تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 47 از 63 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام..دوستان من میخوام واسه مهاجرت امتحان زبان بدم..
    سطح زبان هم در حد دوره دبیرستان...حالا کلا از پایه در نظر بگیرید..
    امتحان tofel or ielst کدوم یکی بهتره و میشه گفت اسونتر؟
    اگه شروع کنم چه مدت لازمه؟ ایا برم موسسه به صورت ترمیک...یا دوره های خاص ielts and tofel؟
    موسسه خوبی هم سراغ دارید..معرفی کنید...مرسی
    سلام

بستگی داره به اینکه به کدوم کشور می خواین مهاجرت کنین. اگه می خواین برین انگلیس یا استرالیا، آیلتس بهتره (اصلاً فکر کنم فقط آیلتس قبول می کنن...) اگه می خواین برین آمریکا، تافل بهتره. در مورد کانادا، هم تافل و هم آیلتس قابل قبوله و بستگی به شما داره که لهجه بریتیش کار می کنین (که آیلتس بهتره) و یا لهجه آمریکایی (که تافل بهتره)

طول کشیدنش هم بستگی به خودتون داره. اگه یه دبیر زبان خوب داشته باشید و خودتونم روزی 5 ساعت تمرین کنین (+ به جز این 5 ساعت هم، گهگاهی سایت خارجی، اخبار انگلیسی زبان یا یه کتاب انگلیسی بخونین، و یا با یه خارجی دوست بشین و چت کنین و ...) کلاً حدود یک سال طول می کشه (از صفر کلیومتر البته!). اگه بخواین کمتر کار کنین، در حد روزی 2 تا 3 ساعت، به شرطی که فیلم خارجی و اخبار خارجی و دوست خارجی رو هم داشته باشید، 2 سال طول می کشه...
    در ضمن من توصیه می کنم یه کم که زبانتون خوب شد، وبلاگ خارجی در مورد موضوع مورد علاقتون بخونین و اگه کامنتی هم داشتین بنویسین برای صاحب وبلاگ. بعدها که خودتون زبانتون بهتر شد، می تونین اصلاً یه وبلاگ به زبان انگلیسی بنویسن و در واقع تو وبلاگتون نوشتن رو تمرین کنین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یک موسسه خوب که از 0 تا 100 واسه ielts تو تهران باشه..معرفی کنید..مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من توي زبان مبتديم،ميخوام تا دو سال ديگه هم تا حدودي زبان ياد بگبرم،هم توي IELTS يا TOEFL نمره خوب بگيرم.
    اگه من اموزشگاهي برم كه منبعش كتاباي Business Result باشه،چقدر توي آمادگي براي IELTS يا TOEFL تاثير داره؟اين منبع بيراهه نيست براي اين ازمونها؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

به نظر دوستان پکیج اموزشی که سنجش و دانش واسه ازمون IELTS معرفی کرده خوبه ؟ ایا از عزیزان کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟

از راهنمایی دوستان خیلی سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان ارتباط نمره تافل آزمایشی با نمره ای که احتمالا در امتحان اصلی خواهیم گرفت چیه؟ نزدیکند به هم؟
    سوال دوم اینکه چه کارت شناسایی برای روز آزمون اصلی باید ببریم؟
    Last edited by shahab_f; 01-09-2011 at 23:22.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.لطفا کتاب یا کتابهایی که بمنظور آمادگی در آزمون تافل در بازار موجودند و نتایج خوبی رو هم در بر دارند رو معرفی بفرمائید.حدود قیمتشم باشه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 درخواست منابع آزمون تافل

سلام

دوستان در مورد منابع آزمون تافل یه مشاوره توپ میخواستم اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تافل رهنما را بخر. خيلي خيلي عاليه براي IELTS. من خودم دو تا دوستم همينو خواندند يكي 6 آورد و ديگري 6.5.
    شامل واژگان، قواعد، لغات و غيره هست. كاملا" فارسي توضيح داده است.

9. این کاربر از p30c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام بچه ها
    چند تا سوال داشتم:
    1-من الان intermediate تو سفیر میخونم،چقدر طول میکشه تا تافل ibt رو بگیرم؟
    2-چقدر طول میکشه جی آر ای بگیرم؟
    3-قیمت آزمون های جی آر ای ،تافل ibt ، تافل کاغذی و آیلتس رو میخوام؟(فقط میخوام مقایسه کنم،من میخوام تا آخر تابستون سال بعد جی آر ای رو با تافل یا آیلتس بگیرم حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم(بین تافل و آیلتس)،میخوام برای آمریکا اپلای کنم)
    4-اگه بخوام هم تافل و هم امتحان جی آر ای بدم به نظرتون رو کدوم اول وقتم رو بذارم؟
    5-آزمون تافل تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟
    6-آزمون جی آر ای تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟

7-دوستان آموزشگاه خوبی رو در منطقه 1 تهران(طرف های تجریش،نیاوران) برای تافل ibt سراغ دارید؟

بچه ها ببخشید که سرتون رو درد آوردم،از اینکه برای سوالام وقت میذارین ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض برنامه ریزی 3 ساله برای گرفتن مدرک IELTS

با سلام
    بنده در نظر دارم با یک برنامه ریزی سه ساله مدرک IELTS را بگیرم. توقع زیادی ندارم و دنبال 6 ماهه و 9 ماهه گرفتن مدرک هم نیستم. واقع بینانه برای خودم 3 سال را در نظر گرفتم. با توجه به اینکه در حال حاضر مشکلی از نظر صحبت کردن ندارم به نظرم این مدت برای یادگیری گرامر اصولی و کلمات مورد نیاز و تکمیل فرآیند لیسنینگ کافی باشد. بنده میخوام به طور خودآموز و در منزل فرآیند آموزش را طی کنم. لطفا کتاب های مورد نیاز از 0 تا 100 را (حداقل برای شروع) معرفی کنید. فقط همون طور که عرض کردم من کلمات معمول رو میدونم و میتونم حرف بزنم. مثلا کتاب 504 کلمه رو هم کامل از حفظ هستم و با 200 لغت اضافه اش اون 700 کلمه رو کلا بلدم. گرامر یکم مشکل دارم.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •