تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 111 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 رگولاتور سرانجام به سراغ اپراتور اول هم رفت

یکشنبه، ۲۶ فروردینماه ۱۳۸۶

رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدت‌ها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيش‌از نرخ مصوب هزينه دريافت كرده‌اند.
    عاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفه‌هاي دريافتي‌از مشتركين خود خبر داد.

شركت ارتباطات سيار، نخستين اپراتور تلفن همراه است و شركت مخابرات نيز مسئوليت واگذاري تلفن‌هاي ثابت عهده‌دار است.

محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات ومعاون وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات به خبرنگار ايرنا گفت: اين دو شركت مدت‌ها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - بيش‌از نرخ مصوب هزينه دريافت كرده‌اند.
    نرخ مصوب هزينه ارتباط از اپراتور اول براي هر دقيقه ‪ ۴۴۷‬ريال اعلام شده است.

خسروي افزود: شركت دولتي ارتباطات سيار تاكنون نرخ تعرفه مكالمه از تلفن همراه اين شركت با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - را ‪ ۷۶۰‬ريال به ازاي هر دقيقه محاسبه كرده است.
    وي گفت: شركت ارتباطات سيار و مخابرات وعده داده‌اند از اين پس تعرفه مكالمه را براي هر دقيقه ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه نكند.

رييس سازمان تنظيم مقررات افزود: تخلف اين دو شركت به آنها ابلاغ شده و اين دو شركت نيز اخيرا اعلام كردند محاسبات خود را به رقم مصوب ‪ ۴۴۷‬ريال برمي‌گردانند.

مخابرات و ارتباطات سيار از بدو آغاز به‌كار اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - تعرفه هر دقيقه مكالمه با اين اپراتور را با اين توجيه كه اين اپراتور هزينه بين شهري ندارد و هزينه مكالمه با آن در كشور به يك اندازه است، ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه كرده‌اند.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ اين سوال كه سازمان تنظيم مقررات در قبال اين تخلف چه اقدامي خواهد كرد گفت: سازمان بازرسي كشور و ديوان عدالت اداري بر كار سازمان‌هاي دولتي و نهادها نظارت مي‌كنند و درصورت اثبات تخلف، اقدامات لازم را صورت خواهند داد.

لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفت‌وگو با ايرنا درباره چگونگي جبران خسارت مشتركين اين دو شركت، گفت: اطلاعات شارژينگ مشتركين تلفن‌هاي ثابت و همراه به مدت شش ماه ذخيره مي‌شود و از نظر قانوني بايد مازاد هزينه مشتركان برگردانده شود.

وي گفت راهي براي جبران خسارت افرادي كه از تلفن‌هاي عمومي با اپراتور دوم تماس گرفته‌اند، وجود ندارد و شركت مخابرات بايد راهكاري براي آن بيابد.

صبوحي در خصوص مكانيزم‌هاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ‪ ۴۴۷‬ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد.

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض 500 تومن نه یک میلیون

دوست عزیز آقای aram_nfs ضمن احترام به شما باید بگم که حرفاتون خیلی یه طرفست اول از همه اینکه قیمت سیم کارتهای دولتی الان دیگه 500 نیست دوم اینکه شما از آنتن دهی خوب اون حرف زدین باید بگم من خودم ایرانسل دارم و واقعا از آنتن دهیش راضیم ولی مشکل خیلی بزرگ اون اینه که تو مترو کار نمیکنه (مثل تالیا) که اونم قرار بود تا آخر سال پیش رفع کنن که اینکارو نکردن .اینترنتش که با این هزینه ای که براش در نظر گرفتن احتمالا دیگه به فراموشی میره .mms هم که قربونش برم در موردش چیزی نگم بهتره .حالا میرسیم به این تعهداتی که دادن و عمل نکردن شما گفتین مخابرات جلوی پاشون سنگ میندازه(که به احتمال زیاد حرفتون درسته) خوب فکر میکنین خود ایرانسل نمیدونست که اینطور میشه پس چرا به مردم وعده هایی میده که میدونه تو اون زمان نمیتونه عمل کنه بهشون پس خودشون هم بدشون نمیاد به بهانه مخابرات دروغ بگن به ملت
    و اما حرف آخر اینکه تو این مملکت خیلی رو حرف حساب باز نکنین حالا از هر مقامی که میخواد باشه اگه یکم به اطرافتون نگاه بکنین میبیینین تعداد آدمهایی که حرف میزنن بهش عمل میکنن از تعداد انگشتای دستتون تجاوز نمیکنه.
    شاد باشین.
    باید همینجا یه چیز دیگه ای رو هم اضافه کنم که همین که می گین الان دیگه قیمت سیم کارتهای دولتی 500 هزار تومن نیست بخاطر همینه که ایرانسل وارد بازار موبایل ایران شده. ودر مورد آنتن دهی در مترو باید بگم شرکت مخابرات دو یا سه سال پیش بعد از گذشت حدود چهار یا پنج سال از افتتاح مترو تونست آنتن دهی رو توی مترو امکان پذیر کنه اونم در حالی بود که مخابرات تمام شهرهای ایران رو تحت پوشش قرار داده بود و به فکر نقاط کور جدید افتاده بود.

اگه هم اینطوری فکر کنیم که اگه ایرانسل می دونست براش مشکل درست می کنن وعده نمی داد پس کی قراره این جو بی رقابتی رو اصلاح کنه و غیر از اینکه توی راهی قدم برداره که دیگرون اون رو ساختن یه راه دیگه درست کنه که هم نزدیکتره و هم راحتره

توی پست قبلیم یکبار گفتم یکبار دیگه هم می گم فعلا من اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و الان این پستم رو با خط ایرانسلم می فرستم

اما اگه شما غیر این فکر می کنین من زیاد اصرار نمی کنم فقط می گم یه کم واقع بینانه به قضایا نگاه کنیم تنها به حرفهای صد تا یه غاز بی خودی رسانه ها و روزنامه ها که همش تو دست دولته اکتفا نکنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من انگار یه چیزهای متوجه شدم ، اینا میخوان دو جور تعرفه بدن ، اونایی که ثانیه ای استفاده کنن ، ایرانسل به خارج از ایرانسل 76 تومن و اونایی که دقیقه ای ، کلا 499، (فکر کنم اینطوری باشه)
    شما اشتباه کردی تا الان ایرانسل دقیقه ای محاسبه می کرده و الان که قراره ثانیه ای محاسبه بکنه دبه کرده و می خواد قیمتش رو زیاد کنه (حالا به بهونه توسعه شبکه می خواد این کار رو بکنه) یعنی تا یه مدت دیگه برای همه ثانیه ای محاسبه میشه و اختیاری به انتخاب ما نیست
    مگه چندتا از دوستای من ایرانسل دارن که برام قیمت 50 تومنی اش مهمه باشه
    من هر کاری دارم با خارج ایرانسل هست که اون رو هم می خوان 76 تومن بکنن(با احتساب عوارض و... 85 تومن)
    ضمنا آقای aram_nfs حتما پول شما از پارو بالا میره که با این قیمت ایرانسل داری با اینترنت کار می کنی نه؟؟
    Last edited by srfarzaneh; 17-04-2007 at 11:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

تا چند روز ایرانسل تو شهرستان اسکو (یکی از سهرستانهای تبریز) داره را میفته . کلی BTS نصب کردن . چند روز پیش هم جستجوی شبکه کردم ایرانسل و هم پیدا کرد ولی هر چقدر انتخاب کردم جواب نداد D:
    چون من اونجا دانشجوام اگه را بیفته خیلی حال میده d:d:d:

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

6

تا چند روز ایرانسل تو شهرستان اسکو (یکی از سهرستانهای تبریز) داره را میفته . کلی BTS نصب کردن . چند روز پیش هم جستجوی شبکه کردم ایرانسل و هم پیدا کرد ولی هر چقدر انتخاب کردم جواب نداد D:
    چون من اونجا دانشجوام اگه را بیفته خیلی حال میده d:d:d:
    خوشحال شدم که این خبر رو شنیدم راستی توی اسکو دانشجوی پیام نوری یا آزاد آخه منم یکی از دانشجوهای شهرستان اسکو هستم البته می گن توی سهند آنتن میده و یه هفته ای میشه که سیم کارتهای ایرانسل رو توی اسکو می فروشن امیدوارم زودتر راه بیوفته خیلی خوب میشه من می تونم تو دانشگاه هم از اینترنت روی گوشی استفاده کنم

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض ایرانسل در اهواز

ناسا جون خبری از اهواز نداری ؟

Ir 32 و Ir 35 مال چیه ؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

ناسا جون خبری از اهواز نداری ؟

Ir 32 و Ir 35 مال چیه ؟
    IR32 برای تالیا و IR35 برای ایرانسل

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

IR32 برای تالیا و IR35 برای ایرانسل

متشکرم

توی اهواز چند روز یش سرچ کردم IR32 میومد و IR-TCI ولی امروز سرچ کردم IR35 هم اومد یعنی ایرانسله ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تعرفه مکالمات اپراتور اول ۲۰ درصد کاهش میابد

ييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيش‌بيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ‪ ۲۰‬درصد از تعرفه مكالمه‌اش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
    فا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال (‪ ،(۸۵‬با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفه‌هاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
    افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
    معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
    م‌اكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ‪ ۴۴۷‬ريال است.
    مقررات مخابراتي پس‌از بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

ييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيش‌بيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ‪ ۲۰‬درصد از تعرفه مكالمه‌اش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
    فا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال (‪ ،(۸۵‬با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفه‌هاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
    افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
    معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
    م‌اكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ‪ ۴۴۷‬ريال است.
    مقررات مخابراتي پس‌از بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.

حال تو این بازار رقابت ایرانسل میخاد مکالماتش رو گرون کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •