یه عنکبوت اکس می خوره قالی میبافه
یه عنکبوت اکس می خوره قالی میبافه
خیلی جالب بود آریا جاننوشته شده توسط ~ARiA~
Oooo..............
.(__)...oooO....
../ (....(__)......
.../_)...) \........
........(_\.........
اينم يك شكل
سلام به همه ي دوستان خوش ذوقي كه اين مطالب جالب رو در اين تاپيك قرار دادند...من از سه روز پيش تا حالا كه شروع به خوندن اين تاپيك كردم فقط دارم مي خندم!!!
اين رو هم از من داشته باشيد:
يه بسيجيه رو پيغام گير موبايلش ميگه: با سلام... لطفا بعد از شنيدن سوره ي بقره پيغام خود را بگذاريد...
....
بازم ممنون
همگي موفق باشيد
مجید جان میتونی منظورت رو بگی !!!!نوشته شده توسط majjidd
اگه مي خواي بدوني چقدردوستت دارم برو زير بارون و
قطره هاي بارون و بگير اونايي رو که مي توني بگيري
تو منو دوست داري و اونايي رو که نمي توني بگيري من
تو رو دوست دارم
خیلی جالب بود حامد جاننوشته شده توسط hamedmotewali
فرند جان میشه شما همینطور نیای تایید کنی آخه پستای بیهوده این تاپیک زیاد میشه لطفن شما هم sms بگذار مثل همون هندونه که گذاشته بودی در ضمن sms خاصیتش همینه بیشتر به صورت فینگیلیش است
ممنون
آخه میخوایم نظم تاپیک به هم نخوره
---------------------------------------------------------------------------
Goftam to shirine mani....gofta to farhadi magar ?.....goftam kharabat mishavam.....gofta to abadi magar?.....goftam nadadi del be man.....gofta to jan dadi magar?.....goftam ze kooyat miravam.....gofta to azadi magar?.....goftam faramoosham nakon.....gofta to dar yadi magar?.....goftam khamoosham salha.....gofta to faryadi magar?.....goftam ke bar badam made.....gofta nabar badi magar( goftam ke in Offo bekhon....gofta ke allafam magar
be torke migan ba miss call jomle besaz. mige zaferan misscally chande
Bache ke boodam faghat balad boodam ta 10 beshmaram, nahayate har chizi hamin 10 ta bood ,az baba bastani ke mikhastam 10 ta mikhastam.mamanamo 10ta doost dashtam... kholase tahe donya hamin 10 ta bood va in 10ta kheili ghashang bood , vali hala nemidoonam tahe donya cheghadre? nahayate doost dashtan chandtast? engar kheili ham haris tar shodam,10ta bastani ham kafafamo nemide!!! ama mikham begam dooset daram ..... midooni cheghad? be andazeye hamoon 10taye bachegi..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)