سلامسلام.می خواستم ببینم برنامه فلش کردن گوشی N72 رو توی خونه میشه از اینترنت دانلود کرد وانجام داد یا نیاز به دستگاه خاصی داره.ممنون
دستگاه خاصی نمی خواد.صفحه های قبل همین تاپیک رو مرور کنی به جوابت می رسی.
سلامسلام.می خواستم ببینم برنامه فلش کردن گوشی N72 رو توی خونه میشه از اینترنت دانلود کرد وانجام داد یا نیاز به دستگاه خاصی داره.ممنون
دستگاه خاصی نمی خواد.صفحه های قبل همین تاپیک رو مرور کنی به جوابت می رسی.
با سلام خدمت دوستان.
من قصد خرید n80 رو دارم. چون هم از ظاهرش خوشم اومد و هم این که قابلیت های مناسبی به تناسب قیمتش داره. حالا کسی از دوستان هست که این گوشی رو داشته باشه و عیبی از اون دیده باشه و یا یک نقص کلی در این گوشی موجود باشه؟
ممنون.
دوست من برای بار چندم عرض میکنم این گوشی اون چیزی نیست که ازش انتظار دارید .....!!!!
با تایید حرف سامان عزیز صفحه های قبل رو مرور کنید.در موردش صحبت شده...
حاجی من خودم ان 80 ندارم ولی به اندازه کافی دستم بوده شماره های 123 که برای sms زدن واقعا وحشتناکه من که از این گوشی صدایی ندیدم عکسبرداری یه خورده از P990 بهتره فیلم برداری رو نمیدونم صفحه نمایشش رو دیدم کف کردم خیلی توپه از نظر WIFI اینا هم خوبه![]()
به جاش بو یه N77 یا N76 بگیری بهتره
موفق باشی![]()
![]()
WiFi به چه درد می خوره ؟!
میتونی از طریق این سیستم به اینترنت با سرعت بالا دسترسی پیدا کنی که البته تو ایران کار نمیکنه![]()
حاجی تو پایتخت که کار میکنه سرعت به اون توپی
از کلی گویی پرهیز کنید
اگر جایی وجود داشته باشه خوب هم کار میکنه.
درسته بعضی جاها مثل فرودگاه و نمایشگاه این سیستم به طور محدود ارائه میشه که اونم تازه خیلی محدودش کردن .داخل شهر هم چند تا محله بیشتر ساپورت نمیشه که اونم باید از اکانت استفاده کنی ,منظور من هم این بود که عملا استفاده از این سیستم بسیار بسیار سخته ,
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)