پس تو دفترچه ازاد نوشته بود که دانشجوهای انصرافی حق شرکت تو ازمون رو ندارن. العان تکلیف چی میشه؟
پس تو دفترچه ازاد نوشته بود که دانشجوهای انصرافی حق شرکت تو ازمون رو ندارن. العان تکلیف چی میشه؟
اون کلی گفته بود
ممنون دوست عزیز که انقدر ابهام داشت جوابتون!واقعیتش من این رو میخوام بدونم کی این تغییرات در دفترچه اعمال میشه!؟
![]()
یعنی ما که 2سال کاردانی خوندیم 4 واحد پاس کردیم اگه اخراج بشیم باز 1 سال فرصت داریم برای رفتن 2باره به دانشگاه؟؟کمالي با اعلام خبر تسهيلات جديد براي دانشجويان انصرافي و اخراجي گفت: به اين دسته از دانشجويان اجازه داده شد تا در صورتي که به رشته و دانشگاه خود علاقه ندارند براي يک بار از تحصيل انصراف دهند و به مدت يکسال فرصت دارند تا به دانشگاه اعزام شوند.
Last edited by wolfman_741; 28-02-2012 at 00:24.
سلام.
طبق قانون جدید آیا مهلت ارسال دفترچه واسه فارغ التحصیلان از تاریخ فراغت از تحصیل، از 6 ماه به 1 سال افزایش پیدا کرده؟
یعنی کسی که تیر امسال ( تیر 91) فارغ التحصیل میشه و لیسانسشو می گیره. طبق قانون جدید یعنی تا تیر سال بعدش (یعنی تیر 92) مهلت داره دفترچه رو پست کنه یا نه همون شش ماهه بعدش باید پست کنه؟
دوستان یک سوال
من نیاز شدیدی به برگه سبزم دارم
بخوام فردا دفترچه را از تهران بفرستم کی برگه سبزم میاد؟
قبلنا 20 روزه میومد جدیدا سریعتر نمیاد؟؟
بعد احتمال داره چه ماهی بیفتم؟
برگه سبز زودتر از 20 روز میاد جدود 10 روز اما همیشه اینجوری نیست.
تاریخ رو هم بسته به سازمانتون داره
ولی خودتون میتونید تاریخ پیشنهادی رو بدید.
دوستان من اول اسفند فارغ التحصیل شدم.....6 ماه مهلت ارسال دفترچم به یک سال تغییر پیدا کرده یا این یک سالی که اعلام شده از سال بعده؟
دفتر های پلیس + 10 امکان بررسی وضعیت نظام وظیفه رو دارن ؟
اگه همین طوری بخواهیم بدونیم تا چند وقت دیگه باید دفترچه رو بفرستیم هم جواب می دن ؟
ببخشید میپرسم فقط سن اعزام 19 شده دیگه ؟ ممنوع خروج بودن از همون 18 هست دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)