خوب برو ورژن جديد رو دانلود كن ديگه 3 مگابايت چيه . اينم ديگه غصه خوردن داره؟
خوب برو ورژن جديد رو دانلود كن ديگه 3 مگابايت چيه . اينم ديگه غصه خوردن داره؟
Last edited by mehrdad38; 29-05-2010 at 14:14.
ولی بعد از فعالسازی کاسپر کلی ویروس رو پاک کرد تا الان هم مشکلی پیدا نکردم
شما فایل explorer.exe ت رو آپلود کن تو همون jotti که نتیجه های اسکن رو ازش گذاشتم، متوجه میشی که ویروس حذف شده یا نه!
سلام.من یه نسخه از این پچ رو دارم که ویروت رو نداره تست کنین جوابشو بدین.البته سالم سالم نیست ولی بهتره.بینیید بدردتون میخوره.
اینم لینک اسکن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/07136c385255bfbf964ef1b695329a7dcd60b92eکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوذتونم دوباره یه تست بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام ورژن قبلی این نرم افزار وقتی لینک مستقیم رو انتخاب میکردی یه دگمه سبز پلی جفت لینک ظاهر میشد و نیازی به کپی پیست توی مرورگر نداشت اما این buld3 رو که نصب کردم این قابلیتو نداره مال شما ها هم اینطوریه؟
آقا یه پچ بدون ویروس میتونین معرفی کنید؟
من 6روز دیگهexpire میشه دانلود منجرم کلی لینک نصفه دانلود شده دارم:(
سلام دوستان واسه زمانبندی دانلود یک مقاله بود که آموزش میداد اونو نمیتونم پیدا کنم اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم![]()
سلام
ابتدا تمام پارت های یک دانلود رو ( مثلا یک ویندوز ) رو در جایی که آپلود کردن رو علامت دار میکنیم و اونها رو کپی کرده و
سپس در Note pad ویندوز Paste مکنیم و بعد این فایل متنی رو در هر کجای سیستم که خواستیم ذخیره میکنیم ، بعد
نرم افزار رو باز میکنیم و در قسمت بالای سمت چپ گزینه Tasks رو میزنیم و از پنجره باز شده گزینه Import و سپس
From text file رو انتخاب میکنیم و بعد یه پنجره باز میشه که در اون باید آدرس اون فایل رو که قبلا ذخیره کردیم رو بهش
بدیم و OK کنیم ، بعد از این کار اگه خواستین در زمانی معین و محدود (مثل مورد بالا که دوستمون خواسته بودن ) دانلود
کنید به گزینه Scheduler برید و در اونجا ساعت ، زمان ، مقدار دانلود ، خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود و سایر گزینه
ها رو میتونید اونجا ببینید و تنظیم کنید ، و اگه خواستید بعد از دادن آدرس که توضیحش رو در بالا عرض کردم همون موقع
دانلود کنید در صفحه اول گزینه Start Main downloal queue رو انتخاب کنید تا شروع به دانلود کنه و یکی یکی پارت ها رو
بگیره و دیگه احتیاج نیست پای سیستم معطل بشی ، موفق باشید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
البته من kis فول آپ دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک می گم.
پس احتمالاً آلوده نشدید.
حالش رو ببرید!
ما که آلوده شدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)