راه اندازی GPRS در گوشی های سامسونگ:
منو -->
Browser -->
Profile setting -->
وارد یکی از پروفایل ها شده و به قسمت GPRS Settings برید و در قسمت APN کلمهء GPRS را وارد کنید.
راه اندازی GPRS در گوشی های سامسونگ:
منو -->
Browser -->
Profile setting -->
وارد یکی از پروفایل ها شده و به قسمت GPRS Settings برید و در قسمت APN کلمهء GPRS را وارد کنید.
ICTna.ir - شبکه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در ۵ شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب افتتاح و آماده استفاده شد.
به گزارش ایستنا شبکه ایرانسل در شهرهای همدان، گرمی و مشگین شهر دیروز (سوم اسفند) و در شهر خرم آباد امروز (چهارم اسفند) افتتاح شد.همچنین این شبکه در شهر سراب فردا (پنجم اسفند) افتتاح خواهد شد.
پیش از این شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، کرج، ارومیه ساری، مراغه، شیراز، قم، کرمانشاه و اردبیل راه اندازی شده بود که با پیوستن پنج شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه ایرانسل به ۱۶ شهر رسید.
ip address را چی بزنیم چون من این کارو کردم ولی همش ازم ip address میخوادنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
به نظر من ايرانسل با اين خدماتي كه اخيرا راه اندازي كرده (gprs و كنترل حساب اينترنتي و هداياي نوروزي)براي منتقدين ديگه جاي حرف باقي نگذاشت
من خودم به شخصه در مورد ايرانسل كمي دودل بودم ولي الان به شدت تعصبي شدم
فقط مونده محاسبه دقيقه ايش كه اگه اونو هم ثانيه اي كنه اونجا ديگه به منتقدين ايرانسل بايد واقعا گفت: بي انصاف
تنظیمات گوشی 6630 نوکیا چه جوریه؟
اصلا chat اش کجاست؟
گوشی من نوکیا 5500 است. هیچ مشکلی نداشت وip address نخواست. بقیه گوشیها رو از دوستان گرفتم.
در اینجا من توضیح دادم ، قبلا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. وصل شدن GPRS ایرانسل رو تبریک میگم. من استفاده کردم. خیییلیییی توپپپپه!!!
بالاخره در نظرسنجی این تاپیک هم، ایرانسل پوز سیمکارتهای دولتی را به خاک زد و در حال حاضر با یک رای اختلاف اول است. این مطلب رو هم تبریک میگم.![]()
مممممممممممنونم![]()
یک رای که دیگه این حرف ها رو نداره
ای بابا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)