بله همینه.
باید اول برنامه رو نصب کنی
بعد گوشی را درحالت pc suite به کامپیوتر با کابل وصل کنی
بعد مراحل را طی کنی.
51.6 مگابایت برنامه از اینترنت دانلود می کنه.
بله همینه.
باید اول برنامه رو نصب کنی
بعد گوشی را درحالت pc suite به کامپیوتر با کابل وصل کنی
بعد مراحل را طی کنی.
51.6 مگابایت برنامه از اینترنت دانلود می کنه.
نه با اون هم نمی شه. اگه گوشی را در حالت data transfer به کامپیوتر وصل کنی البته با کابل
اونوقت این برنامه بسته میشه.
من امتحان کردم هیچ فرقی نداره.
فقط تسک منیجر خالی تر میشه.
حتی رم هم خالی نمی شه.
لینک دانلود در 4shared
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا 6120 خداییش گوشی با حالیه.
من نمی دونم چرا ما هم تاپیک ان 73 داریم و هم تاپیک ان 73 موزیک ادیشن. که هر دو مهم هستند.
یک مقدار در این ضمینه بین مدیران سلیقه ای رفتار شده.
امیدوارم رسیدگی بشه.
فکر کنم این برنامه(اسکرین سیور) اصلا به گوشی مال من و بیلچه نمیخوره چون کدشون یکیه!وقتی که نصب کردم بعد این که یک بار خاموش روشن شد گوشی برنامه خراب شد.نمیشه با نرم افزاری چیزی درستش کرد؟تازه صفحه من پر از آب بود در صورتی که تو عکس نصفه آب هست!
Last edited by saamy4; 22-12-2007 at 00:16.
اون اسکرین سیور که من معرفی کردم بعد از یه بار استفاده خراب می شد.
ولی اینی که دوستمون معرفی کردند کار میکنه. من خودم همین امروز نصب کردم.
باید اول نصبش کنید. بعد گوشی را خاموش روشن کنید.
بعد اسکرین سیور wattery را انتخاب کنید.
کم آبی و پر آبیش هم مربوط به مقدار شارژ باطری هست. اگه باطری نصفه باشه تراز اب هم نصفه میشه.
البته کلا به درد کلاس گذاشتن می خوره. من که حاضر نیستم به عنوان اسکرین سیور دائمی ازش استفاده کنم.
این که دوستمون معرفی کردند همونی هست که شما یک لینک دیگه ازش گذاشتین؟
یه بازی خیلی توپ.اگه موتور سواری دوست داری حتما دانلود کنید.
حجم:260 کیلو بایت
آدرس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار Splus V Theme نرم افزاری برای تغییر چهره گوشی های سری 60 ورژن 3 .
این نرم افزار یک نرم افزار فوق العاده و گرافیکی است که چهره گوشی شما رو به طور کامل تعویض میکند .
به طور مثال برای دیدن منوی گوشی باید دکمه استارت را بزنید .
این نرم افزار برای سری 60 ورژن 3 یا سیبمیان 9.1 است .
این نرم افزار احتیاج به نصب 2 نرم افزار قبل از خود دارد تا به صورت صحیح اجرا شود برای این کار شما به ترتیب نرم افزار ها رو دانلود کرده و به ترتیب بر روی گوشی خود نصب کرده تا نرم افزار به طور کامل و بدون نقص اجرا شود :
1-2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: persiamob.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوچرخه جان گل کاشتی! واقعا برنامه های جالبی هستند.همیشه از این کارها بکن.
راستی بچه ها من می خوام مموریم رو 1 گیگ کنم ملت میگن سرعت میاد پایین آیا درست میگن؟کیا مموری 1 گیگ رو گوشیشون دارن. لطفا بگین که با کمبود فضا مواجه شدم.
من همون موقع که گوشیم رو گرفتم مموری رو هم عوض کردم و1گیگ روش گذاشتم چون موزیک زیاد گوش میدم اگه نرم افزار های زیادی رو گوشیت نصب کنی سرعت هم میاد پایین ولی اگه یکی دو تا باشه آنچنان فرقی نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)