از این به بعد کمتر کامل باشه ! حالا کلی نکاتش رو هم قیچی کردم ! دست خود آدم نیست ... وقتی صحبت اینترنت ایران میشه ناخوداگاه خون آدم به جوش میاد ! حالا عیب نداره بجای اینکه دوستانی که 12 ساعت در روز counter و warcraft آنلاین بازی میکنن و همیشه هم اعصابشون بخاطر سرعت پایین یا پینگ بالا خرابه یه 5 دقه هم که به تاپیک سر میزنن بجای بد و بیراه گفتن به شرکتا سرشون به خوندن نوشته ها گرم شه آروم شن !
    واسه کی کار می کنم ؟! هیچکس ! آقای خودمم ! نوکر خودم !
    ولی از شوخی گذشته همیشه امیدوارم یه روزی بشه که کیفیت اینترنت ما هم لااقل نزدیک استانداردهای بین المللی بشه ... مطمئن هم هستم که می شه ... تنها مشکلی که هست اینه که این پیشرفت فوق العاده کنده ... ولی پیشرفت تکنولوژی چیزی نیست که بشه به سادگی جلوش رو گرفت ! هر نادانی هم که بخواد روند این پیشرفت رو کند کنه آخرش بازندست ... تا همین چند وقت پیش که خودمون هم دایل آپ داشتیم رسیدن به سرعت 7 کیلو بایت باعث شادیمون میشد ! اما الان به راحتی از سرعت بالای 100 حرف میزنیم و شاکی هستیم ... و یه نمونه دیگه ورود نسل سوم تلفن همراه (3g ) هست که میتونه تا سرعت چند مگابیت اینترنت رو هم پشتیبانی کنه و اینا موندن چیکارش کنن ! اگه سرعت اینترنت اون هم به 128 محدود کنن که دیگه نسل سوم نمیشه !!! به هر حال ناچار میشن کم کم بپذیرند محدودیتها برداشته بشه .. فقط امیدوارم زیاد طول نکشه و به عمر ما هم قد بده روزای ایده آل اینترنت رو هم ببینیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من من بخیل نیستم به همه سرعت بالا بدن اصلا من سرعت بالا نمیخوام من حقمو میخوام.

به خدا اگه به همه افرادی که 128 دارن بر فرض 10 مگابایت سرعت بدن 24 ساعت شبانه روز من هیچ اعتراضی نمیکنم خوشحال هم میشم ولی حق 64 کیلوبایت منو بدن لا اقل من با همون 64 کیلوبایت خودم راضیم.

در واقع سرعت تشویقی دادن بر میگرده به سیاست مدیر شرکت ممکنه از قیافه من خوشش نیاد به من تشویقی نده به من ارتباطی نداره حق اعتراض هم ندارم.
    ولی سرعتی که به طور قانونی خریدم رو موظف هست که بده.

در ضمن جناب Birak ادم چیز نداشته رو تقسیم نمیکنه هیچوقت حرف منو قبول داری؟

وقتی شما پهنای باند نداری کسی مجبورت نکرده بیشتر از ظرفیتت اینترنت بدی این کار خلاف قانون هست هزار تا مشکل هم پیش میاد برای کاربر هات و باعث افزایش نا رضایتی میشه.

این فقط بر میگرده به طمع زیادی داشتن isp ها تو ایران نه فقط اندیشه همه isp ها بیش از ظرفیت اینترنت میدن تو ایران. این پول چه کارها که نمیکنه.

به هر حال امید دارم زودتر این مشکل رو حل بکنن.

ایشالا به همتون نت 10 مگ بدن تشویقی.

14. 4 کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

ببخشید زیادی کامل بود شما دچار شدی ! سعی میکنم از این به بعد کمتر کامل باشه ! حالا کلی نکاتش رو هم قیچی کردم ! دست خود آدم نیست ... وقتی صحبت اینترنت ایران میشه ناخوداگاه خون آدم به جوش میاد ! حالا عیب نداره بجای اینکه دوستانی که 12 ساعت در روز counter و warcraft آنلاین بازی میکنن و همیشه هم اعصابشون بخاطر سرعت پایین یا پینگ بالا خرابه یه 5 دقه هم که به تاپیک سر میزنن بجای بد و بیراه گفتن به شرکتا سرشون به خوندن نوشته ها گرم شه آروم شن !
    واسه کی کار می کنم ؟! هیچکس ! آقای خودمم ! نوکر خودم !
    ولی از شوخی گذشته همیشه امیدوارم یه روزی بشه که کیفیت اینترنت ما هم لااقل نزدیک استانداردهای بین المللی بشه ... مطمئن هم هستم که می شه ... تنها مشکلی که هست اینه که این پیشرفت فوق العاده کنده ... ولی پیشرفت تکنولوژی چیزی نیست که بشه به سادگی جلوش رو گرفت ! هر نادانی هم که بخواد روند این پیشرفت رو کند کنه آخرش بازندست ... تا همین چند وقت پیش که خودمون هم دایل آپ داشتیم رسیدن به سرعت 7 کیلو بایت باعث شادیمون میشد ! اما الان به راحتی از سرعت بالای 100 حرف میزنیم و شاکی هستیم ... و یه نمونه دیگه ورود نسل سوم تلفن همراه (3g ) هست که میتونه تا سرعت چند مگابیت اینترنت رو هم پشتیبانی کنه و اینا موندن چیکارش کنن ! اگه سرعت اینترنت اون هم به 128 محدود کنن که دیگه نسل سوم نمیشه !!! به هر حال ناچار میشن کم کم بپذیرند محدودیتها برداشته بشه .. فقط امیدوارم زیاد طول نکشه و به عمر ما هم قد بده روزای ایده آل اینترنت رو هم ببینیم .
    آقا من نوکرتم شما اتفاقا باید زیاد بنویسی من که خیلی با متنهات حال میکنم اگه شما دو روز نباشی این تاپیک صفایی نداره! البته با عرض پوزش از بقیه دوستان!

16. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •