اصلا از این ترکیب راضی نیستم!!!
کوشان و شهاب اکبری 1 آهنگ؟!
اونوقت سینا حجازی 2 آهنگ؟!
اصلا از این ترکیب راضی نیستم!!!
کوشان و شهاب اکبری 1 آهنگ؟!
اونوقت سینا حجازی 2 آهنگ؟!
محسن چاوشی 4 قطعه ؟!!
با احترام به کسانی که تنظیمهای چاوشی رو دوست دارن، به نظرم در مقایسه با سایر تنظیمکننده، چه تنظیمکنندههای خودش مقل شهاب اکبری، و چه تنظیمکنندههای بزرگ داخلی، تنظیمهای فوقالعادهای نداره !
ملودیها و صداش عالیه، اما تو تنظیم کسایی بودن که خیلی بهتر از خودش کار کنن ...
(صرفاً نظر شخصی بود)
درسته....
از پیش داوری بدم میاد و تا وقتی آلبوم نیومده نمیشه چیزی رو قطعی گفت ولی امکان اینکه این آلبوم در حد حریص باشه کمی پایین به نظر میرسه....
من دوس نداشتم محسن امسال آلبوم بده و یکم بیشتر رو آلبوم کار کنه ولی هرچه از دوست رسد نیکوست...
با احتمال قريب به يقين كارهاي اميراوكس هم ريتميكه
شهاب اكبري هم شيش و هشت هست ولي گفته شيش و هشت اسلو
اگه واقعا كارهاي كوشان و اميروكس ريتميك باشه كارهاي( يا اكثر كارهاي) محسن اسو هستن چون فكر نميكنم تو 10 قطعه بيشتر از 3-4 تا ريتميك وجود داشته باشه
البته سينا حجازي هم درست معلوم نيست
اگه آلبوم تیریپ غمگین و خود کشی و اینا باشه
زیاد نات پرابلم
ولی اگه محسن چاووشی بخواد کار ریتمیک و تنظیم شلوغ داشته باشه اونوقت اوضاع خیلی بیریخت میشه
بابا کی میخواد پس 13 رو بده؟؟
ای بمیری محسن چاووشی!
آلبوم جدید اومده ؟
یعنی چی آخه
یه پست بالاترو بخون بچه ها دارن سر تنظیم کننده ها بحث میکنن یه دفعه میاد میپرسه آلبوم جدید اومده !
من تنظیم های محسن رو دوس دارم.
امیدوارم امسال آلبوم نده.![]()
شخصیت محسن چاوشی رو همه قبول دارن ولی بعضی مواقع تناقضاتی ایجاد میشه که البته هیچ انسانی بی عیب نیست:
اولا دوستی دو فرد به خودشون ربط داره ولی من هیچ تناسبی بین محسن چاوشی ای که شعراش از غنی بودن اشباعه و این آقای سینا حجازی(لبای پروتزی و مور مور گزگزی!!!!!) پیدا نمیکنم...
محسن چاوشی یادش رفته با کوشان و شهاب اکبری چه کارای موندگاری ساخته و اونوقت مجموع تنظیم های این دو نابغه با این آقا برابری میکنه...
من قصد توهین ندارم....
ولی اگه توهین تلقی میشه مدیرا حذفش کنن...
سلام ...
به نظرم نباید در مورد کارای سینا حجازی پیشداوری کنیم. چون همون طوری که قبلاً گفتم، لزوماً قرار نیست به سبک خودش برای چاوشی تنظیم کنه ... هر خوانندهای شرایط خاص خودش رو میطلبه ...
و خب قاعدتاً خود چاوشی اون قدر عاقل هست که بدونه سبکش با سبک خود سینا حجازی تناسب چندانی نداره![]()
حرفت کاملا درسته و شکی در صحتش نیست...
شایدم کاراش بگیره و همونطور که گفتم از پیش داوری متنفرم و شایدم نتونستم منظورمو برسونم و خودم گرفتار پیش داوری شدم..
ولی منظور اصلی من اینه که نباید به ترکیب تیم برنده دست زد...
آیا مجموع دو تنظیم برای شهاب اکبری و کوشان منطقیه؟!
من اگه این دو تا دو سه تا تنظیم داشتن و یکی هم به این میدادن بحثی نمیکردم ولی وقتی مجموع تنظیم دو نفر که کارشون ثابت شده اس با یک فرد تازه کار (منظورم تازه به تیم چاوش وارد شده) برابری میکنه یکم باید تامل کرد...
همیشه نباید خوشبین بود گاهی بدبینی محض از خوشبینی افراطی خیلی بهتره(البته این مثال بود من اصلا نسبت به این آلبوم بدبین نیستم)..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)