سلام
عزیزم
svf که فیلم نیست
یه فایل کم حجم هستش
که معمولا مشخصات فیلم و بازیها و برنامه های دانلودی توش نوشته شده
سلام
عزیزم
svf که فیلم نیست
یه فایل کم حجم هستش
که معمولا مشخصات فیلم و بازیها و برنامه های دانلودی توش نوشته شده
سلام
کدوم یکی از سایتهایی که در صفحه اول معرفی شده بهتر و مطمئن تره؟
MiniNova
TorrentSpy
isoHunt
عجب چیزی هستش این تورنت
من که دارم باهاش کف می کنم هر فیلمی که تا حالا خواستم رو داشته
من از این سایتها استفاده می کنم
torrentspy.com
torrentfive.com
سلام.
ببخشید، من یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم آیا میشه فیلمی رو که در حال دانلود اون با utorrent هستم و هنوز در حال دانلود هست رو تا اینجایی که دانلود شده رو ببینم، و اگه میشه با چه نرم افزاری.
ممنون میشم جواب بدید.
موقعی فیلم رو دانلود میکنی داخل utorrent نشون میده که چقدر از فیلم دانلود شده و قسمت های دانلود شده رو با رنګ ابی نشون میده اګه قسمت اول اون مستطیل ابی شده باشه ( ابتدای فیلم دانلود شده باشه ) با مدیا پلیر vlc می تونین ببینین ولی چون تورنت فایل ها رو به صورت تیکه تیکه دانلود میکنه و این تیکه ها رو ترتیب نیستن هنګام تماشای فیلم هایی که کامل دانلود نشدن فیلم رو به صورت تیکه تیکه میبینینسلام.
ببخشید، من یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم آیا میشه فیلمی رو که در حال دانلود اون با utorrent هستم و هنوز در حال دانلود هست رو تا اینجایی که دانلود شده رو ببینم، و اگه میشه با چه نرم افزاری.
ممنون میشم جواب بدید.
مهمترین چیز اینه که یه قسمت از ابتدای فیلم رو دانلود کرده باشین
بیشترین تورنت ها رو میتونی تو سایت btjunkie.org پيدا کنی ولی torrentspy.com به نظر من خیلی بهتر هست چون نظرات کسایی که فایل ها رو دانلود کردن رو میتونی بخونی و قبل از دانلود از سالم بودن فایل ها مطمعن شیسلام
کدوم یکی از سایتهایی که در صفحه اول معرفی شده بهتر و مطمئن تره؟
و از همه ی اینا بهتر سایت ها و ترکر های خصوصی هستن که از نظر سرعت و اطمینان حرف ندارن
سلام
من نیدیک سه ماه بود که با تورنت کار ميکردم و بدون اینکه پورتی رو فوروارد کرده باشم فایلهایی رو با سرعت 40 دانلود میکردم. متاسفانه چند روزه که سرعن تورنتم شدیدا پایین اومده. وقتی که خواستم یه پورت رو به تورنت فوروارد کنم تو صفحه setting روترم(comtrend ct-534) تو قسمتnatp نمیدونم local port و public port رو چند انتخاب کنم. ممنون می شم اگر کسی به من کمک کنه تا بتونم یه پورت رو فوروارد کنم.
من تا حالا روتر نداشتم و متاسفانه اطلاع چندانی ازش ندارم ولی اینجا هم فک نکنم کسی بتونه کمکت کنه چون روتر های مختلف تنظیماتشون فرق میکنهمن نیدیک سه ماه بود که با تورنت کار ميکردم و بدون اینکه پورتی رو فوروارد کرده باشم فایلهایی رو با سرعت 40 دانلود میکردم. متاسفانه چند روزه که سرعن تورنتم شدیدا پایین اومده. وقتی که خواستم یه پورت رو به تورنت فوروارد کنم تو صفحه setting روترم(comtrend ct-534) تو قسمتnatp نمیدونم local port و public port رو چند انتخاب کنم. ممنون می شم اگر کسی به من کمک کنه تا بتونم یه پورت رو فوروارد کنم.
شما می تونین برین به سایت portforwarding.com اونجا روتر خودتون رو از لیستش انتخاب میکنین و بعد مراحل تنظیم روتر رو به قدم به فدم و با تصویر نشونتون میده
اګه سرعت شما قبلا خوب بوده و خود به خود اینچورسی شده در این صورت مشکل از تنظیمات و پورت نباید باشه چون همون طور که خودتون ګفتین با همون تنظیمات سرعت خوبی داشتین شاید همیشه کم اپلود میکردین و زیاد دانلود
این باعث شده share ratio خوبی نداشته باشین و بعد از مدتی ترکر ها ای پی شما رو به بلک لسیت اضافه کنن
سعی کنین چنتا تورنت از ترکر های معروف که براتون مهم هست رو دانلود کنین بعد بزارین اپلود کنه اګه share ratio خوبی داشته باشین بعد از مدتی احتمالاا مشکلتون حل میشه
موفق باشید
سرعت دانلود من 10 تا 12 هست در حالت عادی
آیا تو تورنت میشه این سرعتو زیاد کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)